Marilou παντα σωστη ομως ποσο με εκφράζεις δε λεγεται κι σε εχω εκτιμησει για τη ντομπροσύνη κι την ευθύτητα κι τη ζεστασια σου νασε παντα καλα εις απ τα πιο καθαρα ατομα εδω για ΜΕΝΑ !! τωρα οι αλλοι τι πιστευουν αυτοι το ξερουν μονον γιατι κανουν ετσι ?? μα για να αντιπαθείς καποιον πρεπει να εχεις λογο . να σε εχει πειραξει παρενοχλισει προσβάλει κλεψει χτυπησει . εδω γινεται μαχη απ ατομα που ποτε δε ειχαμε κοντρες να πεις οτι του την έπεσα κι νευριασε . απλα δε διαβαζουν τι λεμε ακριβως κι βγαζουν συμπερασμα κουτουρου ?? δε ταυτιζονται ?? οκ δικαιωμα τους μα μην πεταν ταμπελες κι βριζουν κι κανουν . η ,ο Mixedgirl αυτο το ατομο που λες δε το εχω ποτε πειραξει αυτο ομως εβγαλε συμπερασματα επηρεασμενο ?? απο αλους ?? ειναι καποιο ατομο απ αυτα που με αντιπαθούν ?? ποιος ξερει ?? παντως εγω ξερω οτι οταν καποιον δε τον πας δε ασχολεισαι μαζι του κι τελος . ολα τα αλλα δε χρειαζονται ειν περιττα κι χαζα κανουν λες κι πας να τους παρεις δανικα κι αγυριστα τα φραγκα τους .
https://www.youtube.com/watch?v=WKftd2ccycw αφιερωμένη μουσική θειική πολυ δυναμική !!