Originally Posted by
Lemonpie5
Επειδή εγώ ολοκλήρωσα στα 27 και είχα ακούσει κι εγώ ένα σωρό εξυπνάδες, τόσο από εδώ μέσα τόσο και εδώ εξω κι είχα γεμίσει ένα σωρό κόμπλεξ θα σου πω τα εξής.
Το έχεις μεγαλοποιησει το θέμα. Κανείς δεν νοιάζεται αν είσαι παρθένα (εκτός από τραγικά καμμένες περιπτώσεις) και κανείς δεν πρόκειται να το καταλάβει και να είναι 100% σίγουρος αν δεν το πεις εσύ. Οπότε απλά δεν το λες αν δεν νιώθεις άνετα. Επίσης μη νομίζεις ότι οι άντρες είναι οι θεοί του σεξ ή ότι το κάνουν συχνά ή ότι είναι καλοί σε αυτό. Και μην παρασύρεσαι από αυτά που ακούς.
Επίσης μην ακούς ότι βολευεσαι πίσω από την παρενόχληση, αυτό ήταν πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΌ σχόλιο, και όποιος δεν έχει βιώσει κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το κατανοήσει. Επειδή κάποιοι είναι τέρμα στερημένοι νομίζουν ότι πρέπει να αναζητάμε το σεξ σαν μανιακες. εγώ σκέψου δεν είχα όρεξη ούτε να αυνανιστω και μόλις γνώρισα το κατάλληλο άτομο το κάναμε έως και τέσσερις φορές σε μια μέρα. Ήθελα ξανά και ξανά μαζί του. Οπότε όταν βρεις κάποιον να σε εξιταρει όλα θα έρθουν από μόνα τους.
Έχω βασανιστεί πολύ από τις ίδιες σκέψεις με εσένα με αποτέλεσμα να χαλάω τη διάθεση μου χωρίς λόγο. Ειλικρινά όταν μπεις κι εσύ στο τριπακι του σεξ και των σχέσεων θ καταλάβεις ότι δεν ήταν τίποτα. Απλώς η κοινωνία μας τα έχει μεγαλοποιησει όλα. Και μην κοιτάς τα τέλεια ζευγάρια. Δεν ξέρεις από πίσω τι κέρατο πέφτει, τι γκρίνια καθημερινότητας κλπ
Οπότε περνα καλά χωρίς να το πολυσκεφτεσαι, κανε σεξ ΑΝ θέλεις και ΟΤΑΝ θες (κι αν δεν θες δεν είσαι προβληματική), μην επενδύεις και πολύ σε κανέναν, κάνε τη ζωή σου κι αν κάποιος αξίζει θα μείνει.
Η ζωή έχει μεγαλύτερες ομορφιές από τους άντρες π.χ. ταξίδια, χόμπι, εμπειρίες...
υ.γ.Ξεκίνησα το σεξ στα 27 και δεν έχω μείνει χωρίς σεξ πάνω από 2 εβδομάδες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Κάποιες φορές μου άρεσε κάποιες όχι. Μπορεί και εσένα να μην σου αρέσει κάποιος στο σεξ. Μην αγχώνεσαι, περνα καλά και γράψε τους όλους, ειδικά κάτι μισογυνηδες που δεν το βλέπουν ούτε σε τσόντα με γυαλιά και έχουν άποψη.
Επίσης απαιτήσεις έχουν μόνο οι ηλίθιοι άντρες. Οι σοβαροί έχουν αυτογνωσία και καταλαβαίνουν ότι αν μπορούν να βρουν άλλη σε μια εβδομάδα εμείς μπορούμε να βρούμε άλλους πέντε. Οποτε δεν έχουν και τρελές απαιτήσεις.
Καλή συνέχεια και όλα καλά θα πάνε αρκεί να απελευθερωθείς και να μην βάζεις τρικλοποδιές στον εαυτό σου χωρίς λόγο. Μακάρι να μου είχαν ανοίξει τα μάτια νωρίτερα