Originally Posted by
tziovani
Μισείς τους άνδρες τελικά ! Αντιθέτως ,εγώ προσωπικά αγαπώ το γυναικείο φύλο ! Μισογυνηδες ψάξε αλλού . Η κάθε γυναίκα είναι ένας διαφορετικός κόσμος ! Ένας 40rty άνδρας με περγαμηνές , έχει καλύψει μπόλικες ανάγκες στην διαδρομή του ! Το ότι με ψάχνεις σε ένα φόρουμ να με ψυχολογησεις μου θυμίζει την γεωργία Βασιλειάδου να πετάει κανάτες από το μπαλκόνι ... Get a life ! Αν δεν σας αρέσουν τα κοινωνικά όντα its your problem. Τα πράγματα είναι τόσο απλά κ εσύ νομίζεις οι ανθρώπινες σχέσεις είναι συνταγές , 2ml μουστάρδα , 5ml χυμός λεμόνι ???? ,10 γραμμάρια πιπέρι κ Όλα μέσα στην κατσαρόλα . Το καλό ερώτημα εσύ γιατί πιαστηκες από το δικό μου φλερτ ,σε ένα θέμα που μιλάει για οίκους ανοχής ? Δλδ στα τόσα φλερτ μου ,ένα ήταν σε ατύχημα ....so what . Κάθε μέρα φλερτάρει ο κόσμος , άλλος πολύ ,άλλος λίγο . Ανάλογα τα κέφια . Άλλος βάζει καρδούλες στο ινστα κ άλλος όλη την μέρα στέλνει αστεράκια στο τιντερ . Αλλά αν σας φλερτάρει λάιβ κάποιος ,είναι του πεταματου??? Όχι χρυσό μου , το τι θα προεκυπτε μεταξύ μας θα το έδειχνε ο χρόνος αν κ εφόσον . Φλερτινγκ ...helloooo ! Που να σου πω κ για άλλα φλερτ δλδ .....όσο για τις καταθέσεις , βρήκα ένα χαρτί ,δεν το έψαξα δλδ ....ήρθε , προσγειώθηκε , δεν το ξερα ...κ η σκέψη ήταν όχι needy ,αλλά why not . Αυθορμητισμός λέγεται αυτό ....ask yourself in the mirror , γιατί μισείς τους άνδρες ....τώρα το θέμα της παραπλάνησης , μην βλέπεις πολύ σασμο ...κ γενικά ωραία τα movie κ τα νετφλιξ ,αλλά είναι σενάριο ....εδώ σου μιλάω για πραγματικότητα ....welcome to reality ! Μπορείς να ευνουχίσεις όποιον άλλον θες , εδώ τρως red flag . Love u ???? !
Υγ. Και αν ηθελε ,,και αν ήθελα και αν θέλαμε ,και αν κ εφόσον κ αν ήρθε ,κ αν δεν ερχόταν και αν ο ήλιος είναι μπεζ κ δεν πηγαίνουν τα χρώματα στο πλακάκι ....ένα ΦΛΕΡΤ ήταν !!! Ένα ωραίο συναίσθημα....!