ο μπολτ σιντ τα λεει ανεξαρτητα απο μενα λμπ. δεν υπαρχει καμια συννενοηση. το ιδιο κ η αρκτος. κ ο κρινος. κ ολοι οι υπολοιποι.
Printable View
ο μπολτ σιντ τα λεει ανεξαρτητα απο μενα λμπ. δεν υπαρχει καμια συννενοηση. το ιδιο κ η αρκτος. κ ο κρινος. κ ολοι οι υπολοιποι.
Ότι θέλω κάνω, οκ; Φυσικά και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με προσεγγίσει με προσβολές ή με το ότι η δική του γνώμη είναι η καλύτερη. Το θέμα είναι κοπέλα μου, μπορείς να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί μου; Ένας άνθρωπος όπως κι οι άλλοι είμαι, με προτερήματα και ελαττώματα. Φυσικά και μου τη λένε. Τι τρελή είμαι; Το ποιοί είστε εσείς ο Boltseed το ανέφερε. Δεν έχω πρόβλημα με την κοινωνικότητα απλά οι άλλοι είναι κακοί.Quote:
Originally posted by lucifer
κατα αρχην ευθυξια ειναι αυτο ακριβως που κανεις, που ουσιαστικα δεν επιτρεπεις σε κανεναν να σε προσεγγισει με εναν διαφορετικο τροπο απο αυτον που εσυ ζητας απο τους αλλους!
που ολο βλεπεις οτι σου τη λενε με το παραμικρο κ αμυνεσαι.
κ επισης, τι σημασια εχει ποιοι ειμαστε εμεις? καποιοι. τιποτα περισσοτερο κ τιποτα λιγοτερο.
το προβλημα σου με την κοινωνικοτητα θελεις να το δεις κ να το αντιμετωπισεις? εκτος κ αν θεωρεις οτι δεν εχεις προβλημα, οποτε τοτε ολα καλα, ολα ανθηρα.
Ναι μετά δεν τα λες με κακία. ΧαχαχαQuote:
Originally posted by arktos
εντάξει, είσαι της Άρειας Φυλής εσύ.
στο internet ό,τι θέλουμε λέμε!
Τι σχέση έχει αυτό που λες; Αναφέρθηκε σε κάτι που είπες εσύ και εγώ στο αν ισχύει.Quote:
Λοιπόν θα σταματήσετε να ασχολείστε μαζί μου; Έχω και άλλα πιο ευχάριστα πράγματα να κάνω.
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Ναι μετά δεν τα λες με κακία. ΧαχαχαQuote:
εντάξει, είσαι της Άρειας Φυλής εσύ.
στο internet ό,τι θέλουμε λέμε!
υπάρχουν και όρια, αν το γνωρίζεις...
δεν σε κρατάμε...:DQuote:
Λοιπόν θα σταματήσετε να ασχολείστε μαζί μου; Έχω και άλλα πιο ευχάριστα πράγματα να κάνω.
χααχαχα ειστε τραγικοιιιιιιι
Ποιά όρια; Βγαίνεις και από πάνω;Quote:
υπάρχουν και όρια, αν το γνωρίζεις...
Να το δω και να μην το πιστέψω.Quote:
δεν σε κρατάμε...:D
εχει σχεση.Quote:
Τι σχέση έχει αυτό που λες; Αναφέρθηκε σε κάτι που είπες εσύ και εγώ στο αν ισχύει.Quote:
ολοι σου λεμε το ιδιο πραγμα χωρις να υπαρχει καμια συννενοηση ματαξυ μας κ εσυ συνεχιζεις να ισχυριζεσαι οτι εσυ εχεις το σωστο κ εμεις το λαθος!!
βασικα δεν ειναι το ζητημα ποιος ειναι ο σωστος κ ποιος ειναι ο λαθος. το ζητημα ειναι ποιος εχει φιλους κ γνωστους κ ποιος δεν εχει!!!
εμεις με τον -λαθος κατα εσενα- τροπο, εχουμε φιλους κ γνωστους! αυτο ειναι το ζητημα! δεν σου φαινεται απιστευτο αυτο?
Quote:
Originally posted by FreakOut
γιατι?:P
τσ τσ.......πάει άλλος ένας μεγάλος έρωτας......:(Quote:
Μύγα σε τσίμπησε; Σου έκανα κάτι; Εγώ να δεις τι έχω ανεχτεί. Αντί να βογγάει ο γάιδαρος, βογγάει το σαμάρι. Και χέστηκα που με έχεις κάνει delete.Quote:
Originally posted by krino
ακουσε με να σου πω δυο λογακια προσεκτικα.
Καταρχην ευχομαι το ταχυτερο δυνατο να τελειωσεις ομαλα με ολα τα προβληματα σου.
Ομως για να μην αποκτησω εγω προβληματα εκει που δεν εχω,
φροντισε να παραμεινεις μακρια μου, για τα επομενα χρονια της ζωης σου, ειτε στο φορουμ, ειτε εξω απο το φορουμ, ειτε στους δρομους που περπατας.
Εχω ηδη ανεκτει αρκετα απο οσα εχεις κανει σε βαρος μου, τωρα θα πρεπει να σε βαλω με το ζορι και στο βρακι μου για να τσεκαρεις τι χρωμα εχει.
Ενα ευαισθητο σημειο που με ξεπερνα ειναι η κατινια γυρω μου, οποτε ας παιρνεις και δεκα κουβαδες φαρμακα και ας εχεις ολο το DRM....
Μακαρι να τα λυσεις ολα, αρκει να μην τα αποκτησω εγω ε?
Στα γραφω ολα αυτα δημοσια,
γιατι εγω πρωτον δεν ειμαι κατινα να περιφερομαι γυρω γυρω και δευτερον γιατι αδιαφορω αν θα με βρισεις, κουτσομπολεψεις, σχολιασεις πισω απο την πλατη μου η εδω.
Ολες τις ευχες μου για το καλυτερο σε εσενα - οπως και σε ολο το κοσμο - αρκει να μενεις μινιμουμ ενα χιλιομετρο μακρια μου.
Τελος,
εννοειται οτι εισαι delete απο παντου και οσο και να κοπανιεσαι,
για μενα πολυ απλα δεν υπαρχεις.
Αναλογα τα σχολια σου, εκεινος που θα απαντησει θα ειναι ο αντμιν και οχι εγω
τελια παυλα
Quote:
Originally posted by FreakOut
πάντως σε κάνουμε και γελάς....:D
Να σου πω, έχω και γω φίλους και γνωστούς. Το ότι δεν έχω εσάς που μου βρωμάτε οι περισσότεροι, δεν λέει κάτι για την προσωπικότητά μου. Και το τι λέτε το εξήγησα δεν με ξέρετε καλύτερα.Quote:
εχει σχεση.
ολοι σου λεμε το ιδιο πραγμα χωρις να υπαρχει καμια συννενοηση ματαξυ μας κ εσυ συνεχιζεις να ισχυριζεσαι οτι εσυ εχεις το σωστο κ εμεις το λαθος!!
βασικα δεν ειναι το ζητημα ποιος ειναι ο σωστος κ ποιος ειναι ο λαθος. το ζητημα ειναι ποιος εχει φιλους κ γνωστους κ ποιος δεν εχει!!!
εμεις με τον -λαθος κατα εσενα- τροπο, εχουμε φιλους κ γνωστους! αυτο ειναι το ζητημα! δεν σου φαινεται απιστευτο αυτο?