Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by Boltseed
Mια χαρα υπαρχουν τα ορια. αμα κατι σε ενοχλει δειξε το οτι σε ενοχλει, και αμα δε πιασει αυτο ξεκαθαρισε το περισσοτερο και πιο σκληρα. τωρα αμα η αλλη πλευρα δειχνει να μη το σεβεται αυτο τοτε νομιζω οτι εχεις να κανεις με βλακες.Τωρα αμα ενοχλεισαι που βλακες ασχολουνται μαζι σου ειναι αλλο θεμα.Δεν ηξερα οτι η γνωμη των βλακων(ετσι ειναι ο πληθυντικος?) μετραει και τοσο , ε?
-
DISCLAIMER! το βαζω και σε BOLT γραμματα!!!!!!!!!
επειδη το ξερω οτι μυριζει παρεξηγηση με αυτο που ειπα, το ΤΟΝΙΖΩ οτι ΔΕΝ αναφερομαι στο συγκεκριμενο θεμα weird vs petran , αλλα ΓΕΝΙΚΑ στην ΖΩΗ.
Δε ξερω τι εχει συμβει εδω μεταξυ σας , και ισως και να μη με αφορα. Γενικα σε αυτο το φορα αρκετα ατομα εχουν μια περιεργη αγαπη στο διαδικτυακο ξυλο και στους πολεμους. Το πιο βομβαρδισμενο μερος που εχει γινει χειροτερο απο το Ιρακ ειναι μεχρι στιγμης ειναι το \"Γενικα\". Απο οτι φαινεται ομως ο πολεμος συνεχιζει και τρωει και αλλες περιοχες ε? ^
Δεν θεωρω τον Πετραν βλακα. Ξέρω οτι εσύ μιλάς γενικά.
Καλέ μου Βολτ, τον αγνοώ τον αγνοώ αλλά ο χώρος εδώ, είναι περιορισμένος.. ε κάποτε χαλιέμαι κι εγώ και δεν έχω όρεξη να γράψω...
Και τοέχω ανάγκη να γράφω εδώ.
Δεν είναι η γνώμη του που μετρά και με επηρεάζει,αλλα ο διαρκής χλευασμός του τρόπου ή του στυλ μου.