αχ βρε γουατ....μακάρι όταν αντιμετωπίσεις την αλήθεια του εαυτού σου να μην είναι αργά.
Μακάρι να μη σπαταλήσεις όλη σου τη ζωή ρίχνοντας ότι σου συμβαίνει στην κακία των άλλων.
αλήθεια, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου...:)
Printable View
αχ βρε γουατ....μακάρι όταν αντιμετωπίσεις την αλήθεια του εαυτού σου να μην είναι αργά.
Μακάρι να μη σπαταλήσεις όλη σου τη ζωή ρίχνοντας ότι σου συμβαίνει στην κακία των άλλων.
αλήθεια, στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου...:)
συμφωνω πως μερικες φορες πας αντιθετα με ολους, αλλα ρε γμτ ειναι αυτο που ειπα παραπανω........ειναι λογικο επειδη δεν υπαρχει αποδοχη και οταν πεφτει πανω σ κατι ειναι δυσκολο να το σηκωσεις μονος σ........οταν ολοι λενε πως ειναι λαθος κατι, αυτο το κατι πεφτει ξεφευγει και χανει την εμπιστοσυνη σε ολους κ στον εαυτο του
Το ότι δεν μπορείς εσύ να καταλάβεις κάτι -επειδή κατά τη γνώμη μου δε βλέπεις πέρα από τη μύτη σου και το μυαλό σου φτάνει ως ένα σημείο- δε σημαίνει ότι δεν έχει αξία. Φτάνεις στο σημείο να εκφέρεις άποψη για κάτι που αγνοείς πλήρως.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Δεν πειράζει broken doll, άστους να λένε τις κακίες τους, μέσα τους μάλλον ξέρουν αν έχουν δίκιο ή όχι.
ρε συ η κοπελα ειναι πολυ καιρο ετσι!
Της λες κατι και αρπαζεται..της λες καλημερα και σου λεει "αει γα@#$%σου"
Τι σταδιαλα κανουμε εδω μεσα?ΕΕΕ???
Οταν ο κηπ δεν ηταν καλα του λεγαμε ναι εχεις δικιο οι αλλοι ειναι κακοι ή με τον Βινς?
Ολοι δεν προσπαθησαμε να βοηθησουμε??
Αυτο ηταν....... αει σιχτηρ..
ρε σεις ειναι μ@##$κια να γεμιζουν σελιδες με τσακωμους σε ηλιθια θεματα ενω υπαρχουν τοσα αλλα να τα πουμε!
οποτε δεν ξεχωριζει κανεις απο κανεναν ολοι κοιταμε να τρωγομαστε γτ ετσι μας αρεσει! ;)
κι εγω θελω να τσακωθω :(
απλα 2-3 ατομα ειναι μονο που μονιμως ειναι μες στην κακια και την πικροχολιαση γενικα ΣΕ Ο,ΤΙ θεμα μιλανε δν ειναι ολοι . οπως το πα, ακριβως 2-3
ΝΑΙ ΕΧΩ ΕΓΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ. ΧΑΧΑ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ.