Originally posted by Lou!..
Quote:
Originally posted by tonia_dia
adzik δεν εχω διαβάσει όλα τα μηνυματα στο θέμα που άνοιξεσ αλλά νομιζω κόλλησες στο γεγονός οτι δεν σάφηνει να κάνεις με άντρες παρέα..
Πρασπάθησε να κάνεις καινουργιες φιλιες και παρεες για να περνας καλά..δεν είναι όλοι οι φίλοι για να ανοίγουμε πληρως την καρδιά μας..Αυτοί ειναι ελάχιστοι..
οπότε ξεκινα με καινούργιεσ φιλίεσ αρχικά για να περνασ καλά και στην πορεία βλέπεις με ποιούς ταιριάζεις και ανοίγεσαι.
Παντως θα διαφωνήσω μαζί σου με το θέμα<<πρωην>.
Πιστευω οτι έχει δίκιο ο άντρας σου..
και εμένα αν εκανε κολλητη του την πρωην του θα με χαλαγε απίστευτα..
Ποιοσ του εγγυάται ότι σε μια φαση που θα είσαι ασχημα ψυχολογικά δεν θα στην πέσει κάποιος πρωην που μπορει να μη σε εχει ξεπεράσει ακόμα..ασε που κ εσένα μπορει να σου ξυπνήσουν κ άλλα συναισθήματα.
θα μου πεισ οτι και πριν παντρευετισ εκανεσ παρεα με αντρες αλλα μονο φιλικη..
αλλά θα σου τονίσω ότι η απιστία συνηθωσ συμβαίνει όταν εχουμε προβλήματα στη σχεση και για διάφορουσ λόγους δεν είμαστε καλά και τότε βρίσκουμε από κάπου να πιαστούμε..
δηλαδη εσυ αν ηξερεσ οτι ο αντρας σου δεν ειναι ψυχολογικά καλά και ψαχνει παρεα-στηριγμα στην πρωην δεν θα σε ανησυχούσε καθόλου?????
δεν νομίζω οτι είναι θέμα εμπιστοσύνης ή ζηλειας ειναι θέμα απλής λογικής...
πιστευω οτι εχει ενα δικιο που λέει οτι εσένα σου εχει εμπιστοσύνη τουσ αλλουσ όμως γιατί να τους έχει..
?? Ασε που και μόνη σου μπορει να βρεθεισ σε δυσκολη θεση, εισαι νεα , ομορφη μην παίρνεισ και όρκο ότι ολοι οι αντρεσ φιλοι σου σε εβλεπαν φιλικα....
τι παει να πει \"σε εσενα εχω εμπιστοσυνη, στους αλλους δεν εχω?\"
αυτα ειναι αλληλενδετα.
κ η απιστια θελει 2, ενας δεν αρκει. κ ο φιλος να θελει, αν δεν θελει η ατζικ (κ η καθε ατζικ) τελειωνει το παιχνιδι.
μαλλον στον εαυτο του δεν εχει εμπιστοσυνη, η εμπιστοσυνη ξεκιναει απο μεσα μας.
κ ναι αυξανουν οι πιθανοτητες για απιστια οταν η υπαρχουσα σχεση δεν καλυπτει τις αναγκες, οχι οταν αυξανει η \"επιτηρηση\".
αν θελεις να γνωρισεις καινουργιο κοσμο, ξεκινα με πιο χαλαρες προσδοκιες. φιλια ειναι επομενο σταδιο, δεν συμβαινει με το καλημερα, ουτε με ολους. οποιος σου κανει καποιο κλικ δοκιμαζεις να κανεις μια προταση, πχ παμε για εναν καφε κ αν δεχτει εχει καλως, αλλιως πας παρακατω.
γενικοτερα διαβαζοντας σε μου δινεις την αισθηση οτι ψαχνεις κατι τις το ιδανικο στη ζωη σου, δεν ξερω ακριβως τι ειναι αυτο, παντως ιδανικα δεν υπαρχουν. μηπως εχεις τελικα μη ρεαλιστικες προσδοκιες απο τη ζωη κ απογοητευεσαι ευκολα? κ ναι, το κυνηγι του ιδανικου φερνει δυσαρεσκεια.