Quote:
Originally posted by Narsil
Ρε παιδιά..., τι λέμε????... πραγματικά αυτό έγινε αντιληπτό απ\' τα όσα έγραψα!!!???
Ναι! :-)
Quote:
Sorry, ...δεν τα έγραψα καλά... να τα ξαναπώ λιγότερο \"φιλοσοφικά\"...
Καλύτερα έτσι... :-)
Quote:
Μετά απ\' όλ\' αυτά τα:
\"...θα το γ.....ω...\", \"...ή αυτό ή εγώ...\", \"...η δική μου ατολμία...\", \"...η αχίλλειος πτέρνα του \"εχθρού...\", \"... θα το συντρίψω...\" κλπ
Υπάρχουν αντιδράσεις και αντιδράσεις απέναντι σε κάποιο πρόβλημα. Εγώ έτσι αντέδρασα και αυτά γράφω. Λες να μας κόψει η λογοκρισία Narsil μου? :-)
Quote:
και επειδή ίσως διαβάζουν άτομα πιο \"άπειρα\" και βρίσκονται στα προκαταρτικά των κρίσεων, εκεί που ακόμα δεν ξέρεις τι σου γίνεται και απλά είσαι χεσμένος πάνω σου, τους έγραψα κάτι σαν: \"...έχεις κρίσεις και άγχος και αντιμετωπίζονται και ξεπερνιούνται και χωρίς απαραίτητα να είσαι η \"Ζήνα\" ...\"!!!
Δεν υπάρχει στιγμή που να μην είσαι ...χεσμένος πάνω σου όσο βιώνεις αυτή τη φρίκη και μέχρι να πάρεις απόφαση να αντιδράσεις και να το πολεμήσεις, είτε είσαι η ...Ζήνα είτε ο Ηρακλής είτε απλά ο Δημήτρης... :-)
Quote:
Τελος πάντων άγχος και φοβίες είναι και τις έχει τόσος κόσμος, δεν είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος!!!
Συμφωνούμε! Επιτέλους! :-)))
Quote:
Κατά τ\' άλλα το \"κυρίσω\" ακόμα δεν έμαθα πως γράφετε, θα το δω στο λεξικό, δεν πειράζει...
Κυρήσσω είναι το σωστό... :-)
Quote:
(...και το καλύτερο απ όλα ήταν: \"... αν εγώ ο ίδιος δεν \"τσατιζόμουνα\" με την κατάστασή σου...\"
Δ.,.... σου ξέφυγε? πάντως εγώ γέλασα,... ειλικρινά!)
Ναι, αντί για \'μου\' έγραψα \'σου\'! Με συγχωρείς για το λάθος. Κι εγώ γέλασα αρκετά με το μήνυμά σου... :-)
Να είμαστε όλοι καλα,
Δημήτρης
Υ.Γ. Αλέξη, πολύ ενδιαφέροντα sites. Το βιβλίο που αναφέρεις το έχω διαβάσει κι εγώ και ομολογώ ότι με βοήθησε αρκετά τότε.