Α)Δεν ειμαι φαντασμενος
Β) Δεν μπορω να δουλεψω πλεον σωματικα.
Γ) Η ζωη θελει και ευχαριστηση...εμενα μου ετυχε μονο να φτυνω αιμα και θα το φτυσω αλλα θα πετυχω αυτα που θελω , μακαρι να ηξερα μεχρι που φτανει το μαυρο.
Printable View
Α)Δεν ειμαι φαντασμενος
Β) Δεν μπορω να δουλεψω πλεον σωματικα.
Γ) Η ζωη θελει και ευχαριστηση...εμενα μου ετυχε μονο να φτυνω αιμα και θα το φτυσω αλλα θα πετυχω αυτα που θελω , μακαρι να ηξερα μεχρι που φτανει το μαυρο.
Μα το ξερω οτι δεν εισαι φαντασμενος..
αυτο λεω οτι αφου δεν εισαι φαντασμενος και θα εκανες οποιαδηποτε δουλεια,μπορεις να το ρισκαρεις, παρα την κριση που υπαρχει, και να ψαξεις για δουλεια καπου αλλου,οχι εκει.
Σωματικά τι εχεις?δεν καταλαβαινω,λογω της φασης που περνας τωρα?
και βεβαια η ζωη θελει ευχαριστηση...το μαυρο τελειωνει με την τελευταια κακη σκεψη.Κάντην και τελειωσε.:))))
κηπ, και στην περσινή κρίση σου τα ίδια έλεγες.
το μαύρο φτάνει μέχρι εκεί που μπορούμε να το αντέξουμε?
δεν είπε κανείς πως είσαι φαντασμένος.
και βέβαια η ζωή θέλει ευχαρίστηση.
Τερμα οι μαυρες σκεψεις λοιπον...θα δουμε.
Φιλαράκο keep, χωρίς να θέλω να σε συμβουλέψω να σταματήσεις τα φάρμακα (αντιθέτως εφόσον σου ειναι απαραίτητα συνέχισε τα..), κατανοώ πως τα φάρμακα δεν αρκούν για να φτιάξουν μια ζωή έτσι όπως την θες. Τα φάρμακα δεν θα σου βρουν ούτε φίλους, ούτε κοπέλες, ούτε λεφτά, ούτε ο γιατρός θα σου τα βρει αυτά.
Παλαιότερα έπιανα τον εαυτό μου να κάθεται και να κλαίω την μοίρα μου και βασικά δεν έκανα τίποτα απολύτως. Όταν ήμουν αποκλεισμένος απο τους πάντες το μόνο που έκανα είναι να προσεύχομαι στον θεό να γίνω καλά και να γίνω ευτυχισμένος, αυτό με έκανε να νιώθω καλύτερα, χρειάζεται να έχουμε και λίγη ελπίδα στη ζωή μας.
Όμως αν δεν κινηθείς, δραστηριοποιηθείς δεν πρόκειται να σου έρθει η κοινωνική, ενδιαφέρουσα, ζωή απο το πουθενά. Βγες έξω φίλε, προσπάθησε να γνωρίσεις κόσμο και αν είναι μικρή η κοινωνία που ζεις κάνε ταξίδια, όσο μπορείς. Έστω και να μην βρεις πολλούς ανθρώπους να κάνεις παρέα θα νιώθεις ότι προσπαθείς..
Θα ήθελα να πω και κάτι άλλο... Όσο καιρό σε διαβάζω στο φορουμ δεν βλέπω κάτι το υπερβολικά παρανοϊκό στην σκέψη σου, περισσότερο θα έλεγα σου λείπει η αυτοπεποίθηση και το να νιώθεις ικανοποίηση στη ζωή σου παρά φαίνεται πως χάνεσαι εξ ολοκλήρου σε κάποιον άλλο κόσμο (και σε κάποιες φάσεις φαίνεται να έχεις κάποια αποδιοργάνωση αλλά σε καμία περίπτωση σκέψεις κλασικής σχιζοφρένειας του στυλ με παρακολουθούν κτλ). Σε κάθε περίπτωση πάντως είτε παίρνεις φάρμακα είτε όχι αν δεν βοηθήσεις εσύ τον εαυτό σου δεν πρόκειται να το κάνει κανένας.
Αισθανομαι ηδη καλυτερα νιαρ νιαρ νιαρ γκρινια και μαλακιες...δεν ειναι παραγωγικη διαδικασια λολ.
Συμφωνω απολυτα!Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Σε κάθε περίπτωση πάντως είτε παίρνεις φάρμακα είτε όχι αν δεν βοηθήσεις εσύ τον εαυτό σου δεν πρόκειται να το κάνει κανένας.
Κ με ολα τα υπολοιπα που ειπε ο ονειροπλασμενος...
Οπως κ το οτι η βοηθεια με τα χαπια, δεν αποκλειει κ αλλους τροπους βοηθειας.
Περιμενουμε νεα σου, οπως βλεπεις, πολλοι εδω...:)
Τα νεα μου ειναι πριν απο λιγο περασα σε αλλη...διασταση λολ...το ιδιο σκατα ειναι τα πραγματα τουλαχιστον εγω ειμαι καλα:P
Πολλα πραγματα παραμενουν τα ιδια. Το περιβαλλον μας, οι ανθρωποι γυρω μας κλπ. Το θεμα ειναι εμεις πώς τα αντιμετωπιζουμε ολα αυτα κ ποια ειναι η δικη μας ματια σε αυτα.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Τα νεα μου ειναι πριν απο λιγο περασα σε αλλη...διασταση λολ...το ιδιο σκατα ειναι τα πραγματα τουλαχιστον εγω ειμαι καλα:P
Έλα keep come back to earth!
Και μετά θα οργανωθούμε για να βελτιωθούμε ;)
Χαχα ναι πετραν ειμαι ενα νεο βελτιωμενο μοντελο...ξερεις μπορει να ειμαι λιγο σκατα αλλα μου φυγαν μερικες γελοιες ανασφαλειες....
Δεν με πιστευεις????????
Να μου πεις αν εισαι σκατα τις ανασφαλειες θα σκεφτεσαι λολ.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Να μου πεις αν εισαι σκατα τις ανασφαλειες θα σκεφτεσαι λολ.
Σε πιστεύω!!!
Ε ναι αν είσαι σε μια άσχημη κατάσταση είναι πολύ πιο πιθανό και να σκέφτεσαι άσχημα παρά θετικά η έστω διαφορετικά πράγματα από την κατάσταση που βρίσκεσαι.
Συνέχισε την αγωγή και θα επανέρθεις ντούρος όπως και τις άλλες φορές. :P
Μα ειμαι ντουρος...αλλα ντουρος αδρανης λολ....πρεπει να βγω απο την αδραααααααααααααααααααααν εια:)
Μαυρες σκεψεις...θα κανω που και που.