Και πολυ καλα εκανες Αλεξανδρε και το χρησιμποιησες αφου ειχε ξεχασει ο πατερας σου οτι για να γεννηθεις εσυ ο γιος του καποια αλλη ειχε "ξεσκιστει" πριν, λεξη που προφανως ειπε η γυναικα του και σου την μετεφερε.
Να σου πω κατι;ο αντρας μου μια ζωη γινοταν θυσια για τους γονεις του προσπαθωντας να κερδισει την αγαπη με το να ειναι ο χορηγος τους οχι απλα να τους ζει, αλλα να αναλαμβανει υποχρεωσεις που του φορτωναν και για τα αδελφια του.Το αποτελεσμα ηταν η ιδια του η μανα να του πει οτι δεν τον γνωριζει και φυσικα να τον αποκληρωσει.Ποτε δεν μπορεσε να ισορροπησει ουτε ο ιδιος ουτε αφησε και την δικη μας οικογενεια εξω απ ολα αυτα.
Του ελεγα οτι ειχε δικα του παιδια και ομως με τον τροπο του εκανε και ο ιδιος κακο ασχετα αν δεν το εκανε με προθεση.
Ετσι μπηκαμε σε ενα φαυλο κυκλο και καναμε κακο και στη σχεση μας αλλα και στα παιδια μας.
Το επαγγελμα που εκανε ο πατερας σου (πολυ γνωστο και σε μενα)ηταν αλλος ενας παραγοντας που δεν τον αφησε να ειναι "σωστος" πατερας.Πρωτα του ευνουχισε το συναισθημα.Εγω ακουσα το σλογκαν: οταν βρισκομαι στο καραβι αισθανομαι ελευθερος, αισθανομαι οτι αναπνεω. Εφυγε παλι; μα ειναι η ευκολη λυση η φυγη.Μην νομιζεις οτι και τα αλλα του παιδια δεν θα εχουν τα δικα τους παραπονα.Απο εμπειρια θα σου ελεγα οτι δεν αξιζει τον κοπο να το ψαχνεις τοσο.Τα λεω να τ΄ακουω κι εγω γιατι βρεθηκα με ενα ποδι σπασμενο οταν ακουσα τοσο αδικα λογια.Αυτος τα ειπε και θα τα ξαναπει το μονο σιγουρο...εγω καθομαι και σκεφτομαι ποσο χαζη ημουν να εκραγω αντι να αδιαφορησω.Τι καταλαβα;κακο σε μενα εκανα, κακο στον εαυτο σου κανεις.Οσο κι αν το ψαχνεις απαντησεις δεν θα βρεις απλα εσυ θα υποφερεις.ξεπερασε τον και κοιτα μπροστα.