Πάνο,
δεν πρόκειται ποτέ να χτίσω οικοδομή μετά απο αυτά.
Οχι για κανέναν άλλο λόγο, δεν θέλω να χαλάσω φωλιές χελιδονιών :PPP
Αιντε ας χαλαρώσουμε λιγάκι.
υγ. παραδέχεσαι λοιπόν οτι το επικινωνιακό είναι μια ατέλεια σου ε?
χμμμμ...
Printable View
Πάνο,
χμμμμ...
σιγουρα....αλλα επιδη δεν χωρας σε μια χελιδονοφωλια , ουτε μπορεις να προσλαβεις τα χελιδονια για να σου χτισουν σπιτι ακομα πιο φτηνα σε ενα υπερτιμημενο οικοπεδο , χωρις να βαλεις σε ρισκο την τιμη μεταπωλησης , θα ριξω μια αλλη ιδεα , για αυριο ομως γιατι σχολαω σε λιγο....Quote:
Originally posted by weird
Πάνο,
χμμμμ...
Τι θα γινοτανε αν μαθαιναμε σε ολα τα Βαλκανια , πως να μαζευουμε τις χελιδονοφωλιες ?
Μηπως θα βρισκαμε δουλεια σε ολους αυτους τους φουκαραδες
που καθονται με σταυρωμενα χερια στα συνορα μας αερια και υδατινα?
μηπως ....λεω δηλαδη , αν αγοραζαμε χελιδονοφωλιες απο ολους αυτους, το 1.000.000 μεταναστες και τις καποιες χιλιαδες που ζουν στριμωγμενοι στα στρατοπεδα υποδοχης στα συνορα , αφου προηγουμενως τους μαθαιναμε πως να τις βρισκουν , πως να τις συσκευαζουν και πως κυριως να τις συντηρουν για να μην χανονται οι θρεφτικες τους ουσιες , [με βοηθεια απο αυτους που τις τρωνε ηδη και θα τις ανταλλασουν με οτι μας λειπει], καταφερναμε συντομα να χτιζουμε
νομιμα , με δικα μας χρηματα , ακριβοτερα σπιτια αλλα με πραγματικα και οχι πληθωριστικα χρηματα και αξιες ?
Σχολειο περισυλλογης , συντηρησης
και επεξεργασιας -συσκευασιας για εξαγωγες χελιδονοφωλιων
\" Η ΑΝΟΙΞΗ\" με σημα τα χελιδονια του Ακρωτηριου?
σχολασα...καλο βραδυ σε ολους , ιδιως σε αυτους που με βριζουν.....
Γιατι εινα τα θυματα και οχι οι θυτες ...
απο τα σημερινα ΝΕΑ
Έκπληκτοι οι γιατροί στην Κίνα που κλήθηκαν να εξετάσουν τη διογκωμένη κοιλιά ενός κοριτσιού, μόλις ενός έτους, που είχε εγκαταλειφθεί, διαπίστωσαν ότι αιτία της ασυνήθιστης αυτής δυσμορφίας είναι στην πραγματικότητα ένα μονοζυγωτικό δίδυμο αδελφάκι που αναπτύσσεται μέσα του.
Όπως μετέδωσαν κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η κοιλιά της μικρής Μενγκ Ρου άρχισε να πρήζεται λίγους μήνες αφότου υιοθετήθηκε από ένα άτεκνο ζευγάρι στην πόλη Λουοχέ της κεντρικής επαρχίας Χενάν.
Οταν πια η κοιλιά της απέκτησε το μέγεθος ενός μικρού τυμπάνου, οι γείτονες
άρχισαν να την αποκαλούν «τέρας» και να πιστεύουν ότι είναι έγκυος.
Ο θετός πατέρας της Μενγκ Ρου, Κανγκ Σι αποφάσισε τότε να την πάει στο
νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις αποκάλυψαν την ύπαρξη ενός δίδυμου εμβρύου. Οι γιατροί του εξήγησαν ότι αν αυτό το παρασιτικό δίδυμο δεν αφαιρεθεί γρήγορα, θα μπορούσε να απειλήσει τη ζωή της μικρής.
Τώρα οι θετοί γονείς της Μενγκ Ρου κάνουν έκληση για οικονομική βοήθεια,
προκειμένου να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτείται για την εγχείρηση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στην Κίνα τέτοια περίπτωση, όπως
υπενθυμίζει το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα. Το 2005 οι γιατροί αφαίρεσαν από την κοιλιά ενός αρσενικού βρέφους δύο μονοζυγωτικά έμβρυα.
Συμπερασμα
Την διαγνωση την εκαναν οι γειτονες !
ποσα αληθεια γνωριζουμε για την φυση μας ?
ποσεςαπο τις σημερινες μας αξιες ευθυνονται για το τελος του πολιτισμου μας?
Τι σχεση μπορει να υπαρχει αναμεσα σε αυτα τα δυο περιστατικα τερατογεννησης με το γεγονος οτι εδω και μισο αιωνα το αντισυληπτικο χαπι ηταν υποχρεωτικο για καθε Κινεζα ?
Πως ειναι δυνατον μια Οικονομια με πανω απο 100.000.000 ανθρωπους πλουσιοτερους απο ολους τους υπολοιπους σε αυτον τον πλανητη , να μην προλαβαν την εκκληση για οικονομικη βοηθεια του ζευγαριου με το μωρο- εγγυο σε μια κομουνιστικη Χωρα?
Λαθη ειμαστε ανθρωπους καναμε...
Ως ποτε ομως ?
Ποτε θα κανουμε απολογισμο?
Ποτε θα αμφισβητησουμε ξανα οσα μαθαμε?
Πάνο/Σιφι κλπ.
Ξέρεις...αυτοί οι \"διάσημοι νευροψυχίατροι\" που σε επισκέπτονται από την Αμερική...δεν είναι για το νόμισμα στην Σαντορίνι...
Sorry to break the bad news :(
petran giati den milas kesy ston keep.nomizo exeis kesy thn idia as8enia etsi?mias kai se petixa to eipa :P
:))))
Ναι panikoula... καλά τα λες (;) :)
Quote:
Originally posted by panikoula
petran giati den milas kesy ston keep.nomizo exeis kesy thn idia as8enia etsi?mias kai se petixa to eipa :P
Ναι, το φανταρικό το θεωρώ και εγώ ψυχική ασθένεια! Κατα τα άλλα δεν είμαι ασθενής πέρα από κάτι δέκατα που είχα σήμερα και στο στρατιωτικό νοσοκομείο που είμαι με χώσαν σε καραντίνα λόγο γρίπης χείρων (!).
Λοιπόν, με τον keep μιλούσαμε σαν φιλαράκια. Του έχω στείλει και u2u αλλά δεν απάντησε. Θα ξαναπροσπαθήσω όμως μαρία.
Quote:
Originally posted by anwnimi
:))))
Ναι panikoula... καλά τα λες (;) :)
Χαχα αμέσως πετάχτηκε δεν άντεξε!!!
Τι κάνει η γλυκιά SS-ούλα!?
E είναι να μην πεταχτώ; Σε τέτοιες αποκαλύψεις; :))))
Περαστικά για την γρίπη, μακάρι κι εγώ να την πάθω και να μη δουλέψω για λίγο ακόμα ...:P
αχαχχα νομιζα ειχε την ιδια παθηση.
δεν βαριεσε .ο κιπ δεν απανταει σε κανεναν πια
νομισμα στην Σαντορινη?Quote:
Originally posted by PETRAN
Πάνο/Σιφι κλπ.
Ξέρεις...αυτοί οι \"διάσημοι νευροψυχίατροι\" που σε επισκέπτονται από την Αμερική...δεν είναι για το νόμισμα στην Σαντορίνι...
Sorry to break the bad news :(
ποιο εννοιεις ?
μπας και εγινε κατι εν απουσια μου και αρχισαν να κοβουν και νομισματα εκει...
καλα κανει και δεν απανταει ο κιπ....
περιμενει να εξαργυρωσει πρωτα τα χρωστουμενα
χαχαχαχαχα
http://sites.radiofrance.fr/chaines/fip/accueil/
Οσοι εχετε αναγκη να ακουσετε ισως τον καλυτερο κρατικο σταθμο ραδιοφωνου της Γαλλιας απ το ιντερνετ , αφηστε τον να σας ταξιδεψει στον μαγικο κοσμο της μουσικης
χωρις διακοπες με μονο 1 λεπτο ειδησεις την ωρα...
Θεραπεια με τα ολα της απο ολο τον πλανητη με αγνωστες για μας , Ελληνικες φωνες,
που κανουν παταγο στην Γαλλια...