ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕΜΕΝΤΥ?Quote:
Originally posted by Remedy
πανο
δεν νομιζεις οτι ο κιπ αξιζει μια καλυτερη τυχη απο αυτη που σκεφτεσαι?
ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ?
Printable View
πανο
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ?
οποιος τολμαει να το πει αυτο το \"φοβαμαι\" και πολλα αλλα αποδεικνυει πρωτα κατι: πώς ειναι ανθρωπος κ οχι ρομποτ.Quote:
Originally posted by panikoula
φοβασε μια γυναικα αχχαχαχα.
Πανικουλα- προσεχε - για σενα πρωτα τί λες.
θα μηλαω οπως αρμοζει.η μαλλον δεν θα ξαναμηλισω εδω.σε ευχαρηστω Νικο για ολα.
αξιζεις πολλα κιπακοQuote:
Originally posted by keep_walking
Εχω γραφτει απο το 2006 εδω και εχω 5000 μυνηματα υποστηριξης και καμμια 500 τρελλας...ε νομιζω οτι κατι αξιζω:)
αλλα γυναικες που δεν ειναι ικανες να σεβαστουν τον εαυτο τους, σιγουρα δεν αξιζεις ;)
σε εχουμε για καλυτερα
φοβασε μια γυναικα αχχαχαχα
ΠΩΠΩ YPOTIMAS TON EAYTO SOU TWRA.
Αξιζεις πολλα και μονο που κρατας αυτη την σταση.. αλλοι στη θεση σου μπορει να λεγανε πιο πολλα ή πιο σκληρα λογια :)Quote:
Εχω γραφτει απο το 2006 εδω και εχω 5000 μυνηματα υποστηριξης και καμμια 500 τρελλας...ε νομιζω οτι κατι αξιζω:)
Εγω ευχαριστω πανικουλα...αν μη τι αλλο εισαι ενδιαφερον ανθρωπος...δεν ακολουθεις την πεπατημενη:)Quote:
ποιος σου ειπε πανικουλαοτι ολοι οι σχιοφρενεις εχουν τασεις εγκληματικες ?μηπως φταιει η τηλεοραση που βλεπεις?Quote:
δεν θελω να σε κανω να νιωσεις ασχημα .αν ειχες ανθρωπια θα ενιωθες ειδη ασχημα.
δειλε.φοβασε μια γυναικα αχχαχαχα.πια αλλη θα σε ηθελε βρε ζουρλε π εχεις σχιζοφρενεια και κανεις σαν πιροβολιμενο οταν σε πιανει κρηση?χαρη θα σου κανα.
που αν ειμουν κοντα σου εκεινες τις στιγμες μπορει να με κανες κομματακια.μπρρρρρρρρρρρρ� �ρρρρρρ.
ποιος σου ειπει οτι ο κιπ ειναι σχιζοφρενης?
επειδη ενας μπακαλης ψυχιατρος τοεβγαλε σαν διαγνωση σε καποιο αρχιπελαγος Γκουλαγκ της συγχρονης ελληνικης Μπανανιας μας ?
οχι βρε πανο!Quote:
Originally posted by πανος12345
πανο
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ?
να μη χανει τον χρονο του με ατομα που δεν του αξιζουν.
υπαρχουν εκατονταδες γυναικες που σεβονται τον εαυτο τους, ομορφες κι εξυπνες οσο κι ο κιπ για να γνωρισει..
ντε και καλα να τον χαντακωσεις?
ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ ΣΟΡΡΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΝΕ ΕΞΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΕΛΑ ΠΕΣ ΤΟ.
ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΟΩ.ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ!!!ΤΟΝ ΚΙΠΑΚΟ
το ευχαρηστο του π ξυμεροβραδιαζομουν για να τον πεισω οτι αξιζει.
ποσο ηλιθια ειμουν.που ποναγα για καποιον π δεν ξερω καν.ελεος.
πηρα το μαθημα μου.
Quote:
οχι βρε πανο!Quote:
πανο
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ?
να μη χανει τον χρονο του με ατομα που δεν του αξιζουν.
υπαρχουν εκατονταδες γυναικες που σεβονται τον εαυτο τους, ομορφες κι εξυπνες οσο κι ο κιπ για να γνωρισει..
ντε και καλα να τον χαντακωσεις?
ομορφη και εξηπνη σαν εσενα?αχαχαχχαχαχαχαχ.ασχη μη γεροντοκορη και ηλιθια εισαι.
ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΣΥ Η ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΝΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΜΑ ΜΑΣ ΤΗ ΒΙΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ?ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΧ ΠΟΥ ΑΜΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ/ ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.!!Quote:
ποιος σου ειπε πανικουλαοτι ολοι οι σχιοφρενεις εχουν τασεις εγκληματικες ?μηπως φταιει η τηλεοραση που βλεπεις?Quote:
δεν θελω να σε κανω να νιωσεις ασχημα .αν ειχες ανθρωπια θα ενιωθες ειδη ασχημα.
δειλε.φοβασε μια γυναικα αχχαχαχα.πια αλλη θα σε ηθελε βρε ζουρλε π εχεις σχιζοφρενεια και κανεις σαν πιροβολιμενο οταν σε πιανει κρηση?χαρη θα σου κανα.
που αν ειμουν κοντα σου εκεινες τις στιγμες μπορει να με κανες κομματακια.μπρρρρρρρρρρρρ� �ρρρρρρ.
ποιος σου ειπει οτι ο κιπ ειναι σχιζοφρενης?
επειδη ενας μπακαλης ψυχιατρος τοεβγαλε σαν διαγνωση σε καποιο αρχιπελαγος Γκουλαγκ της συγχρονης ελληνικης Μπανανιας μας ?
μεχρι να εκφερω παλι αντιθετη αποψη πανικουλα? ή ετσι κι αλλιως?Quote:
ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΟΩ.ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ!!!ΤΟΝ ΚΙΠΑΚΟ
χαχαχαχαχαχαQuote:
Εγω ευχαριστω πανικουλα...αν μη τι αλλο εισαι ενδιαφερον ανθρωπος...δεν ακολουθεις την πεπατημενη:)Quote:
μα εισαι τοσο ωραιος ανθρωπος βρε κιπ :)