Αν ήταν κάτι δε θα φαινόταν στο καρδιογράφημα; 4 έχω κάνει και αιματολογικές. Πιστεύετε εγώ τις δημιουργώ
Printable View
Αν ήταν κάτι δε θα φαινόταν στο καρδιογράφημα; 4 έχω κάνει και αιματολογικές. Πιστεύετε εγώ τις δημιουργώ
Ίσως είναι και από τα χάπια που παίρνεις και σίγουρα από το άγχος. Μην βασανιζεσαι άλλο βρε κορίτσι μου τι είναι. Ξέρεις τι είναι. Αναγνώρισε το. Τόσα χρόνια ταλαιπωρίας
.τουλάχιστον προσπάθησε να το αναγνωρίσεις και να το αποδεχτείς. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να σηκωθείς.
Δε παίρνω χάπια μόνο σίδηρο κ μαγνήσιο τώρα πήρα παρά πολύ λίγο κ σχεδόν χαλάρωσα. Έχεις δίκιο πρέπει ν το αποδεχτώ γ να φύγει αλλά δεν είναι εύκολο. Ευχαριστώ γ την υποστήριξη αλλά βασανίζομαι
Σορυ νόμιζα ότι παίρνεις αντικαταθλιπτικά. Το ότι βασανιζεσαι το καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το νιώθω στο πετσί μου. Αλλά η αποδοχή και η αναγνώριση του προβλήματος εμένα προσωπικά με βοηθάει πολύ. Αλλιώς θα είχα σαλταρει εντελώς. Τα ηρεμιστικά εμένα με βοήθησαν πολύ. Και να μην το πάρω, η ιδέα και μόνο ότι τα έχω μου παρέχει ασφάλεια.
Παίρνω αντικαταθλιπτικό αρκετά χρόνια πολύ μικρή δόση αλλά πλέον δε κάνει τπτ. Θα το αλλάξω και εγώ τα έχω πάντα πάνω μου. Αλλά ζοριστηκα πολύ και ίσως χαζομαρα που δε πήρα να ηρεμήσω.ισως δε πρέπει να μη του δίνω σημασία και να πετάξω πιεσόμετρα και οξυμετρα. Απλά θέλω να κάνω κάποια πράγματα να πάω 2 μέρες κάπου και φοβάμαι. Μ έχει χαλάσει τελείως η ποιότητα. Από νεύρα ξεσπάω σε κλαμματα. Όσο κάνω πράγματα όμως ξεχνιέμαι. Μόλις μένω ήρεμη όμως το καταλαβαίνω