PAIDIA DE SAS TO EXW PEI,ALLA O PETROS EINAI O DIDUMOS ADERFOS MOU!!!!!!AAXAAAAXAAXAAA!!!
Printable View
PAIDIA DE SAS TO EXW PEI,ALLA O PETROS EINAI O DIDUMOS ADERFOS MOU!!!!!!AAXAAAAXAAXAAA!!!
ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΙΣΤΕΒΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ!!!!
Περασα τις χειρωτερες διακοπες τις ζωης μου. Ο φοβος μου απιστευτος οι αρρυθμιες παρουσες φοβαμαι μηπως παθω εμφραγμα , ανακοπη και δεν ξερω κι εγω τι.
νικο νομιζα οτι ειχες ξεπερασει το θεμα καπως μετα απο αυτο που σου ειπαν οι γιατροι
Oxi re c thanasi. Vasanizomai 20 xronia kai nomizo oti pernao tin pio duskoli fasi oxi toso apo ti suxnotita ton arruthmion oso giati mou exei ginei emmoni kai skeftomai tora tha me piasoun kai an me piasoun kai den stamatisoun ti kano?
σκεψου το αλλιως..οτι 20 χρονια δεν επαθες κατι? γιατι να παθεις τωρα? ειναι απο μονο του ενα στοιχειο..σε νιωθω φιλε μου
Einai mia thetiki skepsi re file alla kathos ekleisa ta saranta kai mpainw se epikindina xronia mou prokalei megaliteri anasfalia poso xronon eisai re file?
26 και ταλαιπωρουμε απο εκτακτες συστολες εδω και 5 χρονια..τιποτα παθολογικο..καθαρα αγχος
Kai pos tin paleveis?
προσπαθω να εχω την λογικη πανω απο το συναισθημα..να μην παρασυρομαι απο τους φοβους μου αλλα να ζω μαζι τους
Afhste paidia, to xeirotero kalokairi ths zwhs mou, oloi mou oi filoi se paralies, me ta kano o alls phre jetski kai egw kleismenos sto spiti, mono volta gia \"kafe\" paw (ennoeitai oti t vgazw me portokalada 3erw gw) kai auto oriaka as poume... 3upnaw to prwi kai molis faw nomizw oti pethainw, meta strwnw ligaki (eutuxws dld) alla eimai telika olh mera me to fovo, kai ontws den zorizomai katholou gt me pianei panta krish. Gia raketes sthn paralia oute g asteio ennoeitai (edw den paw kan pleon)... Ena drama olh mou h zwh ...
Πριν να διαβάσω αυτό το topic από την αρχή ως το τέλος νόμιζα οτι αυτά που τραβαω δεν τα έχει τραβήξει άλλος!
Τώρα κατάλαβα οτι υπάρχουν και χειρότερα από μενα!
Λίγο πολύ είμαι και εγώ στην ιδια κατασταση με τον Νίκο, τον Γιώργο κτλ.
Μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και εγχείρηση πριν 1,5 χρόνο άρχισα να έχω ενα σφίξιμο στο κεφάλι ζαλάδες και πονοκεφάλους.
Έκανα εξετάσεις, μαγνητικη σε κεφάλι και αυχένα και ολα καλα.
Όλοι οι γιατροι μου λενε απο το αγχος είναι.
Μετά από μερικούς μήνες κάτι πόνοι στην καρδιά/στήθος, ταχυπαλμίες πάω σε καρδιολόγο κάνω υπέρηχο πάλι τίποτα.
Τον Ιανουάριο μια μερα με πιάνουν κάτι απανωτές αρρυθμίες και έκτακτες μια μερα για 10-12 δευτερόλεπτα.
Να χτυπάει η καρδιά μου σαν πολυβόλο και μετά να νομίζω οτι σταματάει!
Αυτά τα φτερουγίσματα και τις έκτακτες τα έχω από μικρή ηλικία αλλά σε μικρότερο βαθμό και αραιά και τα έχω συνηθίσει.
Πήγα στο νοσοκομείο έκανα καρδιογράφημα όλα καλά.
Για μερικές μέρες 1-2 φορές την μέρα με έπιανε αυτό το πράγμα.
Πήγα πάλι σε καρδιολόγο γνωστό μου πάλι υπέρηχο, τεστ κοπώσεως,εξετάσεις αίματος, θυροειδή και holder.
Όταν είδε τα απότελέσματα από το Holder του είπα την ακριβή ώρα που με έπιασε αυτό το πράγμα και όντως το είδε και αυτός οτι είχα
μια αρρυθμία και οτι η καρδιά μου πάει σε γρήγορους ρυθμούς.
Μετά από λίγο καιρό τα συμπτώματα αυτά άρχισαν να υποχωρούν.
Μια στις τόσες είχα καμιά έκτακτη.
Οι πονοκέφαλοι όμως με ταλαιπωρούσαν ακόμα.
Πήγα σε ένα νευρολόγο και μου έδωσε αντικαταθλιπτικά ελαφριάς μορφής, τα cymbalta 30mg.
Δεν τα πήρα ακόμα γιατί δεν θέλω να παίρνω τέτοια φάρμακα και φοβάμαι και τυχόν παρενέργειες
Εντωμεταξύ για 2 βδομαδες είχα άδεια και ήμουν στην πόλη μου στους γονείς μου.
Όλη μέρα έξω, καφέδες, ποτα κτλ.
Σιγά σιγά πονοκεφάλοι, έκτακτες κτλ άρχισαν να εξαφανίζονται.
Αυτό επιβεβαιώνει οτι όλα είναι από το άγχος, την δουλειά κτλ.
Είναι απίστευτο το πόσο το άγχος, το στρες και η στεναχώρια επηρρεάζουν το σώμα μας!
Ήταν λίγο κουραστικό το post αλλά αυτοί που έχουν περάσει τα ίδια θα καταλάβουν
Τα αντικαταθλιπτικά δεν έκαναν τίποτα; ή μήπως οταν τα σταμάτησες έγινες όπως πρίν; Ρωτάω γιατί έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να έχεις κάποιο extra δεμάτιο το οποίο προκαλεί αυτές τις αρρυθμίες; Είμαι και εγώ παθών εδώ και ένα χρόνο οπότε αποφάσισα να κάνω ηλεκτροφυσιολογική μελέτη μήπως και οι τασχυκαρδίες οφείλονται σε παθολογικό αίτιο.
Να ρίξουμε όλοι μαζί λεφτα να προχωρήσει ποιο γρήγορα η τεχνητή καρδιά να μας βάλουν μια καλή που θα δουλεύει πάντα τέλεια και δεν θα χρειαστεί να ξανα ασχοληθούμε ?..