Originally Posted by
DissolvedGirl
A ρε ΚΕΝΟ, έχεις χάσει πολλά επεισόδια, αλλα δικαιολογείσαι επειδή είσαι νέο μέλος (είπα εγώ η παλιά -ατςςςςς- αλλα λέμε τώρα).
Ξέρεις πόση απελπισία και πόνο έχω διαβάσει σε αυτό το forum; Τι βία, ψυχολογική και σωματική, έχουν υποστεί μέλη που ανοίγουν την καρδια τους σε άσχετο κόσμο σαν εμενα και εσένα, για μια φωνή υποστήριξης; Ξέρεις τι ασχήμια έχει αποκαλύψει αυτό το forum ότι φωλιάζει στην ψυχή κάποιων ανθρώπων, και ποσο έχουμε προσπαθήσει όλοι να προσπεράσουμε το σοκ και την φρίκη που μας προκαλεί μια εκ βάθους εξομολόγηση, γιατί το μέλος που την έγραψε χρειάζεται αγάπη και στήριξη, και την ζητάει από εμάς; Sorry κιόλας, αλλα τι να μου κλάσει η Iron Maiden και ο μπρούτζινος ταύρος που χρησιμοποιούνταν χρονια πριν, όταν για παράδειγμα ένας σύγχρονος συνάνθρωπος μου υπόκειται καθημερινή κακοποίηση από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους και έχει φτάσει στην απόγνωση;
Τέλος, να σου παραθέσω την περιγραφή του sub-forum στο οποιο λες ότι μπορεί ο κάθε ένας να γραφει ο,τι θέλει;
Δεν υπάρχει λοιπόν καμια λογοκρισία στο άσχημο, αλλα στο άσχετο. Αυτό το θέμα απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ FORUM ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.