Τι γυναικακια θεε μου υπαρχουν..Κατεστρεψε την ζωη της για ενα γκομενοQuote:
το ειχε κανει πολυ μικρος βεβαια κ η κοπελα το ειχε κρατησει μπας κ τον ψησει.
Printable View
Τι γυναικακια θεε μου υπαρχουν..Κατεστρεψε την ζωη της για ενα γκομενοQuote:
το ειχε κανει πολυ μικρος βεβαια κ η κοπελα το ειχε κρατησει μπας κ τον ψησει.
Υπαρχουν κ χειροτερες.Αυτη τουλ. το παιδι το κρατησε. Αργοτερα αλλες 3 μειναν εγκυες απο τον ιδιο για να τον τυλιξουν (δηθεν παιρναν χαπι) κ οταν αυτος ειπε οχι, το ριξανε......
εμενα με χωρισε γτ τελικα θυμηθηκε οτι δε μπορει να ξεχασει τη πρωην του.
Ασυμφωνία χαρακτήρων.... Αυτή ήταν η αιτία
Γιατί νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα? Αυτό ήταν κάτι το οποίο το ήξερα κ από τρίτους. Η 1 μάλιστα ήταν κ η αδερφή μιας από τις κοπέλες που τα είχε μαζί του κ έριξε το παιδί. Αυτή γιατί να πει ψέμματα, έτσι κ αλλιώς ούτε ζωγραφιστό δεν ήθελε να τον δει γιατί η αδερφή της ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει σε 1 σχέση, αυτό δε σημαίνει ότι τον πιστεύεις κιόλας. Αλλά κ όταν κάποιος γράφει κάτι δε βιάζεσαι να πεις ότι λέει μαλακίες. Αν δεν έχει δώσει δικαιώματα τουλάχιστον.
καλομαθημενα κοριτσακια
Μολις χωρισα, οποτε να ενα νημα για μενα. Η αιτια τουτελευταιουχωρισμου λιπον συμφωνα με τα λεγομενα του κυριου ήταν ότι δεν ηταν σιγουρος ότι μπορει να μου δωσει την ασφαλεια που θελω καθως ειχε απωθημενα οτι δεν ειχε γνωρισει πολλες γυναικες και ηθελε να το κανει. Πολυ ειλικρινης, αυτο ειναι atypical, αλλα ο λογος είναι τypical male θα ελεγα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειμαι σκατα.
Ποσο χρονων ηταν?15?Τουλαχιστον οπως το πες,ηταν ειλικρινης,απο το να λεγε ''ειμαι μπερδεμενος'',''θελω λιγο χρονο'' και αλλα τετοια αφορητα κλισε.
27, αλλα σε μυαλο και εμπειριες ναι γυρω στα 15-16. Του ειχαν μεινει απωθημενα οτι δεν ειχε κανει σχεσεις και δεν ειχε παει με πολλες ,γιατι ειχε ενα θεμα με τις γυναικες που εγω τον βοηθησα και το ξεπερασε και εκανε πρωτη φορα σχεση με μενα, και τωρα που ειναι μια χαρα σου λεει με μια θα μεινω??? Ειδε και τι γλυκα και σου λεει παμε να βρουμε πολλες γυναικες τωρα μπορουμε ξεπερασαμε τα θεματα μας γιουχου!! πωπω κατι ανωριμοι αντρες Θεε μου που παω και τους ξετρυπωνω. Λες και θα πεσουν ολες στα ποδια του τωρα και λες και οι καλες γυναικες και οι ωραιες σχεσεις βρισκονται στα δεντρα. Αυτη ειναι η ευγνωμοσυνη που εισεπραξα που του ανοιξα τα ματια και τον εκανα ανθρωπο. Το βραβειο της ανοιχτης παλαμης. Σε παρατανε οταν νιωθουν καλυτερα με τον εαυτο τους γιατι τωρα πιστευουν οτι θα βρουν καλυτερες ή και περισσοτερες.
Με τετοια μυαλα,αν βρει γυναικα ακομα και για φαση τυχερος θα ναι.Τι να σου πω ρε λιλιουμ,δεν εφταιγες και συ σε τιποτα.