Μόνος σου τότε δεν χαρακτίρησες τον εαυτό σου βλάκα κοιτώντας το πως λειτουργούσες παλαιότερα?
Printable View
Μόνος σου τότε δεν χαρακτίρησες τον εαυτό σου βλάκα κοιτώντας το πως λειτουργούσες παλαιότερα?
KEEP WALKING.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!1
εκτηναξη πεους μπορει αχχαχα:P:P
keep και εγω μοιαζω με ημηκαθηστεριμενη και μιλαω καιλιγο ετσι αλλα χεστηκαμενε.
σε ολα τα καταφερνω καλυτερα απο ολες τις συνομιλικες μου και εχουν σκασει απο ζηλεια.
Ανάλυσες μέχρι τέλους το πως σε βλέπουν οι άλλοι αφου τότε είχες καταλήξει στο συμπέρασμα οτι η συμπεριφορά τους ήταν αποτέλεσμα της εικόνας που είχαν μέσα τους για σένα?
Quote:
Originally posted by olgaki82
KEEP WALKING.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!1
ναι keep walking αλλα οχι πισω απο τους αλλους για να τα κανουν πανω τους.ειναι και μεγαλοσωμος ο κιπ.μεντες θα κλασανε.:P
Εγώ βλέπω πόσοι σε αγαπούν και σε εκτιμούν εδώ εσύ δεν το βλέπεις;
το πρόβλημα δεν ξεκίνησε ουσιαστικά μόλις συνειδητοποίησες αυτή την εικόνα που σου είχαν δημιουργήσει?
Ποτε δεν ημουν βλακας απλως παλευα να αντιμετωπισω με λογικη την καθε παραλογη μαλακια που μου σερβιραν,τους ουρλιαζα ουσιαστικα οτι αυτη η ιστορια εχει τελειωσει για μενα και θελω να συνεχισω τη ζωη μου ως εχει.
Εννοω το ενα χρονο τρελλας.
δεν είσουν βλάκα ποτέ αυτό ειναι σίγουρο απλα επειδή ήθελες να είσαι τίμιος με τον εαυτό σου αναλώθηκες στο πως σε βλέπαν οι άλλοι....αυτό σου λέω
Ναι προσπαθησα υπερβολικα σκληρα...γιατι με πιεζαν διαρκως.
Προσπαθησα τροπος του \"λεγειν\"...σαν σταματημενος ημουν.
κατι τελευταιο .καταλαβε οτι εχεις προβλημα οπως και εγω,πρεπει να περνουμε φαρμακα.εστω υπαρχει λυση για να ειμαστε καλα.εσυ εχεις σχιζοφρενεια ειναι πιο σοβαρο.περνε τα φαρμακα να εισαι καλαψυχη μου.μην βασανιζεσε....
το όλο κουκούτσι του προβλήματος κηπ είναι σε εκείνη την εποχή που είχες ερωτευτεί....που εγινες συνηδειτοποιημένος
Παντα ηξερα οτι βαδιζω στα σκατα...παντα ηξερα οτι δεν ειχα καμμια πιθανοτητα στον ερωτα,που απλως τελειωσε.