-
Είναι κάνεις εδώ? Εγώ δυστυχώς έχω πάθει κρίση πανικού τωρα και είμαι φοβισμένη...δεν ξέρω τι έχω πάθει από χθες αλλά σήμερα πιο πολύ, καθώς κοιμάμαι ξαφνικά πετάγομαι πάνω ...το έχω πάθει 3 φορές ως τώρα απόψε...τι είναι αυτό...φοβάμαι μην αρχίσει να μου συμβαίνει συνέχεια και δεν θα μπορέσω να ξανά κοιμηθώ ποτέ...θέλω να κλάψω δεν αντέχω άλλο αγχος
-
-
-
Γιατι πεταγεσε απο τον υπνο ? Τι σε φοβιζει και παθενεις κριση πανικου
-
Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το έπαθα αυτό...γενικά έχω αυξημένο άγχος μέσα στην ημέρα ..όμως το να πετάγομαι στον ύπνο είχε πολλά χρόνια να μου ξανασυμβεί...θα καταφέρω λες να κοιμηθώ? Ή θα συνεχίσω να πετάγομαι όλη τη νύχτα...γιατί εμείς οι άνθρωποι πρέπει να τυρανιεμαστε τόσο πολύ σε αυτή τη ζωη
-
Σε περνει ο υπνος ευκολα? ή δυσκολευεσαι οπως παθενω και εγω καμια φορα?
-
Παντως εγω οταν ειμαι αγχωμενος περνω ανασες και παιζω με το κινητο μπας και ξεχαστω
-
Ούτε εύκολα ούτε δύσκολα....έτσι και έτσι με παίρνει ο ύπνος....και εγώ παίζω με το κινητό όταν με πιάνει αυτό ώστε να ξεχάστω...είναι πολύ δύσκολο να θες να κοιμηθείς και να μην μπορείς
-
Τωρα πως εισαι?εισαι καλυτερα?
-
Προσπαθώ να με πάρει ο ύπνος αλλά δεν τα καταφέρνω...εσύ πως είσαι?
-
Εγω προς το παρον καλα ειμαι ,εχω αυτην την ιδεα στο κεφαλι οτι θα τα καταφερω ,αλλα μια τρυπα στο νερο θα κανω οπως παντα
-
Καλό βράδυ από μένα παιδιά και καλή δυναμη
-
Καληνυχτα αδερφε ,και εγω σας καληνυχτιζω καλη δυναμη παιδια
-
-
Καλημέρα παιδιά πως είστε;; Εγώ έτσι κ έτσι