γιωτα μου φενεται οτι σου αρεσει ο πανος.:P
Αχ,ρε πανικούλα με τις εξυπνάδες σου
Printable View
γιωτα μου φενεται οτι σου αρεσει ο πανος.:P
Αχ,ρε πανικούλα με τις εξυπνάδες σου
εχεις φαει ποτε σου χελιδνοφωλια ομπορο?Quote:
Originally posted by oboro
Το φανταζομαι ηδη το αγαλμα: O Πανος αγερωχος, ευθυτενης, με το κεφαλι ψηλα, με μια χελιδονοφωλια στο υψωμενο χερι...
ισως αν ειχες δοκιμασει εστω και μια φορα να μην ησουν εδω σημερα! αλλα σε καποιο κινεζικο εστιατοριο ....
Ναι ρώτησα τον άνδρα μου χθες και μου εξήγησε περί χελιδονοφωλιάς είναι και πανάκριβη έτσι Πάνο;;
Βλέπετε τον εαυτό σας σε καποια απο αυτές τις καταστάσεις ?
Ποτέ δεν με προσέχει όταν του μιλάω
Μιλάει, μιλάει αλλά στην ουσία, δεν λέει τίποτα!
Είναι σαν να μιλάς με ένα τοίχος απο τούβλα
δεν μπορώ να σε πείσω
δεν μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα σημαντικό χωρίς να καυγαδίσουμε
Είναι πολύ συναισθηματική - είτε κλαίει, είτε φωνάζει η παραπονιέται . Είναι πιο εύκολο να την αποφύγεις
Αμύνεται πάντα όταν προσπαθώ να του μιλήσω για διάφορα θέματα
να σου πω την αληθεια δεν ξερω γιατι δεν την εχω φαει ποτε μου!Quote:
Originally posted by giota
Ναι ρώτησα τον άνδρα μου χθες και μου εξήγησε περί χελιδονοφωλιάς είναι και πανάκριβη έτσι Πάνο;;
Για να ζουν ομως 15 χρονα παιδια σκαρφαλωμενοι σε σπηλιες 6μηνες , για να τις μαζευουν στην Ταυλανδη , μαλλον ετσι θα πρεπει να ειναι....Γιατι σιγουρα με 12μηνο τουρισμο παντου σε αυτη την Χωρα , θα μπορουσαν να κερδισουν πολλα χρηματα
αν δεν αξιζε τον κοπο!
Ισως επρεπε να αρχισω διαφορετικα το ποστ!
Να σας εβαζα οσοι θελετε να γραψετε γιατι χωρισατε απο την τελευταια σας σχεση !
Θα το κανω για να δειτε ποσο πολυ χρησιμο ειναι το εργαλειο που σας εφτιαξα στην γλωσσα σας...
plits plits
Πάνο καλημέρα,
Δεν συμμερίζομαι την άποψή σου, ότι το πρόβλημα όλων των ανθρώπων είναι πώς θα βρουν κάπου στην υφήλιο το ταίρι τους. Υπάρχουν πολλοί που έχουν ταίρι και πάλι έχουν άλλα προβλήματα. Επί πλέον, προτιμώ τον «φυσικό» τρόπο γνωριμίας όπως σου έχω ξαναπεί. Έτσι, δεν συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου, για τον υπέρτατο σκοπό ύπαρξης του σάϊτ που λες.
Παρόλα αυτά, σε συγχαίρω για 2 πράγματα:
1) την αφοσίωσή σου σε ένα σκοπό που εσύ πιστεύεις
2) την αισιοδοξία σου και τη διάθεσή σου να τη μεταδώσεις
TON ΣYΓXAIPEIΣ EΠEIΔH ΣE ENA ΦOPOYM ΨYXOΛOΓIAΣ KANEI ΔIAΦHMIΣH TO ΠPOION TOY ΩΣTE NA
AΠOKTHΣEI KEPΔH?
ΠEΣ OTI KANEIΣ ΠΛAKA
αγαπητή Μεγάλη Μητέρα [φύση], σε ευχαριστώ καταρχήν γιατί μου αναγνωρίζεις την αφοσίωση και την αισιοδοξία για την επίτευξη ενος στόχου τον οποίον προφανώς,
ούτε έχεις αναγκη η ίδια ,σαν μητέρα και σύζυγος , αλλά ίσως και αν ποτέ δεν υπήρχε το ίντερνετ, δεν θα χρειαζόσουν τις υπηρεσίες του , γιατί τουλάχιστον στον τομέα της επικοινωνιας , είσαι παράδειγμα προς μίμηση, με συνέπεια να υπερασπίζεσαι και σωστά,
τα δικά σου κεκτημένα και τις προσλαμβάνουσες ...
Ο ενθουσιασμός μου συνοψίζεται στην χρήση που πραγματικά προσφέρει η συνολική δουλειά , χιλιάδων επιστημόνων..
Στο ότι όσα χρόνια αναλώθηκα λόγω οικογενειακών και οικονομικών αναγκών, με μια βιομηχανία που αντικειμενικά απεχθάνομαι μεχρι τρέλας,όπως η βιομηχανική χρήση του χρυσού και των πολυτίμων λίθων, χαράσσοντας μια δική μου σελιδα γεμάτη νόημα και ουσία στον τρόπο χρήσης του χρυσού στην εποχή του Χαλκού, οι συνάδελφοι μου ψυχολόγοι στις ΗΠΑ και την Ευρώπη , ένωσαν τις γνώσεις τους για να φτιάξουν την μηχανή που σκέπτεται, για να κανουν πιο εύκολη την ζωή των συνανθρωπων τους...
Επόμενο ίσως ήταν, ακόμα μια φορά , να επαληθευθεί ο κάνονας, ότι οι πολλοί έχουν πάντα δίκιο! Εγώ το μόνο που κατάφερα μετά απο 23 χρόνια αγώνα, ήταν σήμερα
να ειναι κλειστό το προϊστορικό μουσείο Θήρας και το Ακρωτήρι πλακωμένο απο τα μπάζα, ενω αυτοί, έφτιαξαν ένα εικονικό κόσμο, που δυστυχώς αγνοείς και δεν θα έπρεπε
γιατί είσαι μητέρα ....Αν φοβάσαι δηλαδή το σουγιά του συμμαθητή του παιδιού σου στο σχολείο, που το θεωρώ και ανθρώπινο και λογικό, σκέψου τι θα έπρεπε να κανουν οι μανάδες στις ΗΠΑ η την Γαλλία!!!!! Το εργαλείο της παγκόσμιας βιομηχανίας σχέσεων διαδικτύου, εχει ένα ιερό σκοπό, που προφανώς αγνοείς!
Να σπάσει το φράγμα της απόστασης μεταξύ των ανθρώπων , είτε αυτο ειναι γεωγραφικό ,είτε ψυχολογικό, είτε εθνικό , είτε θρησκευτικό η απλά κοινωνικό.
Είναι ένα επιστημονικό εργαλείο,που ξεκινά απο το πιο σημαντικό δίδαγμα της Αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας ! ΑΠΌ ΤΟ ΓΝΏΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΠΛΆΤΩΝΑ!
Αναλύει βάσει τεστ τα 4 βασικότερα στοιχεία, καθε προσωπικοτητας σε καθε πολιτισμό!
τον χαρακτηρα , τα ενδιαφέροντα , την σεξουαλικότητα και την ζωδιακή ταυτότητα .
Δεν απευθύνεται όπως, ίσως έχεις καταλάβει λανθασμένα σε μια απλή αναζήτηση ερωτικού συντρόφου! Ο στόχος ειναι πολύ πιο σημαντικός, έστω κι αν χρησιμοποιεί την σεξουαλικότητα ως κράχτη, για να τραβήξει την ανθρώπινη φύση στην δοκιμασία της αυτογνωσίας !
ποοοοοοοοοο τι λεει το ατομο!!!!!!!!!!! ;) τα καταλαβες μητερα φυση γιατι εγω ακομα προσπαθω ;) σεξ για ωριμους και τιγκα στην αυτογνωσια μετα ....
δεν προσφερει απολυτως τιποτα η ειρωνια εμπνευστη για να λυσεις τα πιθανα προβληματα επικοινωνιας που ισως εχεις με τους αλλους!Quote:
Originally posted by Empneustns
ποοοοοοοοοο τι λεει το ατομο!!!!!!!!!!! ;) τα καταλαβες μητερα φυση γιατι εγω ακομα προσπαθω ;) σεξ για ωριμους και τιγκα στην αυτογνωσια μετα ....
αν δεν χρειαζεσαι κατι νεο κατσε στο παλιο!
Ποσοι συγγενεις του ειδους μας ειναι ακομα πανω στα δεντρα?
Δεν θα νοιωθεις ποτε μονος!
Τον συγχαίρω για ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ που ανέφερα.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
TON ΣYΓXAIPEIΣ EΠEIΔH ΣE ENA ΦOPOYM ΨYXOΛOΓIAΣ KANEI ΔIAΦHMIΣH TO ΠPOION TOY ΩΣTE NA
AΠOKTHΣEI KEPΔH?
ΠEΣ OTI KANEIΣ ΠΛAKA
MONO ΠOY O ΣKOΠOΣ ΠOY ΛEΣ OTI ΠIΣTEYEI EINAI NA BΓAΛEI ΛEΦTA KAI TO KANEI ΔIAΦHMIZONTAΣ THN ΔOYΛEIA TOY AΠO ENA ΦOPOYM ΨYXOΛOΓIAΣ.
AN ΘEΣ TO KATAΛABAINEIΣ
Εντάξει, εσύ μην συγχαρείς. Κανέναν και για τίποτα.
Δεν σου το ζήτησε κανείς εξάλλου.