Δεν ειμαι καποιο παιχνιδακι...ειμαι ανθρωπος...και αυτη ειναι η αναγκη μου...θα την ικανοποιησω.
Printable View
Δεν ειμαι καποιο παιχνιδακι...ειμαι ανθρωπος...και αυτη ειναι η αναγκη μου...θα την ικανοποιησω.
ναι, αυτο θα του πεις.Quote:
Originally posted by keep_walking
Πρωτα θα μαθω το προβλημα ποιο ειναι...θα μαθω οτι μπορω να μαθω και μετα θα παω σε ψυχολογο να το αντιμετωπισω...τωρα να τις πω οτι με λενε μαλακα γιατι?
Και να μου λεει εσυ γιατι πιστευεις?
Ασε ρε φιλε....ξεκολλα θα μαθω πρωτα οτι μπορω να μαθω.
οπως και θα του πεις ολο το ιστορικο με αυτο το πραγμα οπως το εζησες απ την αρχη, κι οτι πιστευεις οτι ισχυει!
οτι δεν ξερεις, θα πεις \"ΔΕΝ ΞΕΡΩ\"!
Φιλη remedy ξερεις πολυ καλα οτι και εσυ το ιδιο θα εκανες στη θεση μου...δεν θα πηγαινες σαν το δαρμενο σκυλι,πρωτα θα ηξερες τι σου γινοταν.
κιπ έτσι κι αλλιως η ψυχοδυναμική θεραπεία δεν ενδεικνυται για την πάθηση σου ουτε και για αρκετες άλλες (ιδεοψυχαναγκαστικη κλπ) γιατι δίνει μεγάλη έμφαση στο συναίσθημα. Το ζήτημα είναι περισσότερο να μιλήσετε με τον ψυχιατρό σου για τα φάρμακα, την υποτροπή, τι συνέβη και αποφάσισες να μειώσεις τη δόση... Αυτά μπορούν σίγουρα να σε βοηθήσουν οπότε προσπάθησε κι εσύ να πας? :)
Ξερω πολυ καλα οτι πληρωνω μαλακιες αλλων ως επι των πλειστων...θα μαθω το δυσθεορατο μεγεθος ΄που αντιμετωπιζω.
Επισης θα μαθω αν εχω πραγματικα ελεγχο στην ζωη μου.
Φιλε oboro η κατασταση εδω ειναι τοσο κωμικοτραγικη που μοιαζει με συμπτωμα σχιζοφρενειας...δεν παρεξηγω κανεναν.
οχι , φιλε κιπQuote:
Φιλη remedy ξερεις πολυ καλα οτι και εσυ το ιδιο θα εκανες στη θεση μου...δεν θα πηγαινες σαν το δαρμενο σκυλι,πρωτα θα ηξερες τι σου γινοταν.
κανεις λαθος!!!!!
σαν το δαρμενο σκυλι θα πηγαινα, να βρω παρηγορια!
κι αφου ηρεμουσα, μια χαρα θα καταλαβαινα τι μου γινοταν!
Μα δεν θελω παρηγορια!!!!!!!!!
Θα παω για να λυσω προβληματα....οταν μαθω ποια ειναι αυτα.
Φοβασαι remedy για αυτο που θα μαθω?
Τιποτα δεν μπορει να με κατεδαφισει.
οχι κιπQuote:
Φοβασαι remedy για αυτο που θα μαθω?
Τιποτα δεν μπορει να με κατεδαφισει.
φοβαμαι οτι θα καθυστερησεις και επειγει να πας να μιλησεις με τον ψυχιατρο σου...
θα μου κανεις την χαρη η θα μ αφησεις να γκρινιαζω???????????????????????????????? ????????
μεσα στην εβδομαδα ΠΡΕΠΕΙ να επισκευτεις τον γιατρο σου για ρυθμηση φαρμακων.δεν χρειαζεσε ψυχολογο κιπακο.κατι δεν παει καλα με τα φαμρακα σου.
χαχαχα παιδες ευχαριστω και νομιζα οτι κατι δεν πηγαινε καλα με το μυαλο μου που τα εριχνα ολα σε μενα...ενω φταινε οι αλλοι...αλλα ακομα και στην περιπτωση που εχω υποτροπιασει θα το μαθω.
Οποτε dont worry για τιποτα.
Απλως να περναγε πιο γρηγορα ο χρονος.