ναι τι να κανω, εγω δεν εχω καποιο μεσο για να παρακολουθω τους αλλους.
σορρυ το ειπα σαν να το ελεγε ενας ψυχωσικος. δεν ειμαι τοσο περιεργος ωστε να ασχολουμαι συνεχια τι κανει ο ενας και ο αλλοςε.
Printable View
ναι τι να κανω, εγω δεν εχω καποιο μεσο για να παρακολουθω τους αλλους.
σορρυ το ειπα σαν να το ελεγε ενας ψυχωσικος. δεν ειμαι τοσο περιεργος ωστε να ασχολουμαι συνεχια τι κανει ο ενας και ο αλλοςε.
Μα και στην ψύχωση έχεις κατάθλιψη συχνά και insect μπορεί να μην είναι μόνο αυτοί οι λόγοι που παθαίνει κάποιος ψύχωση.
Εγώ πάντως ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΧΑΡΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΕΜΠΕΛΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΛΟΓΩ ΨΥΧΩΣΗΣ.
ωχ... μπαρουτι μου μυριζει.. θεοφανια, φορα το γιλεκο σου σε παρακαλω.
ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑ (ΧΙΛΙΑ!!!) ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.
ειμαστε μερος ενος εγληματος. τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.Quote:
ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑ (ΧΙΛΙΑ!!!) ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΟΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.
ειναι ενα δυκτιο λιμπα. μια αραχνουλα που θελησε να τα εχει ολα σε ενα δυχτι.
και οπως βλεπεις πεφτουμε σαν τις μυγες.
Ποιό δίκτυο; Ποιά αραχνούλα; Το epsychology λες;
το παραληρημα του πονου και του καημου.. ααχχχ..
ξερεις τι πιστευω λιμπα. οτι αν δεν μπορει να καταλαβει εστω και ενας ανθρωπος για τι πραμα μιλαω τοτε ισχυει το αυτονοητο.
Εσύ τώρα κατάφερες κάτι με αυτό που λες εκτός από το να πεις την κακία σου και να κοροιδέψεις; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι λέω εγώ; Έτσι σε μάθανε οι δικοί σου να είσαι απάνθρωπος και κακός; Ή εσύ το επέλεξες; Ντροπή σου, όπως και να\'χει.Quote:
Originally posted by selas-selas
αμα εισαι κακια ειναι φυσιολογικο να τα βλεπεις ολα κακα.. εγω δεν το ειπα απο κακια, το ειπα σοβαρα και το εννοω. δεν ξερω γιατι τα βλεπεις ολα μαυρα.. για μαθε τροπους..Quote:
Originally posted by lightbluepath
Εσύ τώρα κατάφερες κάτι με αυτό που λες εκτός από το να πεις την κακία σου και να κοροιδέψεις; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι λέω εγώ; Έτσι σε μάθανε οι δικοί σου να είσαι απάνθρωπος και κακός; Ή εσύ το επέλεξες; Ντροπή σου, όπως και να\'χει.Quote:
Originally posted by selas-selas
Εγώ είμαι κακιά; Άμα ήμουνα κακιά δεν θα πάθαινα αυτό που πάθαινα, γιατί δεν θα με πάταγαν όλοι. Εμένα δεν μου μου φαίνεται για σοβαρό αυτό που λες, μάλλον ότι θες να κοροιδέψεις. Οπότε δεν είμαι εγώ που δεν έχω τρόπους, και στην τελική, και σοβαρά να το έλεγες, που να ξέρω εγώ πως το λες αυτό δείχνει. Ότι δεν είναι. Άρα έχω τρόπους.
τι σχεση εχει αυτο που επαθες με αν εισαι καλη η οχι?? χριστος και παναγια! δεν εχω ορεξη να κοροιδεψω εναν ανθρωπο που εχει σοβαρο προβλημα υγειας, οπτε οτι εγραψα το εννοω. δεν ειναι καθολου κοροιδια.
Σου εξήγησα πως έχει σχέση, αλλά μάλλον δεν καταλαβες. Είπα ότι επειδή είμαι καλή, με πατάνε όλοι και έτσι με την κακομεταχείριση και με την κοροιδία αυξάνονται κατά 540% οι πιθανότητες να πάθεις ψύχωση. Οκ τώρα; Εξάλλου και το προηγούμενο μήνυμλα σου ήταν κοροιδευτικό. Το \"μπαρούτι μου μυρίζει\". Αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο.