Λολ τέλειο το σύνθημα..Quote:
Originally posted by interappted
εμενα κλαψ που πια δε με νυσταζουννννννννν!!!!!!τσιτα
δεν χαλαρω-δεν χαλαρω-νουμε ποτε
τι κανουμε ψυχιατρε???
Printable View
Λολ τέλειο το σύνθημα..Quote:
εμενα κλαψ που πια δε με νυσταζουννννννννν!!!!!!τσιτα
δεν χαλαρω-δεν χαλαρω-νουμε ποτε
τι κανουμε ψυχιατρε???
Δυστυχώς συμφωνώ κι ας είναι ρατσισικό.Οι ναρκομανείς επέλεξαν μόνοι τους να απαλύνουν τον πόνο τους βυθιζόμενοι στα ναρκωτικά,στην πρέζα,Presolon...Κάποτε πήγαινα στο φροντιστήριο για αγγλικά και στην διαδρομή περνούσα από ένα χωματόδρομο τίγκα σε αυτό το συροπάκι(αν δεν κάνω λάθος).....Και ρωτούσα τη μαμά.\"Μαμά τι είναι αυτά τα άδεια μπουκάλια που βλέπω;Τόσοι άρρωστοι;;;;\"Αναρωτιέμαι λοιπόν αν η πρέζα βγήκε από το Πρεζολόν ή το Πρεζολόν απ\'την πρέζα..Ιδού η απορία....Όσο για τους τρελούς...Χμμμ,αν οι άνθρωποι ήξεραν τις διαταραχές θα ήξεραν πως όποιος πάει στον ψυχίατρο δεν είναι τρελός-δηλαδή εκτός πραγματικότητας......Απλά που και που κάνει λίγο πιο δύσκολη τη ζωή του και των άλλων...Quote:
Originally posted by spp28
\'\'μια φορά περίμενα να συναντηθώ με τον γιατρό και έρχεται ενα πρεζονι που ηθελε να κοψει την ηρωινη για λιγο καιρο για να δουλεψει, και ηθελε να του γραψει βουλμπεγκάλ κλπ...
Και εγω εδω και 5 χρόνια πάιρνω ανελλιπώς φάρμακα γαμώτο!!!\'\'
-------------------------------------------------------------------------
Εμάς δεν μας αρέσει να μας λένε \"τρελούς\", \" τρελάκηδες\", \"ψυχάκηδες\" (άουτς,αυτό πονάει πολύ), \"κουκουρούκου\" κλπ, αλλά τους χρήστες σκληρών ναρκωτικών, επίσης ασθενείς στην πλειοψηφία τους, τους αποκαλούμε \"πρεζόνια\", ε? Δεν το βρίσκω και τόσο δίκαιο. Αλλά βέβαια,στην Ελλάδα έτσι έχουμε μάθει. Οποιος συμφωνεί με τον όρο ας το πει να το ξερουμε!
EDIT:Ωφείλω να ρίξω μία διόρθωση..Λοιπόν το συρόπι που συναντούσα στο δρόμο τον περίεργο είναι το αντιβηχικό Peracon και όχι το κορτιζονούχο Presolon που δεν έχει σχέση με πρέζα,,,Λοιπόν αυτό που άλλοι παίρνουν για το βήχα με κουταλάκι,άλλοι το παίρνουν μπουκάλι μπουκάλι.....
Συμφωνώ...απόλυτα....Η έκθεση σε αδαείς θα είναι πάντα ανούσιαQuote:
Originally posted by raphsssodos
δεν έχει νόημα η ανούσια έκθεση.
Οι γείτονες θα πουν ότι τρελάθηκες κρύβοντας τα κόκκινα μπουρδελιάρικα λαμπάκια που έχουν και ξεχνώντας ότι το βράδυ δουλεύουν τσατσάδες στη Συγγρού...Ο καθένας κουβαλάει το σταυρό του και την βρίσκει πιο καλά όταν εσύ έχεις το χ πρόβλημα.Άλλοι την βρίσκουν γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να πουν το δικό τους άλλοι το αποκρύβουν και σκέφτονται υπάρχουν και χειρότερα....Μην ξεχνάμε άλλωστε όπως είπε η φίλη Ίντερ ότι η πιστοποίηση κάνει τη διαφορά....Και στην τελική αν σε πληγώνουν οι κριτές πες ξέρεις me τρελός κι να με πιάσει η κρίση...Θα σου πω μετά αν βγάλουν κιχ!!!!!!Είπαμε φοβούμαστε τη διαφορετικότητα.Ακόμα κι εγώ μερικές διαφορετικότητες που είμαι διαφορετική....Quote:
Originally posted by spp28
για τη δυσκολία εμπέδωσης του σωστού κατά τ άλλα σταρχιδισμού-βασικού στοιχείου της αυτοσυντήρησης του ανθρώπου- να προσθέσω και το : \"Μα τί θα πει, ο κόσμος, οι γείτονες?\" Γαμώ την ατυχία μου!!!
Με λένε παράξενο, δε με πειράζει
μα κάνω για μένα ό,τι μ\' αρέσει
Κουράστηκα τόσο, γι\' αυτό και με νοιάζει
ξανά η καρδιά μου να μην πονέσει
Χτυπά το τηλέφωνο, δεν το σηκώνω
Κουδούνια χτυπάνε και δεν ανοίγω
Για ό,τι κι αν κάνω εμένα χρεώνω
Και θέλω σε μένα να καταλήγω
Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου
δεν θέλω κανένα μες στη μοναξιά μου
Ένα δικό μου δημιούργημα.Το είχα γράψει το 2002 Δεκέμβρη περίπου μέσα στην τάξη.Τότε ακόμα δεν ήξερα τι έχω...
\"Η γη δε σε χωράει
γι\'αυτό δημιουργείς ψεύτικους κόσμους,
πλστούς,με φαντασιώσεις και βυθίζεσαι,
τρελαίνεσαι μα στο τέλος εξαγνίζεσαι
από μικρές σκέψεις και χάρτινους λαβύρινθους...\"
Ένα βιβλίο το οποίο περιγράφει αυτή την κατάσταση με τον ρατσισμό και την προκατάληψη των ατόμων με ψυχικά νοσήματα είναι \"Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει\"του Paolo Coehlio...
Όπως είπες είχαμε περάσει στην άλλη όχθη της λίμνης αλλά είχαμε το κουράγιο να επιστρέψουμε...Ζήσαμε και τις δύο πλευρές και οικειοθελώς προτιμήσαμε αυτή της ζωής..Τι πιο σοφό και ώριμο;Τι πιο γεμάτο γαλήνη και αγάπη;;;
Lostre, φαντάζομαι θα έχεις σκεφτεί πως αν όχι όλα τα πρεζάκια, αλλά τα περισσότερα, ψυχολογικά προβλήματα είχαν και το έριξαν στην ηρωίνη.Ακόμα χειρότερα γι΄αυτούς δηλαδή, που πρέπει να κόψουν την ουσία αυτή και να πάρουν άλλες, σαν κι αυτές που παίρνουμε εμείς.
Εγώ αυτούς σκέφτομαι.Λέω γαμώτο αν ξέρατε τι εστί αναφρανίλ ή όποιο άλλο ψυχο-χάπι θα το σκεφτόσασταν τριπλά...Εκτός αν σκεφτείς ότι έχοντας δοκιμάσει Hipnostedon δεν θα τους φανεί καθόλου βαρύ σε μικρότερες δόσεις....Χαχα!!!!Κάπου το ξέρω............Σιωπή.....τρέκλισ� �α.......αυτό το φάρμακο........2ρο τρέκλισμα....γιατρέ!!!!!!Quote:
Originally posted by arktos
Lostre, φαντάζομαι θα έχεις σκεφτεί πως αν όχι όλα τα πρεζάκια, αλλά τα περισσότερα, ψυχολογικά προβλήματα είχαν και το έριξαν στην ηρωίνη.Ακόμα χειρότερα γι΄αυτούς δηλαδή, που πρέπει να κόψουν την ουσία αυτή και να πάρουν άλλες, σαν κι αυτές που παίρνουμε εμείς.
τι λες μωρέ;
δεν καταλαβαίνω πραγματικά τον ρατσισμό σου!αλλά πραγματικά,λέμε.
ελα παιδια 5 € δινουν στη μαυρη για 1 hipnosedon και γω οταν τα επαιρνα εκλαιγα....σπανε φαρμακια να φανε τα φαρμακα που εμας μας τα δινουν σε θεραπεια κ καταστρεφουν τις ζωες των γυρω τους..κανουν κεφαλι τα καημενα δεν τα λυπαμαι ρε!!μονα τους πεσανε εκει που πεσανε με το σκεπτικο λυστε εσεις το προβλημα κι εγω την κανω χαλαρα παω σον κοσμο μου μεχρι να παω στον αλλο κοσμο...εχασα τις προαλλες συνταγη με τα tavor κ χεστηκα απανω μου μαζι με τοβιβλιαριο ευτυχως τα εφερε ο ταριφας σπιτι ....αλλιως καποιο θα καναν παρτυ με τη θεραπεια μου
τα καημενα !!!οχι ρε οπως την τρωω εγω κι οσοι αλλοι την τρωνε να κατσουν να τη φανε....βαρανε αυτοι κ απο διπλα οι της οικογενειας τους πηδ...ε ο Διας ...ενω εμεις τουλαχιστον παλευουμε γκουχου γκουχου να γινοπθμε καλα
χμμμ, παρα την ευφραδεια σας, σας πηραν τις κυλοτες (με πολλα αφτογκολ):
διπολικοι-οριακες 5-0 (παιζατε εκτος εδρας)
ουτε εγω καταλαβαινω γιατι το κανετε αυτο. μηπως ειναι ειδος ζηλιας; που οι ναρκομανεις τα βροντηξαν ενω εσεις ειστε \"αναγκαζμενες\" να τρεχετε πισω απο την μαλακια του καθενος μαλακα (παραδειγματα ουκ ολιγα κ σαυτο το φορυμ). μηπως γιατι \"[α]υτόν που ρεζιλεύουμε στο βάθος τον ζηλεύουμε\", οπως ανεφερε μια φιλη;
υγ κι η πλακα ειναι, νοιωθω πως αν ειχατε φιλη/ο ναρκομανη ή ομοφυλοφιλη, πιθανοτατα θα σκοτωνοσασταν να την βοηθησετε. οχι;
τι λες μωρέ κι εσύ μιλάμε;
πιθανή λογομαχία = πιθανώς να υφίσταται διαφέρουσα υποκειμενικότητα..?
μας χαζεψαν τα χαπια ολους!!!!
Πες τα ρε Ίντερ.Δεν τα λυπάμαι καθόλου.Μιας φαρμακοποιού γνωστής κάναν το φαρμακείο της μπουρδέλο γιατί ενώ εκεί αυτή που ως Ιταλίδα τους είχε συνηθίσει στο να τους δίνει αβέρτα τα βουλμπεγκάλ έχοντας άγνοια περί ελληνικής πραγματικότητας ξαφνικά αφού την συμβούλεψαν ότι όλες σου οι συνταγές είναι πλαστογραφημένες και θα σε πάνε μέσα σταμάτησε να τους δίνει κι αυτοί τα πηραν,τα φτωχά,μικρά,αθώα,απροστάτε� �τα,ευαίσθητα ανθρωπάκια...Quote:
ελα παιδια 5 € δινουν στη μαυρη για 1 hipnosedon και γω οταν τα επαιρνα εκλαιγα....σπανε φαρμακια να φανε τα φαρμακα που εμας μας τα δινουν σε θεραπεια κ καταστρεφουν τις ζωες των γυρω τους..κανουν κεφαλι τα καημενα δεν τα λυπαμαι ρε!!μονα τους πεσανε εκει που πεσανε με το σκεπτικο λυστε εσεις το προβλημα κι εγω την κανω χαλαρα παω σον κοσμο μου μεχρι να παω στον αλλο κοσμο...εχασα τις προαλλες συνταγη με τα tavor κ χεστηκα απανω μου μαζι με τοβιβλιαριο ευτυχως τα εφερε ο ταριφας σπιτι ....αλλιως καποιο θα καναν παρτυ με τη θεραπεια μου
τα καημενα !!!οχι ρε οπως την τρωω εγω κι οσοι αλλοι την τρωνε να κατσουν να τη φανε....βαρανε αυτοι κ απο διπλα οι της οικογενειας τους πηδ...ε ο Διας ...ενω εμεις τουλαχιστον παλευουμε γκουχου γκουχου να γινοπθμε καλα
Έτσι.Η οικογένειά τους πίσω να γαμιέται,να πεθαίνει η μάνα από καρκίνο κι εσύ να τους χτυπάς την πόρτα,να σπας φαρμακεία για να πάρεις την πρέζα σου.Αυτοί αποφάσισαν να ζήσουν στην ουτοπία.Μόνοι το αποφάσισαν να πάρουν την κατηφόρα.Κανείς δεν τους πίεσε,γιατί έτσι θα πίεζε κι εμάς η ρουφιάνα η σκληρή κοινωνία να χασισωθούμε,επειδή ήμασταν ευαίσθητα και δεν αντέξαμε.Αλλά εμείς γκούχου γκούχου το παλεύουμε,τρώμε πόρτες άπειρες...Ζούμε τις συνέπειες των πάντων..ενώ αυτοί περιφέρονται με μια σύριγγα,κολλάνε τους εκάστοτε συντρόφους και μ\'ένα AIDS κι αν βρουν και κανά θύμα-ευαίσθητο τον έχουν να τους δίνει τα λεφτά για τη δόση.Γιατί είναι και γαμώ τα καλά παιδιά...
Quote:
Originally posted by kanenas
χμμμ, παρα την ευφραδεια σας, σας πηραν τις κυλοτες (με πολλα αφτογκολ):
διπολικοι-οριακες 5-0 (παιζατε εκτος εδρας)
ουτε εγω καταλαβαινω γιατι το κανετε αυτο. μηπως ειναι ειδος ζηλιας;Ναι είναι είδος ζήλειας αν το προτιμάς έτσι,είναι είδος ότι μας τρώει η αδικία το πετσί μας. ( μηπως γιατι \"[α]υτόν που ρεζιλεύουμε στο βάθος τον ζηλεύουμε\", οπως ανεφερε μια φιλη;)-Απ\'τον ναρκομανή ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Kanena μου δεν έχω να ζηλέψω τίποτα....
υγ κι η πλακα ειναι, νοιωθω πως αν ειχατε φιλη/ο ναρκομανη ή ομοφυλοφιλη, πιθανοτατα θα σκοτωνοσασταν να την
βοηθησετε. οχι; -Ίσως να το έκανα,ίσως να τα παρατούσα,ίσως να έριχνα μαύρη πέτρα..Πάντως για να μιλάμε βάσει εμπειριών έναν που μου είπε ότι ίσως στο μέλλον να πάρω ναρκωτικά κόντεψα να τον διαολοστείλω.Και όχι δεν τον λυπήθηκα,σχεδόν τον μίσησα προσωρινά.Γιατί εμείς δεν είμαστε μαλάκες να γαμιόμαστε χωρίς να ζητάμε βοήθεια και οι άλλοι να ψάχνουν ελεημοσύνη για κάτι που επέλεξαν μόνοι τους.Όχι κύριος.Αν έχεις θέληση βοήθα τον εαυτό σου και μετά να σε βοηθήσω.Γιατί τότε, μου το\'παιζες μάγκας όταν έπινες λίγη απ\'την άσπρη σκόνη-οπως λέει κι ο Καββαδίας φίλος μας...Είναι αυτό το γαμώτο.Κι εμείς είχαμε προβλήματα αλλά δεν γίναμε βάρος στην κοινωνία.