εμ να νοικιασω ενα σπιτι να φυγω απο τους δικους μου πρωτα απο ολα,μοναξια παλι δεν βλεπω λυση σε αυτο.
Printable View
εμ να νοικιασω ενα σπιτι να φυγω απο τους δικους μου πρωτα απο ολα,μοναξια παλι δεν βλεπω λυση σε αυτο.
πανικουλα που εισαι ενταξει ηρεμησα:P
eisai kalitera kip?:)
Quote:
Originally posted by keep_walking
ειναι η πρωτη φορα που σε ακουω να λειτουργεις νορμαλ, ισως περισσοτερο παρα ποτε.
Οσο για την μοναξια μην την φοβασαι,
αν κερδισεις απο αλλου, τα υπολοιπα θα στρωσουν μονα τους.
Εχε υπομονη και οργανωσου με βαση αυτα που σκεφτεσαι.
Για να σταματησεις καποιον που σε προσπερναει γρηγορα ,
κλεισμενος στον κοσμο του , υπαρχουν πολλοι τροποι...
Ο χειροτερος απο ολους ειναι να του υποσχεθεις κατι και μετα να κανεις την παπια η τον ψοφιο κοριο...Γιατι τον κανει να αμφιβαλει και καθε αγνωστο ειναι απο την φυση του νοσογονο και αγχωτικο....
Ο καλυτερος ειναι να μην σταθεις εμποδιο στον δρομο του , απλα να του υπενυθμισεις ,
οτι αν διψαει , μολις προσπερασε την πηγη....
Μονος του θα αποφασισει αν πραγματικα διψαει, να γυρισει πισω η να τραβηξει ισια μπροστα ....
βασικα πολυ δραμα ρε παιδι μου...και ολοι διψανε για δραμα...ουτε ξερω που εχω μπλεξει εγω και οι δικοι μου
καλα ολα καλα πανικουλαααααααααααααα
που εισαι πανικουλα;;;;
για πειτε κατι σοφο τι να κανω;;;
δυσκολα εδω δεν φταιει κανενας για καταστασεις που εχουν δημιουργηθει εστω και αν ειναι απο το τιποτα
απιστευτο
Καταρχην να επιλεξεις μια πολη σχετικα μεγαλη για να μεινεις.
Η αθηνα δεν σου κανει, οποτε τραβα σαλονικα.
Ασχολησου με το αν μπορεις να βρεις γνωστους, φιλους εκει.
Εν αναγκη ακομα και απο εδω μεσα.
Στην συνεχεια δες πως μπορεις να στησεις την ζωη σου εκει.
Σπιτι - δουλεια κλπ.
ναι οπως ειπες κρινο πρεπει να υπαρχει κοσμος και η σχετικη αδιαφορια
ετσι μια αισθηση ελευθεριας...ειναι θεμα εμπειριων...πολυ τρεχουν απλως προσωμοιωσεις για να καταλαβουν
δεν εχω και αλλη επιλογη ε;;;