Χαβαλέ καναμε με τη γυναίκα αντιπρόσωπο :) χαλάρωσε.
P.S. δεν είσαι το επίκεντρο. Άλλωστε ο εγωκεντρισμός θαρρώ κατακεραυνώνεται απο τη θρησκεία σου
Printable View
Πσστ
Πρωτον δεν ζητησα τον σεβασμο σου απεναντι σε καμμια θρησκεια βασικα δεν με αφορουν οι πεποιθησεις σου. Εγω σου ειπα αυτα που επρεπε γιατι με ρωτουσες.
Δευτερον αυτους τους χαρακτηρισμους για τους ανθρωπους τα βρισκει κανεις σε ενα προσευχηταρι. Δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου. Τα ειπα ως αποδειξη ποσο απεχει ο ανθρωπος απο το Θεο και οσοι θιγονται σιγουρα εχουν θεματακι.
Τριτον αυτα περι περηφανιας και υποταγης τα ειπε κ ο διαβολος στην Ευα. Σε αφηνω να συνεχισεις απερισπαστη αυτη τη κληρονομια δικαιωμα σου αλλα κ υποχρεωση μου που σου ειπα ολα οσα εγραψα.
Αντε παλι για να εξηγουμαστε
Ο, τι εχετε να πειτε που αφορα εμενα να απευθυνεστε σε μενα και οχι δια της πλαγιας οδου. Αλλιως μην ασχολειστε αλλα τρωγεστε. η harleyquinn προσποιηθηκε και το ξερεις. Αρα εχουμε προσποιησεις η μια ειρωνιες η αλλη και ταυτοχρονα δειλια απο την αρχη που ξεκινησε με δανεισμο λεξιλογιου wildhoney και λογια στον αερα. Δειλια ανευθυνοτητα ειρωνιες προσποιηση. Καλα το πηγατε και σημερα και εις ανωτερα. Μακρια απο μενα παρακαλω. Υπαρχουν και αλλα νηματα
Ωωω.. Εμένα μ αρεσει εδώ αν δεν σε πειράζει. Υπάρχει τόση αγάπη για τον άνθρωπο. Και νευρίασες αδικα. Δεν σου είπαμε για αυτήν που της υποσχέθηκε ότι θα την κάνει παπαδιά. Εκει και εγώ θα νευριαζα.
Ποια θα γινει παπαδια κ ποιος το υποσχεθηκε θα μας πεις η ειναι ενα ακομα παραληρημα και γιατι θα πρεπει να νευριασω με το θεμα. Για πες
Ενταξει αντιλαμβανομαι οτι ειναι δυσκολα αυτα που ειπα και προκαλουν ταραχη αλλα αυτο ειναι το νοημα του χριστιανισμου και δεν ειναι ευκολο. Αντιδρασεις με υπονοουμενα και αναρθρες κραυγες τις αντιλαμβανομαι γιατι πολυ απλα ειναι στοιχεια μεγαλης ευπαθειας εδω μεσα ειδικα απο οσους δεν μπορουν να τα αποδομησουν. Ελπιζω αυτα που ειπα να εμφωλιασουν στις καρδιες σας γιατι πρωτα ο Θεος δεν ξερετε ποτε θα ερθει η στιγμη που θα σας χρειαστουν. Γενικοτεροι αφορισμοι σε αυτα που λεω και το νοημα που συναγετε απο αυτα ειναι ατοπα και δειχνουν αδυναμια διαλογου. Ενοχλησα αθελα μου και αυτο ειναι θετικο. Οταν ξεθυμανει το θυμικο σας θα δειτε την ουσια.
Ξαναλέω παλι να εξηγούμαστε λοιπόν. Δεν αφορούσε εσένα η πλάκα, ούτε η προσποίηση. Άσχετο με τον χριστιανισμό, άσχετο με σένα. Αν δεν ξέρεις τη γυναικα αντιπρόσωπο, να τη μάθεις για να καταλαβαίνεις .
Πρέπει να αποβάλλεις τα πάθη σου, πριν αρχισεις να μεταδίδεις τον λόγο του Θεού, γιατί φαίνεσαι προσποιητός. Είναι δυνατόν να θυμώνεις και να μας διώχνεις από το νήμα? Για μια πλάκα που δεν αφορούσε καν εσένα? Που είναι η πραότητα και η συγχώρεση? Η υπομονή που είναι μέγιστη αρετή?
Έδιωξε κανέναν ο Ιησούς όταν δίδασκε?
Πες μας τα πιστεύω σου, κανένα πρόβλημα δεν έχουμε και εγώ σε διαβάζω και με ενδιαφέρον αν θες να ξέρεις. Μακριά σου θα είμαστε όταν σε βαρεθούμε :)
Οκ σπουργιτι δεν εχω προβλημα να τα λετε εδω στο νημα μου. Θα με συγχωρεσεις ομως δεν θα ασχοληθω με παραπολιτικα και reality. φαινεται βασικα οτι ο κυκλος του νηματος αυτου εχει κλεισει. Δεν προσφερει κατι αλλο παραπανω και οσα ειχαν να ειπωθουν ειπωθηκαν τουλαχιστον απο μενα. Ακομα και η wildhoney που ειχε διαθεση φαινεται οτι εχασε το ενδιαφερον. Ωστοσο μου εδωσε την ευκαιρια να δομησω λογο. Τα υπολοιπα ειναι καφενειακα και οχι παντως για μενα.
https://www.youtube.com/watch?v=4W2JEOf54AM παντα ελπίδα στη καρδια να εχουμε κι επαφη με τον ουρανο που αυτος εχει απαντήσεις για οσα η ψυχη ρωτα .
Ο χριστιανισμός είναι η άρνηση της ζωής. Η απέκδυση του ανθρώπου από τη δύναμή του.
Η κατήφεια, η μετάνοια, το βδέλυγμα της ταπεινότητας, το ψέμα της φιλανθρωπίας,
η ηδονή της οδύνης, η λατρεία της σκλαβιάς, η γονυπεσία, η ρακένδυτη νόηση, η απαλλοτρίωση
κάθε δυνατότητας για το εγώ να σταθεί στο δικό του συνειδητό κι εκεί να επαναδημιουργήσει την περηφάνια του,
μακριά από ό,τι θέλει να του στερήσει τη μοναδικότητά του. Ο χριστιανισμός είναι η εθελούσια εγκατάλειψη
του εαυτού ως υποχείριο στους επινοητές του νεφελώδους επέκεινα, το στρίψιμο του κεφαλιού από την άλλη,
ο στρουθοκαμηλισμός, το επιτήδειο ψέμα που ντύνεται το ένδυμα της μοναδικής αλήθειας, η αποστέρηση,
το μίσος για το σώμα, η απέχθεια για τη γυναίκα, ο οστρακισμός της διαφορετικότητας.
Ο χριστιανισμός είναι η αγάπη για τον θάνατο, η επιζήτηση του θανάτου, η προδοσία απέναντι στη ζωή.
Είναι αδύνατον να συλλάβουμε την πρωταρχική αιτία της δημιουργίας της ύπαρξης με την νόηση,πόσω δε μάλλον να την επικοινωνήσουμε με την γλώσσα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει αιτία γαιτί το τίποτα δεν μπορεί να δημιουργήσει το Κατι,οπότε ο υλιστικός μηδενισμός των αθέων πάει στην αποχέτευση ως προιόν άγνοιας.
Αν ψάχνεις αφέντη, θα τον βρεις. Είτε στον ουρανό, είτε στη γη.
Δε με νοιάζει κανένας δημιουργός εκτός από εμένα. Κακό του κεφαλιού σας.
Δε μπορώ να σας σταματήσω, μπορώ όμως να ακονίζω τα νύχια μου με την ευκαιρία.