Να κανονισουμε και ενα meeting στην Αθηνα με τον keep :)
Printable View
Να κανονισουμε και ενα meeting στην Αθηνα με τον keep :)
Τι υπέροχο να αισθάνεται κανείς έτσι!Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν μπορω να κοιμηθω αλλο...αισθανομαι ζωντανος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι μου εκανε καλο η κουβεντα αλλα σκεφτομαι τωρα τις επιπτωσεις επειδη \"εθαψα\" τους δικους μου.......αλλα στηναν αυτι οι μαλακες...και θα αρχισει το κουτσομπολιο παλι.
Για εμενα δεν με νοιαζει ειμαι νεκρος εδω....φευγω.
Τελικα καμία θεραπεία δεν είναι τόσο \"θεραπευτική\" όσο η ανθρώπινη επαφή, η αληθινή, ζεστή...
Μπραβο σας παιδιά, keep, krino, liber και άγνωστε/η...
Στη ζωή αξίζει να κάνει κανείς ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, όπως ένα ταξίδι, μικρό ή μεγάλο, μια γνωριμία, μια ουσιαστική συζήτηση, μια φιλία, που όμως για εκείνον έχουν νόημα και ουσία. Νομίζω αυτό είναι το νόημα της ζωής. Να δίνεις αγάπη και να παίρνεις αγάπη.
ναι δικιο εχεις ανωνυμη..ναναι καλα τα παιδια αν και θα πρεπε να παμε καπου πιο ερημικα...
Κeep μου
κι εσύ αν ακουγες - ηθελημένα ή άθελα - μια συζήτηση όπου κάποιος τα έχωνε για τους γονείς του τι θα γινόταν;
Απλά τίποτα, μη σκας γι\'αυτό.
Εγώ να δεις όταν πορώνομαι σε μια συζήτηση, που αφορά και προσωπικά δεδομένα μου, όπως πχ \"θάψιμο γονιών\" :):( εκεί να δεις που ούτε σκέφτομαι ποιος μ\'ακούει και δεν κρατάω τα προσχήματα...
Ναι εγω ομως ελεγα εξαιρετικα ενδιαφεροντα...που δεν θα μεινουν εκει
τεσπα...ναι δεν πρεπει να μαυριζω παλι....ολα καλα.
ωωωω θεε μου!λολ!:P:PQuote:
Originally posted by panikoula
exei mousi?peripoihmeno?kaulosa :P
εγω λεω παλι για να τους τη σπασεις -αν και δεν θα επρεπε να ασχοληθεις καν γιατι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ -τελοσπαντων... την επομενη βδομαδα που θα ρθουν τα κοριτσια να ντυθεις να στολιστεις και να τις πας σε καποιο \'\'τρεντι\'\' μερος να σκασουνε :P χεχεχε ;)
ε οχι και μουσι...αξυρισια...λιγο περισσοτερο απο το φυσιολογικο :P
μην της λες τεετοια τωρα κια εχουμε αλλαχιχι:P
Εμ ελεγα να ειμαι λιτος στο ντυσιμο...να αισθανομαι ανετα και...να μην ξυριστω γιατι ειμαι πιο σεξυ ετσι νομιζω:P
αλλα τζορτζ κλουνει μουσι διλαδη:P