χεχε...η ταν ή επι τας δειχνει?
Dont worry.
Printable View
Dont worry.
καλο κουραγιο φιλε και εγω σαν ψυχωτικοσ ειμαι υπερ τησ διακοπησ των φαρμακων αλλα δυστηχωσ τα ποσοστα ειναι εναντιον μασ μετα απο 10 χρονια ψυχωτικησ εμπειριασ 1 στουσ 2 δεν γιατρευεται τελικα ετσι λενε οι μελετεσ οποτε σου ευχομαι να εισαι στο 50 τοισ εκατο που γιατρευεται
lol 50-50 ειναι καλα...μακαρι να εχεις δικιο pad.
Κηπ,
εκτος απο το φορουμ,εχεις πει σε κανεναν αλλο οτι εχεις παρει αυτη την αποφαση?
Σε ρωταω γιατι οκ,αποφασισες να τα κοψεις και σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε καλά..ομως να υπαρχει και καποιος δικος σου real life,σε περιπτωση που χρειαστει..just in case..ναι?
Μην ανησυχεις το ξερουν λολ....εχουν σταματησει να μειωνονται τα χαπια...δεν χρειαζομαι στηριξη απλως ετσι θελω λιγο επικοινωνια.
Ναι καταλαβαινω οτι ειναι μια μεγαλη αποφαση και θελεις σε αυτη τη φαση να εχεις επαφη..
δεν μιλαω για στηριξη,αλλα για προστασια στο χειροτερο σεναριο..δηλαδη το θεμα ειναι να μην ειναι ολοι στην τσιτα και να σε τσεκαρουν με τον τροπο τους,απλα να υπάρχει καποιος να σου πει ΑΝΝΝΝ κατι στραβώσει \"εεεε....\"
keep,thes na ερθεις στο chat?
μπηκα τσατ...
Σίγουρα?Quote:
Originally posted by keep_walking
Dont worry.
Petran\'s neuropsychological examination for psychotic relapse (PNEPR-1)
λολολ
Τι μέρα έχουμε σήμερα? Σε ποια πόλη είσαι? Τι ώρα είναι (χωρίς να δεις ρολόοι :P)? Μέτρησε ανάποδα από το 100 ανα 7 εως το 51. Ονόμασε 6 λέξεις που αρχίσουν από \"β\". Ονόμασε 6 λέξεις που ανήκουν στην κατηγορία \"εργαλεία\". Τι κοινά έχουν ένα δένδρο και ένα έντομο? Το τριαντάφυλλο είναι για τα φυτά ότι και ο πίθηκος για τα...? Ποιος είναι ο επόμενος αριθμός σε αυτή την σειρά... 2, 8, 20, 44, ...?
Βρίσκεσαι στην εργασία σου με δύο συναδέλφους και με το που γυρνάς πλάτη ο ένας από τους δύο αρχίζει και γελάει. Από το 1-10 πόσο πολύ πιστεύεις ότι αυτός γέλασε για σένα?
Πόσα 2 ακολουθούν αυτή την σειρά?
1 2 2 1 1 2 2 2 1 1 1 2 2 2 2 1 1 1 1
Πόσα 1 ακολουθούν αυτή την σειρά
1 1 1 1 2 2 1 1 1 2 2 1 1 2 2
Δώσε μου ένα απλό όρισμο των παρακάτω λέξεων
\"Εκδίκηση\"
\"Γενναιότητα\"
Διάβασε δυνατά το ΧΡΩΜΑ (και ΟΧΙ την λέξη) των λέξεων όσο πιο γρήγορα μπορείς στα ΑΓΓΛΙΚΑ και γράψε το χρόνο
http://www.thatsciencegang.com/images/stroop2.jpg
Απάντησε στην παρακάτω ερώτηση
Ένας γιος είναι 5 χρονών. Σε 15 χρόνια ο πατέρας του θα έχει δύο φορές την ηλικία του. Πόσο ετών είναι ο πατέρας του τώρα?
Ο άνδρας της Ελένης ετοίμαζε ένα παρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της. Ο άνδρας της Ελένης, ενημέρωσε την Μαρία την κολλητή της Ελένης αλλά της είπε \"να μην το πει σε κανέναν\". Την μέρα πριν από το παρτι η Ελένη πήγε στο σπίτι της Μαρίας για να της δείξει ένα καινούργιο φόρεμα που αγόρασε. Εκεί η Ελένη καταλάθως έριξε τον καφέ της στο καινούργιο φόρεμα της Μαρίας. Η Μαρία αναφώνησε \"Ω όχι, θα το έβαζα στο παρτι σου\"! Η Ελένη απάντησε \"Πιο Παρτυ\"? Η Μαρία είπε \"έλα, πάμε να δούμε αν μπορούμε να καθαρίσουμε αυτόν τον λεκέ\"
Ερώτηση
-Είπε κάποιος/κάποια κάτι που δεν έπρεπε να πει?
Αν ναι
- Πιο ήταν αυτό?
- Με λίγες λέξεις, Πως νομίζετε ότι αισθάνθηκε η Ελένη στο τέλος?
- Με λίγες λέξεις, Πως νομίζετε ότι αισθάνθηκε η Μαρία στο τέλος?
:P
(βασικά αυτό το τεστάκι που μόλις έφτιαξα θα ήταν καλύτερο για κάποιον με alzheimer η αυτισμό λολολ)
petran μηπως εκοψες τα χαπια?
Quote:
Originally posted by Remedy
petran μηπως εκοψες τα χαπια?
Δεν έκοψα εγώ τα χάπια όλοι οι άλλοι τα κοψαν
:mad::o
http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4566#pid107143
keep, dear...
Οχι δεν ειμαι ερωτευμενος...
Δεν ειμαι καν υποτροπιασμενος.
Θα ηθελα ομως να ημουν μια μηχανη...εχετε νοιωσει ετσι ποτε να θελετε να ειστε μια μηχανη?