Originally posted by NikosD.
Quote:
Originally posted by Remedy
Νικο
με εβαλε σε σκεψεις η διευκρινιση σου αυτη, να σε ρωτησω κατι για να εννοησω πληρως.
εγω δεν ηξερα οτι οι προειδοποιησεις θα ειναι αυτοματες, παρα μονο το ...ποιντ συστεμ....η σουμα δηλαδη :Ρ
δηλαδη
αν καποιος πει μεσα στο κειμενο του \" τραβα παρε τα χαπια σου, εγω δεν μιλαω με ψυχασθενεις γιατι ειμαι Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!\"(το ματι που γυαλιζει δεν θα το δειχνει το κειμενο)
κι ο αλλος του απαντησει \"αντε γαμησου να ισιωσεις ρε παπαρα\" (φανταστικο το σεναριο)
ο προειδοποιητης θα εντοπισει και τα δυο κειμενα????
και με τι λεξεις-κλειδια δηλαδη???\"χαπια, τραβα, παρε\"???????
μηπως εντοπισει μονο το δευτερο και θα του στειλει τον λογαριασμο, ενω το πρωτο θα πρεπει να το κανεις (αν το κανεις) χειροκινητα?????
θα ηθελα μια απαντηση παρακαλω,να εννοησω :)
οχι, οχι, ίσως δεν το εξήγησα σωστά.
Χειροκίνητο θα είναι, δεν εμπιστεύομαι αυτόματες διαδικασίες.
Απλώς εννοούσα ότι κατά τη γνώμη μου, κάποιες φορές, δεν έχει σημασία ποιος παραβιάζει περισσότερο και ποιος λιγότερο .
Αρα η προειδοποίηση θα πηγαινει σε όλους τους εμπλεκόμενους που συντηρούν μια κατάσταση.
Αυτό που βρίσκω ποιο ταιριαστό με την δική μου κοσμοθεωρία είναι
1. η δυνατοτητα προειδοποιήσεων (αντί ενός άμεσου αποκλεισμού)
2. η δυνατότητα περιορισμένου χρονικά αποκλεισμού (αντί ενός ολικού αποκλεισμου).
Μου προτάθηκε λοιπόν το παραπάνω σύστημα, το βρήκα ενδιαφέρον (και ελπίζω αποτελεσματικο), άνοιξα προκαταβολικά το θέμα στο φόρουμ, πριν το σύστημα εφαρμοστεί για να το γνωστοποιήσω αλλά και να ζητήσω γνώμες και μένει να ετοιμαστεί τεχνικά ώστε να το δούμε στην πράξη.