Ανέβασα λίγο πυρετό τελικά...κρυώνω...όπως καταλαβαίνεις έχω αγχωθει φουλ...
Printable View
Ανέβασα λίγο πυρετό τελικά...κρυώνω...όπως καταλαβαίνεις έχω αγχωθει φουλ...
μήπως κρύωσες απο aircondition όταν ταξίδευες ? γιατι έχεις αγχωθεί? βάλε καμιά ταινία για να ξεχαστείς
Το θέμα είναι ότι δεν έπεσε με το αντιπυρετικό.... ανησυχώ
μπορεί να χρειάζεσαι ξεκούραση, κλεισε το κινητο και το ιντερνετ και προσπάθησε να κοιμηθείς
εγώ κάποιες φορές οταν δυσκολεύομαι βάζω ήχους απο θάλασσα ή βροχή στο κινητό και συνηθώς μετά απο λίγο κοιμάμαι
Έκανα εμετούς τελικά....τώρα είμαι φρικαρισμενη
το παθαίνεις συχνά αυτό ? τι σε αγχώνει έχεις αρρωστοφοβία ? βάλε κάτι να ξεχαστείς
αν δεν σ' αρέσουν οι χαλαρωτικοί ήχοι βάλε κανένα βίντεο στο youtube, εγώ μερικές φορές χαζεύω και ρούχα ή καμιά ταινία
Αυτή τη στιγμή γαστρεντερίτιδα πρέπει να έχω αφού έχω εμετό και πυρετό...έβαλα βίντεο στο youtube προσπαθώ να ηρεμήσω...αν κάνω ξανά εμετούς θα πάω νοσοκομείο
έφαγες κάτι απ' έξω ? .. και εγώ το είχα πάθει πριν 2 βδομάδες περίπου, απο έναν καφέ που είχα πάρει και το κατάλαβα αμέσως οτι ήταν απ' αυτο. προσπάθησε να κοιμηθείς διαφορετικά ναι πήγαινε νοσοκομείο
Πως εισαι τώρα? Σε ανακούφισε καθόλου ο εμετός ή όχι? Έλα να κάνουμε παρέα, κι εγώ με πυρετό είμαι, το γνωστό ψυχοσωματικούλι μου που αποφάσισε και πάλι να με επισκεφτεί τις τελευταίες δυο μέρες. Α, και δεν υπακούει σε αντιπυρετικά κλπ. Εχω πάρει κάμποσες «καραμελίτσες» τις τελευταίες ώρες και αυτό εκεί. Ίσα ίσα που από το 38 πήγε στο 38,5 κιόλας. Πολύ σπαστικό σύμπτωμα. Κομμάρα, τσούξιμο στα μάτια κλπ, ολα τα καλά. Αλλά αυτο που λες εσύ με τον εμετό είναι ακόμα χειρότερο, είναι το χειρότερο μου βασικά. Άγχος, ο μέγας χαμαιλέων. Χωρίς να αναιρείται βέβαια και η πιθανότητα για κάτι άλλο όπως τροφική δηλητηρίαση. Έφαγες κατι που μπορεί να σε πείραξε? Κάτι που το χτύπησε ο ήλιος για πολλή ώρα στο ταξίδι σου και πιθανώς αλλοιώθηκε? Ηρεμία, ψυχραιμία και όλα θα περάσουν. Αν κάνεις κι άλλους εμετούς η και διάρροιες και έχεις μεγάλη αποβολή σε ποσότητα να φροντισεις την ενυδάτωσή σου με νερό και με ηλεκτρολύτες. Να πιεις αρκετό νερό και χυμούς η ακόμη καλύτερα αμα χρειαστεί να πας στο φαρμακείο να σου δώσουν ειδικα φακελάκια ηλεκτρολυτών σε σκόνη που διαλύονται σε νερό και τα πίνεις. Αλλά μόνο αν υπάρχει μεγάλη απώλεια γαστρεντερικού περιεχομενου, αλλιώς δε χρειάζεται. Ησύχασε. Ενδέχεται απλά με βάση τον αγχώδη χαρακτήρα σου να ανησύχησες πολυ που ειχες να ταξιδέψεις σε άλλο μέρος και μακρια από νοσοκομείο. Αυτό από μονο του αρκεί. Δε βλέπω το λόγο να τρέχεις νυχτιάτικα στα επείγοντα και να ταλαιπωρείσαι. Περίμενε να δούμε πως θα είσαι το πρωι και αναλόγως πράξε τοτε. Προσπάθησε με κάτι να ξεχαστείς και ιδανικά να νυστάξεις και να κοιμηθεις. Δεν ειναι ευκολο, το καταλαβαινω. Αν οχι, τοτε κατσε εδω να κανουμε παρεα. Περαστικα σου ευχομαι ό,τι και να είναι.
Καλημέρα Βασίλη χάλια είμαι κοιμήθηκα πολύ λίγο την νύχτα....έχω διάρροια εμετό πυρετό...τώρα προσπαθώ να φάω λίγο ψωμί και πίνω γουλιες νερό.... φοβάμαι μην καταλήξω επείγοντα....ίσως έχω γαστρεντερίτιδα
Καλημέρα.. Πιες νεράκι αρκετό, μόνο καλό θα σου κάνει, το χρειάζεσαι, ειδικά κιόλας με τον πυρετό. Μπορεί και να έχεις γαστρεντερίτιδα, ναι, αλλά προσωπικά δεν το πιστεύω. Θεωρώ ή ότι κάτι έφαγες και σε πείραξε που λέγαμε ή ότι έχει να κάνει με το άγχος σου όλο αυτό. Σε κάθε περίπτωση ό,τι και να είναι αντιμετωπίζεται, δεν είναι κάτι φοβερό στην τελική. Ούτε νομίζω ότι αξίζει να τρέχεις στα επείγοντα. Πρόσεξε λίγο τι θα φας. Κανά τσαγάκι , καμιά φρυγανιά, τέτοια.. Περαστικά σου!
Τρώω τώρα φρυγανιά,έχοντας πυρετό και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...εσένα σου έπεσε ο πυρετός?
Μπα δε νομίζω.. Νιώθω ότι έχω. Τώρα μόλις έβαλα θερμόμετρο, θα σου πω. Αλλα εγώ το ξέρω τι είναι αυτό για μένα, το ξερω εδώ και δεκαετίες. Αποκλείω ίωση, αφενός δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα, αφετέρου προσέχω πολύ, φοράω πάντα μάσκα όπου έχει κόσμο γιατί έχω ηλικιωμένους στο σπίτι με κρίσιμη υγεία που δεν πρεπει με τίποτα να τους φερω ίωση. Πάλι στο 38,5 είμαι. Ε ρε φίλε.. Τζάμπα και τόσα χάπια κλπ.
Κι εσύ φάε λίγο προσεκτικά και συντηρητικά, στυπτικά πράγματα, αυτά που λέγαμε και το βράδυ, κανα κοτοπουλάκι με ρύζι, κανα μηλαράκι, άφθονα νερά και όλα καλά θα πάνε.
Έφαγα πολύ ελαφρά σκέτο φιδέ μόνο με νερό και λίγο φρυγανιά...αλλά παρόλαυτα έχω ησχιρη ναυτία θα ξανακάνω εμετό πάλι...συν κρυώνω και νυσταζω
Ο εμετός σου κόβει τα πόδια κυριολεκτικά σε συνδυασμό με πυρετό και καύσωνα είναι απαισιο