Quote:
Originally posted by NikosD.
εγώ πάλι θέλω να θέσω ένα ερώτημα, ίσως όχι άμεσα σχετιζόμενο με το θέμα:
Γιατί τα μέλη που τυγχάνει να διαφωνούν με την πολιτική διαχείρισης ενός φόρουμ, κατά 90-95%, όταν θα απευθυνθούν στη διαχείριση, με προσωπικό μήνυμα ή δημόσια, θα το κάνουν με επιθετικό, ειρωνικό ή προσβλητικό ύφος και όχι με (προ)διάθεση συζήτησης?
Κι αν πω ότι το καταλαβαίνω όταν κάποιος επηρεάζεται άμεσα/προσωπικά από την δράση ή την ΜΗ δράση της διαχείρισης, τι συμβαίνει με τους \"τρίτους\" και ποιο κομμάτι του εαυτού αγγίζεται?
Για να μην τα λέω πλαγίως και...γαλλικά, κάθε φορά που καταφθάνει στη διαχείριση ένα μήνυμα που ζητά παρέμβαση για οποιοδήποτε λόγο (και όχι μόνο για τις εξόφθαλμες συγκρούσεις), αν ΔΕΝ γίνει η παρέμβαση, αυτός που έστειλε το μήνυμα, κατά κανόνα θα θυμώσει και θα επιτεθεί στη διαχείριση.
Αν γίνει η παρέμβαση, αυτός που αισθάνεται \"θιγμένος\" από την παρέμβαση, θα επιτεθεί.
Με άλλα λόγια, η διαχείριση είναι καμμένη, είτε κάνει, είτε δεν κάνει και επειδή δεν θυμάμαι η Σέλια ή εγώ να έχουμε προσβάλλει ανθρώπους 6 χρόνια τώρα εδώ στο e-psychology, θερμά παρακαλώ, να κάνουμε μια προσπάθεια να συζητούμε ακόμη κι όταν διαφωνούμε.
Ευχαριστώ.
την ιστορια με το γαιδουρι το παιδι και τον πατερα την ξερεις Νικο;