Originally Posted by
dizzy
Μου είπαν πως απλώς οι μετρήσεις έγιναν διαφορετικα. Στην πρώτη μαγνητική έγραφε 1,5 εκατοστά αμφοτεροπλευρα που σημαίνει ότι τις εκλάμβανε ως 2 κύστες κολλημένες δηλ 1,5+1,5 =3 ενώ στη δεύτερη μαγνητική ως μια των 3 εκατοστών οπότε το μέγεθος είναι το ίδιο. Συμβαίνει λένε αυτό, να τη μεταφράζουν άλλωτε σαν μια μάζα κι άλλοτε σαν δύο. Πάντως οι κύστες είναι σε φυσιολογικά πλαίσια και ίσως υπάρχουν κι εκ γενετής. Γενικώς αυτές λένε δε δημιουργούν θέμα. Όλα λένε είναι ψυχολογικά. Το θέμα είναι ότι εγώ εξακολουθώ να έχω τα βράδια ειδικά μουδιασματα και σφηξιματα στην αριστερή πλευρά στην καρδιά. Κανείς δε με καταλαβαίνει. Σταμάτησα να διαμαρτυρομαι αλλά υποφέρω. Νομίζω πως θα πεθάνω στον ύπνο από καρδιά. Πρόσφατα μάλιστα πέθαναν 2 γνωστοί μου στην ηλικία μου κοντά στα 35 με 40 από αιφνίδιο θάνατο από καρδιά. Ο ένας από τους 2 γνωρίζω πως είχε κι αυτός κρίσεις πανικού κι ένιωθε διαφορά. Φοβάμαι πλέον μήπως η μόνιμη κι ανεξέλεγκτη εσωτερική ένταση που έχω λόγω φοβιων πως ίσως μου προκαλέσει αιφνίδια ανακοπή. Ξέρω ακούγεται τρελό αλλά έτσι νιώθω.