Καλύτερα.Προσπάθησε να μην είσαι τόσο παρορμητική στο θυμό σου,είναι κακός συμβουλάτορας ο άτιμος,δεν είναι;
;)
Printable View
Καλύτερα.Προσπάθησε να μην είσαι τόσο παρορμητική στο θυμό σου,είναι κακός συμβουλάτορας ο άτιμος,δεν είναι;
;)
Είναι ναι....Quote:
Originally posted by RainAndWind
;)
Καλά ρε με ποιό δικαίωμα με λες ανέντιμη;Quote:
Originally posted by janet
Λάιτ η στάση σου στο φόρουμ δεν είναι καθόλου έντιμη κοτσομπολεύεις και ότι σου λένε πάς και τα λες και πολλούς έχεις φέρει σε δύσκολη θέση....
είχες δείξει την φωτογραφία του Κρίνου και τον είχε εξοργίσει τον άνθρωπο σε όλες τις κοπέλες του φόρουμ
έχεις κάνει τσατ όλα τα θέματα με χαζοσυζητήσεις
Απ\' τη στιγμή που γράφονται δημόσια πράγματα, δημόσια θα λύνονται, οκ? Δεν κλείνει κανένα φόρουμ άμα ήθελε θα υπήρχε διαχείριση και θα κοκκίνιζε τις κακίες που γράφτηκαν. Αντι να σε πειράξουν αυτά σε πειράζει τι διαβάζεις; ΈλεοςQuote:
Originally posted by magenta
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν συναντιεστε να παιξετε μπουνιες με την ησυχια σας η γιατι δεν μαλωνετε εστω σε πλαισιο u2u .
τι αφορα ολους εμας ολο αυτο?
θελετε να κλεισει το φορουμ με τις βλακειες σας?
δεν μπορειτε να λυσετε την υποθεση και τα νευρα σας απο εδω μεσα γιατι δεν υπαρχει face to face επικοινωνια.
Επειδή δεν έχουν δει ακόμα το θέμα σου και δεν σε έχουν περιλάβει εμένα άδικα μου έδωσαν την προειδοποίηση, ΜΗΝ το εκμεταλλεύεσαι και αυτό άντε να μην βρίσω τώρα.Quote:
Μαζέψου γιατί η θέση σου δεν ενδείκνυται για βρισιές.
προσωπικα συμφωνω με τη ματζεντα. δεν ξερω γιατι πρεπει να ειναι ο νικος υπευθυνος για τη δικη σας ανωριμοτητα. βρειτε τα μονες σας, τροχονομους κ προστατες χρειαζεστε?Quote:
Originally posted by lightbluepath
Απ\' τη στιγμή που γράφονται δημόσια πράγματα, δημόσια θα λύνονται, οκ? Δεν κλείνει κανένα φόρουμ άμα ήθελε θα υπήρχε διαχείριση και θα κοκκίνιζε τις κακίες που γράφτηκαν. Αντι να σε πειράξουν αυτά σε πειράζει τι διαβάζεις; ΈλεοςQuote:
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν συναντιεστε να παιξετε μπουνιες με την ησυχια σας η γιατι δεν μαλωνετε εστω σε πλαισιο u2u .
δεν μπορειτε να λυσετε την υποθεση και τα νευρα σας απο εδω μεσα γιατι δεν υπαρχει face to face επικοινωνια.
και εσυ λαιτ, αν ειχες τη φωλια σου καθαρη, δε νομιζω να σου την ελεγε κανεις. κανε κ την αυτοκριτικη σου λοιπον. αν μπορεις φυσικα.
Ποιά ανωριμότητα ρε τι λες;;;;;;;;Να απαντάω στης επιθέσεις της καθεμίας άσχετης εδώ μέσα που την είδε κάπως; Ρε ξεκόλλα λέμε. Άσε με ήσυχη. Ποιά φωλιά δεν έχω καθαρή; Τι έκανα; Άμα θες να κατηγορήσεις κανέναν, άντε να κατηγορήσεις τους δικούς σου ανθρώπους και όχι αυτούς που δεν τους ξέρεις. Άντε γίναμε όλοι ειδικοί εδώ μέσα.
Quote:
Αν αυριο εσυ διαβασεις οτι καποιο μελος εμαθε οτι σε εχουν παρει πεντε και επιπλεον διαφορες γαργαλιστικες λεπτομεριες τι ακριβως θα κανεις?
Θα συναντηθεις για να παιξεις μπουνιες?
Θα στειλεις u2u, κυρια - κυριε θεωρω το σχετικο σας ποστ ως ψευδες?
Για το αν θα κλεισει το φορουμ επετρεψε μου πια να εχω τις αμφιβολιες μου.
Αρχιζω και εχω την εντυπωση οτι ειναι ενα απο τα κομματια που του δινει τροφη να υπαρχει, γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινουν ολα αυτα.
Εχουν πλεον την συνηθη περιοδικοτητα τους ιδιως οταν ειναι καλοκαιρι και ολα ειναι πεσμενα λογω περιοδου.
Ναι αυτά που λέει ο κρίνος φαίνονται από την έλλειψη διαχείρισης.
Quote:
Ποια προσωπικά δεδομένα αυτά τα ξέρει όλο το φόρουμ, η Όλγα είχε γράψει ένα σχετικό θέμα τι λές? Απλά μια παρατήρηση έγινε σε αυτό το φόρουμ με τι άτομα έχουμε να κάνουμε!Quote:
Originally posted by arktos
θα έπρεπε να ντρέπεσαι!
και αν δεν το γνωρίζεις, υπάρχει και η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.
διώκεσαι ποινικά γι΄αυτό που κάνεις.
Αυτό που λές έγινε σε μένα από την Όλγα και την Λου!Με δυσφημούν με ένα θέμα που λένε πως έγραψα εγώ!
δεν πρόκειται να σχολιάσω πόσα νικ έχεις και γιατί.
το να εκθέτεις τα προσωπικά του άλλου, γιατί τυχαίνει να τα γνωρίζεις είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
το να μιλήσει κάποιος για τον ευατό του είναι τελείως διαφορετικό πράγμα.
νομίζω πως είναι απλό.
τέλος αδυνατώ να καταλάβω γιατί το θέμα δεν κοκκίνησε.
όλοι διακοπές έχετε πάει?
περιμένουμε...
Πες τα βρε άρκτος.... Και δεν έφαγε και καμμία προειδοποίηση.... Ενώ εγώ έφαγα άδικα.... Ενώ μπαν έπρεπε να φάει.. Και τώρα τα σβησε, να μην υπάρχουν αποδείξεις... Ξέρει τι κάνει. Τα είδε πρώτα όλο το φόρουμ καλά καλά και τώρα τα σβησε.
Quote:
Originally posted by arktos
τέλος αδυνατώ να καταλάβω γιατί το θέμα δεν κοκκίνησε.
όλοι διακοπές έχετε πάει?
περιμένουμε...
τι περιμενετε ηθελα να ηξερα.....
Εγω τα βλεπω πολυ φυσιολογικα ολα αυτα,
η ιντριγκα το πιπερατο σεξ με λεπτομεριες παντα κινει το ενδιαφερον και μπλα μπλα μπλα....
γνωστο στορυ εδω και δεκαετιες.
όλοι τα βλέπουν ακόμη...
υπάρχουν quote...
Ναι αλλά είπα στη Ρέμεντυ να τα σβήσει να μην τα δει κανένας άλλος και εκτός από αυτό δεν μπορείς να κάνεις αναφορά στα quote. Αλλά και το Ολγάκι που έκανε στα κανονικά μήπως την έλαβαν υπόψη τους;
μπορείς να κάνεις στα ποστ.
εσύ είπες πως δεν υπάρχουν αποδείξεις.