Me αυτό που είπες το άκουσα κι εγώ και είναι όντως μεγάλη κοτσάνα! Και η Βίκυ Καγιά είναι σιχαμένη αλλά εχτές δεν την είδα. Τώρα γιατί προβάλει τα κορίτσια σαν κομμάτι κρέας αυτό δεν το είδα.
Printable View
Me αυτό που είπες το άκουσα κι εγώ και είναι όντως μεγάλη κοτσάνα! Και η Βίκυ Καγιά είναι σιχαμένη αλλά εχτές δεν την είδα. Τώρα γιατί προβάλει τα κορίτσια σαν κομμάτι κρέας αυτό δεν το είδα.
ALIA οχι, στην white πηγαινε που ειπε πως εβλεπε το ριαλιτι και αποφασισε να κανει διαιτα...........
το θεμα ειναι οτι αμα αρχιζεις μια διαιτα, ακομα κ τα πατατακια σε παρασερνουνε σε αλλα πραγματα....γιαυτο για κανα 2 μηνες πρεπει να ναι αυστηρο το προγραμμα χωρις να παρεκληνεις!!!αλλιως κυλας!
η καγια ειναι μια πανηλιθια αταλαντη γλαστρα με βεβιασμενο ψευτικο χαμογελο και υφακι ''Αφροδιτης Μηλου'' που νομιζει πως ειναι ειδηκη στο πως πρεπει το καθε 18χρονο κοριτσακι που το φλωμοσανε με ψευτικες προοπτικες καριερας με ημ/νια ληξης (γιατι μετα τα 25 θεωρησαι πια μεγαλη για τετοια) να περπαταει να κοιταει και να ειναι κατω απο 40 κιλα
"το θεμα ειναι οτι αμα αρχιζεις μια διαιτα, ακομα κ τα πατατακια σε παρασερνουνε σε αλλα πραγματα....γιαυτο για κανα 2 μηνες πρεπει να ναι αυστηρο το προγραμμα χωρις να παρεκληνεις!!!αλλιως κυλας!" Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ! ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!!!
Ναι συμφωνώ για την Καγιά
Ρε παιδιά όμως κι εγώ διατροφή κάνω συχνά τρώω 1400 θερμίδες τρώω όμως από όλα, και οι άλλοι δεν με πιστεύουν, νομίζουν ότι τρώω παραπάνω, εγώ όμως τα μετράω αλλά δεν χάνω γραμμάριο! Είναι και τα κωλοφάρμακα εμένα. Ίσως άμα έχω λεφτά, την επόμενη φορά να δοκιμάσω κανα χάπι.
Whitecandle, απο περιεργεια, μπορεις να μας πεις τι υψος εχεις και ποσα κιλα εισαι? Να δουμε το μεγεθος του προβληματος και να γινουμε πιο κατατοπιστικοι.
Επισης, οπως ειχα πει και στη σπασμενη κουκλα, για να μην παχαινει κανεις πρεπει να τρωει οποτε πειναει, οσο μπορει πιο υγιεινα, και να μην αισθανεται τυψεις και ενοχες που θα φαει/τρωει/εφαγε.
εγω παιρνω χαπια παντα επαιρνα το μονο κακο ηταν το xenical....αλλα πλεον παιρνω κανα φυτικο. δν μ χει πειραξει τπτ....θελω να πιστευω
ρε συ γουαιτ οι 1400 ειναι για συντηρηση πρεπει 1200 ποσο υψος εχεις? θα σ πω εγω πανω κατω τι να τρως....
Κοίτα, ούτε με τις 1200 έχανα και από διαιτολόγο μάλιστα. Άστα, δράμα η κατάσταση. :(
Ο ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!!
εγτηδγηγηγηγηγηφηφη
πως σβηνει καλεεεε
θα συμφωνησω με αυτο για τις εξετασεις θυρεοειδη! ΕΠισης, απο οτι εχω καταλαβει, για αρκετο καιρο τωρα λαμβανεις γυρω στις 1400 θερμιδες την ημερα, αλλα δε χανεις κιλα? Σε διατροφολογο εχεις παει? Και το προβλημα δεν ειναι τοσο σοβαρο για μπαλονακι. Τα δεκα πρωτα κιλα να χασεις ειναι το θεμα, και μετα ολα θα γινουν χωρις να τα καταλαβεις! Πες μας κατι λιγο παραπανω για τις διατροφικες σου συνηθειες, για τα φαρμακα που παιρνεις και για τα συναισθηματα που εχεις για το φαγητο