ειναι ανευθυνος
εγωιστης
αναποφασιστος
ανασφαλης
αδιαφορος
παρτακιας
ανωριμος
τι αλλα χαρισματα εχει?
Printable View
ειναι ανευθυνος
εγωιστης
αναποφασιστος
ανασφαλης
αδιαφορος
παρτακιας
ανωριμος
τι αλλα χαρισματα εχει?
καλη ερωτηση ............μεσα στα 5 χρονια εδειχνε οτι ειναι πιστος,αφοσιωμενος,με σεβοταν ,μαγαπουσε,ιδιαιτερα τρυφερος,γοητευτικος, ανθρωπος καλλλιεργημενος και με διευρυμενο πνευμα...φιλοδοξος,πολιτισμ ενος.....ανοιχτοπνευμα και οχι συντηρητικο.....ολα αυτα που με εκαναν να τον ερωτευτω και να τον αγαπησω........αλλα στη δυσκολη στιγμη φροντισε να προβαλλει .....και να διατηρησει το αρνητικο του προφιλ............πως καταλαβαινεις researcher o θυμος μου ξεχειλιζει και δεν τον κατηγορω απλα απροκαλυπτ μου εδειξε καποια στοιχεια του χαρακτηρα του που η εκρυβε καλα η εγω ημουν αρκετα ανεκτικη........
ισως ειναι η ωρα της αληθειας
ισως οταν ειναι η ωρα των μεγαλων αποφασεων
αυτοι οι αξιολατρευτοι κατα τα αλλα αντρες
σου σπαν τα νευρα
δεν συμβαδιζουν πια
δεν διαφωνω οτι τον ερωτευτηκες για ολα αυτα
και οτι θυμωνεις για ολα τα αλλα
ησουν αρκετα ανεκτικη
αρκετα ε ενταξει μωρε το βλεπουμε και για αργοτερα
το σιγουρο ειναι πως εσυ θες αυτος ο συγκεκριμενος αντρας να σου πει να παντρευτειτε και να κανετε παιδια
αλλα θα συμβιβαζοσουν και με ενα συγκατοικουμε τυπου απαντημα
ομως σε θυμωνει διοτι τιποτα δεν φαινετα να ξεπροβαλλει απο μερια του ως προς αυτο το λεπτο αλλα αποφασιστικης σημασιας για σενα ζητημα
παντως απο στρατηγικης αποψης
προτεινω να σου βγει ο θυμος μετα
οταν ολα θα εχουν μια ξεκαθαρη κατευθυνση
γιατι αν σου βγαιμνει απο τωρα τον εχεις ηδη κανει να λακισει πριν της ωρας του
θα κατσει μονο αν του αρεσει
και αποκλειεται να του αρεσει βλεποντας εσενα φουρκισμενη
ας τον να αποφασισει να κατσει για τα γλυκα σου τα ματακια που μπορει και να κατσει και αν δεν κατσει θυμωνεις.
μου βγηκε το κατινα ολε?
δεν ξερω!
εγω δηλαδη θα εκανα το εξης
τελεια ντυμενη
υπεροχα διπλωματικη
βολτιτσες και ελαφρα γλυκεια διαθεση
μεχρι να αποφασισει
αυτο που του εχω θεσει ως ερωτημα
δεν θα τον αφηνα
οι αντρες ειναι σαν τα παιδια
εαν δεν εισαι μπροστα τους παιζουν με αλλο παιδακι
λεμε τωρα...
καταλαβες? καπως ετσι
τωρα δηλαδη
αν το παιζεις θυμωμενη ξινισμενη κ,τ,λ, δεν ξερω
εγω θα ημουν της στασης
ξερεις σε θελω
ξερεις ειμαι κουκλαρα
αλλα εχω και τα ορια μου
και ειναι αυτα και αυτα
δεν ξερω αν με εννοεις
μπορει να κανω και λαθος
οχι δεν εισαι κατινα ολε........εχεις δικιο......το θυμο μου δεν τον βγαζω σε αυτον....πολιτισμενα του ειπα αν θελησει να μου μιλησει να ξερει τι θα μου πει.......στην αρχη ημουν λιγο θυμωμενη λεγοντας του δεν μου αξιζει αυτη η αναξιοπρεπης συμπεριφορα και θέλω καποιος που ενδιαφερεται πραγματικα για μενα να μεχει πρωτη επιλογη και να μην αναιρει τα λεγομενα του....και νομιζω ηταν δικαιολογημενη αντιδραση με βαση τη συμπεριφορα του...........
μπορει στην αρχη να ειπε οτι του την ειπα και να θυμωσε αλλα οταν ο θυμος καταλαγιαζει αν ηθελε θα μπορουσε να παραδεχτει το λαθος του και να επανορθωσει..........
researcher ,μου δειχνεις να πιστευεις οτι σιγουρα θα επιδιωξει επικοινωνια .........εοντως το πιστευεις με οσα σοθ εχω πει? εγω πιστευω οπως μοθ δειχνει οτι του ανοιξα την πορτα διαφυγης..........και οχι οτι θα χτυπησει την πορτα ποθ του ελκεισα για να με κερσισει........εσυ τι ψυχολογεις οτι θα γινει?
δηλαδη αν μαλωσετε για πιο λογο θα μαλωσετε?
δεν σε εννοω............δηλ τιεννοεις να βγαινω μαζι του και να το παιζψ ανετη?
να ακους τι εχει να σου πειQuote:
Originally posted by anna_thess
δεν σε εννοω............δηλ τιεννοεις να βγαινω μαζι του και να το παιζψ ανετη?
αυτο εννοω
χωρις να μιλας
αυτος πως αισθανεται ι σκεφτεται
ποια τα δικα του ονειρα
αυθορμητα
χωρις να βγαινουν απο σενα
τι εννοεις αν μαλωσουμε .....?sorry δεν σε πιανω.......αν θες γινε λιγο πιο κατανοητη....
δηλαδη εννοεις να δεχομουνα να βγω το επομενο σαββατο οπως ειχε προτεινει αλλα να ειχα τον αερα της ανετης και να μου ελεγε οτι μου ελεγε και μετα παλι ξαναβλεπουμε.....αυτο εννοεις επρεπε να κανω..........?
Quote:
τι εννοεις αν μαλωσουμε .....?sorry δεν σε πιανω.......αν θες γινε λιγο πιο κατανοητη....
sorry μωρε γραφω μια εργασια παραλληλα γι αυτο
εννοω τωρα σε τι φαση βρισκεστε βγαινετε η ειστε μαλωμενοι?
γενικα που βρισκοσασταν τοσα χρονια εδω η αγγλια?
καλά μετά 5 χρόνια σχέσης τι να πει και ποιός; αν κάποιος θέλει να είναι μαζί σου θα είναι αν το θες και εσύ.με το ζόρι παντρειά βρε παιδιά δεν γίνεται.και τι να κάνεις εναν άνθρωπο που δεν έχει το θάρρος να πει αυτά που πρέπει.σκληρό μεν αλλά δυστυχώς έρχεται η στιγμή που δεν μπορείς να εθελοτυφλήσεις άλλο.
Quote:
δηλαδη εννοεις να δεχομουνα να βγω το επομενο σαββατο οπως ειχε προτεινει αλλα να ειχα τον αερα της ανετης και να μου ελεγε οτι μου ελεγε και μετα παλι ξαναβλεπουμε.....αυτο εννοεις επρεπε να κανω..........?
δεν ξερω
δεν υπαρχει θα επρεπε
θα σου αβγαινε κατι τετοιο?
δεν ξερω αν εχεις διαβασει το αρχικο μου μην.......αν εχεις τη διαθεση δες το πρωτο μου μην .....οταν εθεσα το θεμα για καταλαβεις πως ηταν η σχεση......5 χρονια........ειμαστε χωρισμενοι 4 μηνες εχουμε να βρεθουμε 2,5 μηνες..απο κοντα ειχαμε αραιη επικοινωνια απτο τηλ με μην κυριως που το τελευταιο μηνα αυτος μονο.......επιδιωκε και μετα την τελευταια του συμπεριφορα με τις αναιρεσεις....εχοθν περασει 2 ,,,,,βδομ και ακομη δεν κουνηθηκε.............
αυτος δηλαδη τι θελει?
τι θα ηθελε ακριβως?
να συνεχιζατε ετσι στο θολο για καμια πεντε δεκα χρονακια ακομη?
τι θα ηθελε ακριβως?
δεν εχω καταλαβει