12 χρονια παιδειας μου εκλεψαν τις περισσοτερες ωρες δυδασκαλιας για να γεμισουν το μυαλο μου με ιδεοληψιες και ψυχαναγκασμους !
Printable View
12 χρονια παιδειας μου εκλεψαν τις περισσοτερες ωρες δυδασκαλιας για να γεμισουν το μυαλο μου με ιδεοληψιες και ψυχαναγκασμους !
http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/05/megalo-thayma-toy-arhaggeloy-mihahl-kai-fwtografia-aggelwn.html
σε πληροφορώ πως δεν προσυλιτίζουν κανέναν....
αντίθετα διδάσκουν την ελευθερία και την δημοκρατία...
δεν έπιασαν ποτέ από το αυτί κανέναν για να του πουν τί θα πιστέψει.....
και εμένα προσωπικά με βοήθησαν με το ψυχικό μου νόσημα...
δεν προσυλιτιζουν κανενα οταν εχουν 12 χρονια το αποκλειστικο δικαιωμα να γεμιζουν μυθους το μυαλο ενος παιδιου ?Quote:
Originally posted by λίτσα
σε πληροφορώ πως δεν προσυλιτίζουν κανέναν....
αντίθετα διδάσκουν την ελευθερία και την δημοκρατία...
δεν έπιασαν ποτέ από το αυτί κανέναν για να του πουν τί θα πιστέψει.....
και εμένα προσωπικά με βοήθησαν με το ψυχικό μου νόσημα...
Πραγματικά συγκινητικό Εμνευστή.....Να \'σαι καλά....Quote:
Originally posted by Empneustns
http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/05/megalo-thayma-toy-arhaggeloy-mihahl-kai-fwtografia-aggelwn.html
πηγαινε στον παπα σου λιτσα και ρωτησε τον
1.πατερ γιατι το μοναστηρι στην σαντορινη που ξηραινεται η κροκοσυλλογη
ειναι των τριων Ιεαρχων ?
2. Γιατι στην παρασκευη του Αγιου Μυρου χρησιμοποιειται αποκλειστικα ο κροκος της σαντορινης ?
alobar ειδα βρε ........να σας δειξω κ γω κατι μια ταινιαρα με αγγελους που παρεπιπτοντως την ειχε εχτες ............η πολη των αγγελων.............http://www.youtube.com/watch?v=6zSG_oVliis
Έχω ακούσει πολλά για το μοναστήρι στο Μονταμάδο... για την εκπληκτική μυρωδιά που εκλύεται χωρίς να ξέρουν από πού προέρχεται...
:)
Όντως, το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία ειδικά στις μικρότερες τάξεις, που γεμίζει το μυαλό των παιδιών με πάρα πολλά μυθολογικά, κατά την άποψή μου, στοιχεία των Εβραίων (Παλαιά Διαθήκη), είναι αρκετά αναχρονιστικό. Θα μπορούσε να εστιάζει περισσότερο στην πνευματικότητα, στην προσωπική εξέλιξη, στην ελεύθερη επιλογή, στην αγάπη του εαυτού και του συνανθρώπου. Υπάρχουν βέβαια τάξεις στις οποίες αυτή η εστίαση υπάρχει σε κάποιο βαθμό.
Αμαρυλλίς, πρόκειται για επανεκτέλεση περίπου της ταινίας που έβαλα... :)
Ναι ανώνυμη.....αλλά η σκοπιμότητα των θνητών, ή όλης αυτής την βιομηχανίας που έχει στηθεί πάνω στην εκκλησία, δεν μπορεί να γίνει τροχοπέδη στην πίστη του καθένα ....Quote:
Originally posted by anwnimi
Όντως, το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία ειδικά στις μικρότερες τάξεις, που γεμίζει το μυαλό των παιδιών με πάρα πολλά μυθολογικά, κατά την άποψή μου, στοιχεία των Εβραίων (Παλαιά Διαθήκη), είναι αρκετά αναχρονιστικό. Θα μπορούσε να εστιάζει περισσότερο στην πνευματικότητα, στην προσωπική εξέλιξη, στην ελεύθερη επιλογή, στην αγάπη του εαυτού και του συνανθρώπου. Υπάρχουν βέβαια τάξεις στις οποίες αυτή η εστίαση υπάρχει σε κάποιο βαθμό.
Ο καθένας είναι νοήμων καιμπορεί να επιλέξει αν πιστεύει και που....
ναιιι alobar το καταλαβα .παντως ταινιαραααααααα
Βασικά ρε παιδιά με χαλάει η \"διαφήμιση\" θαυμάτων...
Ίσως τα βλέπω πολύ σκεπτιστικά τα πράγματα, ότι όλα αυτά αποσκοπούν κάπου.
Γιατί αυτό να συμβαίνει μόνο σε μοναστήρια και εκκλησίες? Γιατί ας πούμε δεν έχει υπάρξει κάτι παρόμοιο σε εδαφική έκταση που δεν υπάγεται σε αξιοποίηση τουρισμού?Quote:
Originally posted by Alobar
Έχω ακούσει πολλά για το μοναστήρι στο Μονταμάδο... για την εκπληκτική μυρωδιά που εκλύεται χωρίς να ξέρουν από πού προέρχεται...
:)
Αναρωτιέμαι? Αν πράγματι η πίστη βοηθάει γιατί υπάρχει η ανάγκη να αποδείξουμε κάποια πράγματα? Μια φωτογραφία πχ θα με βοηθήσει να πιστέψω περισσότερο ή θα με βάλει σε σκέψεις??
Άραγε?
Μόνο οι χριστιανοί έχουν δικαίωμα στο θαύμα?
Πόσο νοήμων μπορεί να είναι ένα παιδί Θεοφανία όταν προπαγανδίζεται ότι οι αλλόθρησκοι πολεμούνταν -δικαίως- ή πολεμούσαν -αδίκως- τους χριστιανούς;Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Ναι ανώνυμη.....αλλά η σκοπιμότητα των θνητών, ή όλης αυτής την βιομηχανίας που έχει στηθεί πάνω στην εκκλησία, δεν μπορεί να γίνει τροχοπέδη στην πίστη του καθένα ....Quote:
Originally posted by anwnimi
Ο καθένας είναι νοήμων καιμπορεί να επιλέξει αν πιστεύει και που....