Quote:
Originally posted by boubourina
Σκλατςςςςςςςςςς
:P
Σε ευχαριστω.
Επικοινωνησα πριν απο 2 μηνες με την ψυχολογο που ειχα παει για να κανονισουμε ραντεβου με τον αντρα μου, αλλα ο αντρας μου δεν ηθελε και δεν θελει ουτε να το ακουσει
Υποθετω οτι θα πρεπει να παω μονη μου. Οικονομικα δεν μπορω αυτη την στιγμη να ξοδεψω ουτε 50 ευρω.
Οσο για την σχεση με την μικρη, ξερω οτι εχει πλεον θιγει ανεπανορθωτα και δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.Ειναι σαν να γεμιζα την καρδαρα τοσο καιρο και τωρα της εδωσα μια κλωτσια και την εχυσα αναποδα στο χωμα
Η κατασταση στη δουλεια χειροτερεψε. Εχθες απολυθηκαν ολοι οι διευθυντες του Εμπορικου στο οποιο ειμαι.
Ειναι αδυνατον να αντιμετωπισω ολες τις κρισεις μαζι.
Y.Γ απαντω σε δυο ερωτηματα που τεθηκαν προγενεστερα.
1. Δεν εχω καποια ασθενεια, ή τουλαχιστον δεν το εχω καταλαβει και δεν κανω καμμια θεραπεια για τιποτα. Στο φορουμ μπηκα για λογους ψυχολογιας και επικοινωνιας σε θεματα οικογενειας και προσωπικης βελτιωσης.
2. Ο αντρας μου ακομα ζουσε με την συζυγο του οταν τα φτιαξαμε. χωρις να εχουν σεξ. επαφες.
Δεν μπορω να πω οτι ειχαν χωρισει γιατι δεν τους ενδιεφερε η μεταξυ τους σχεση και ζουσαν οπως ζουσαν συμβατικα.
Αυτο ομως τα παιδια δεν μπορουν να το γνωριζουν
3. Η σχεση μου με τον αντρα μου προηγηθηκε 2 χρονια της σχεσης της μητερας με τον φιλο της, οποτε θεωρητικα δεν απατουσε η μητερα το συζυγο αλλα ο συζυγος την μητερα με εμενα.
4. Η μητερα ειχε προτεινει να μεινουμε ως εχει και να μην παρουν διαζυγιο. δλδ να κανει ο καθενας την ζωη του με τον γκομενο του και να παραμεινουν μεταξυ τους παντρεμενοι. Εγω δεν δεχθηκα.
Δεν ξερω κατα ποσο εχουν σημασια ολα αυτα και τα ρωτατε αλλα σας δινω τις απαντησεις που θελετε
αρα λες οτι η κορη σου συνεχιζει ακομα να σε βλεπει σαν γκομενα του πατερα της ?