ΦΙΛΕ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ???
Printable View
ΦΙΛΕ ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ???
Σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως είμαι καλυτερα, αλλά ακόμα δεν έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου, ξεκουράζομαι. Μέχρι και 1 μήνα θα νιώθω ανασφάλεια, είναι ακόμα πιθανό να υπάρξουν μετεγχειρητικες μολύνσεις.
Η βιοψία δεν βγήκε, υποθέτω μετα τις γιορτές, αν και ελπίζω να με ειδοποιήσουν πριν την πρωτοχρονια, να μου φύγει τουλάχιστον αυτό το άγχος.
ελα φιλε ολα καλα θα περασει κι αυτο μην ανησυχείς .............
Δεν εχω καλά νέα. Σήμερα ξύπνησα με ενόχληση στο λαιμό. Ελπίζω να μην είναι κάτι βακτηροακο και να πάθω σηψη. Το παρακολουθώ.
Επίσης δύο από τα αδέσποτα που φροντιζω είναι άρρωστα και ισως χρειαστεί να τα μεταφέρω στο γιατρό άρα θα σηκώσω βάρος. Θα δω τι θα κάνω και με αυτό. Πάντα μου τυχαινουν έκτακτα σε αργίες και όταν είμαι άρρωστος, έλεος.
φιλε δε εχεις κανεναν να παει το ζωο στον γιατρο ??? μην το σηκωσεις εσυ . εσυ εχεις πονολαιμο ??κανα κρυωμα θα εχεις καν γαργαρες με αντισηπτικο απ το φαρμακιο που θα σου δωσουν κι βαζε κι στα ρουθούνια λιγο εκει φωλιαζουν τα μικροβια εκει χτηπατα γερα ετσι κανω κι εγω οταν παθαινω κρυωματα . το μελι μανουκα ψαξε δες πολυ δυνατο βοηθα τρομερα μονο μην εχεις κατι αλλεργια μονον .
Τι είναι το μελλι μανουκα; Γενικά αποφεύγω τα καινούργια τρόφιμα ακριβώς λόγω αλλεργιων. Αν και δεν ήμουν ποτέ αλλεργικός στο μελλι.
Εντέλει είναι απλώς μια ενόχληση, προς το παρόν τουλάχιστον. Θα πάμε και τις δύο γατες στον κτηνίατρο αύριο το πρωί με την αδερφή μου. Οκ ,δεν είναι πολύ βαριες, απλώς είναι λίγο ταλαιπωρία. Αύριο είμαι στις 13 μέρες από την εγχείρηση, άρα θεωρητικά, στις 14 μέρες μπορώ να κάνω δραστηριότητες, όπως είπε ο γιατρός. Εγώ βέβαια θα εξακολουθώ να προσέχω. Νομίζω μόνο μετά από έναν μήνα θα νιώσω πιο ασφαλής για μετεγχειρητικες επιπλοκές.
ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΙΟς ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑς ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥ ΣΗΚΩΝΕΙς ΒΑΡΟς ΚΙ ΑΥΤΑ .ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΟΥΚΑ ΜΕΛΙ ΔΕς ΚΑΝΟΝΤΑς ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΔΩ NET ΘΑ ΒΡΕΙς ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ . :)