Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by πανος12345
το εχω κανει απο την αρχη παραξενη ανοιγωντας σχετικα θεματα και μαζευοντας την επιθετικοτητα ολου του φορουμ πανω μου!
επιμενω ομως οτι εχω δικιο οτι σε κανενα φορουμ δεν υπαρχει η δυνατοτητα προσβωπικης επικοινωνιας μεταξυ των μελων και εκει βρισκεται η ριζα του προβληματος εδω μεσα !
Μάλλον η επιθετικότητα που μάζεψες Πάνο, είχε να κάνει με πολλούς άλλους παράγοντες, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης να το συζητήσουμε τώρα.
Σέβομαι την άποψή σου, μα διαφωνώ κάθετα με αυτή.
Όταν ένα φόρουμ το χαρακτηρίζει η βαθύτατη επικοινωνία και αλληλοστήριξη των μελών μεταξύ τους σε ένα δημόσιο επίπεδο ( ειδικά παλιότερα έβλεπες συχνά κατι τέτοιο), τότε το να στερήσουμε το ιδιωτικό επίπεδο στην επικοινωνία αυτή το θεωρώ το λιγότερο άστοχο και ατυχές.
Μια ομάδα, μπορεί να συνιστά μια κλίκα, μπορεί να συνιστά και μια ένωση προσώπων με σκοπούς αγαθούς και πολύτιμους.
Δεν καταδικάζω απόλυτα και σφαιρικά το φαινόμενο της ομάδας.
Γιατι αν μη τι άλλο, τι έιναι αυτό το φόρουμ παρά μια \"ομάδα\" στο σύνολό του?
Την καλήμέρα μου Πάνο.
υγ. θα σου έλεγα, να ψάξεις με τον εαυτό σου, γιατι οι ομάδες σε φοβίζουν τόσο πολύ. Μου δίνεις την αίσθηση ενός ατόμου που έχει πολύ καλή σχέση με την μοναξιά. Μήπως λοιπόν αυτά τα δύο σχετίζονται ? ;)