το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Λου εγώ δεν κρατάω κακία γιατί με τόσα που μου έχεις πει εσύ και άλλοι δεν θα σου μίλαγα. Διάβασε πιο πάνω, λέει ότι τα άτομα με ψύχωση δεν μπορούν να έχουν διαταραχή προσωπικότητας.
Εσυ white δεν πιστευω να παιρνεις αντιψυχωτικα ε? Δεν εχει μελετηθει αλλωστε...
κηπ σαν παρανοια σκεφτομουν κυριως αυτα που εχω ακουσει με τα τσιπακια στον εγκεφαλο κ ολοι με κατασκοπευουν, η τβ μιλαει για μενα, ειμαι ο μεσσιας, κλπ, στυλ, John Nash.
ισως ομως να παιρνει κ αλλες μορφες οπως αυτη που βλεπουμε εδω. αληθεια εσυ πιστευεις οτι η γουαιτ το κανει ολο αυτο επιτηδες? απο ελευθερη επιλογη της? η απο κακια? πιστευεις οτι βλεπει αυτο που βλεπουμε ολοι οι υπολοιποι κ απλα επιλεγει να τσακωνεται με τους παντες?
Το τελος του αρθρου που αναφερει οτι συμφωνα με αυτο που πασχεις δεν εχει μελετηθει η χρηση αντιψυχωτικων λολ....μαλλον αστοχησε ε?Quote:
Η χρήση αντιψυχωτικών φαρμάκων δεν έχει μελετηθεί."
Στο τέλος θα με βγάλετε και τρελή- δεν είμαι, παίρνω τα φάρμακά μου....Πανικούλα γέλασα πολύ με αυτό που είπες, να σαι πάντα καλά, ελπίζω να τα πούμε σύντομα!
το αρθρο που παρεθεσα ειναι απλα ενα αρθρο απο το ιντερνετ ειναι που δινει καποιες ιδεες. δεν ξερω γιατι θα επρεπε να ειναι θεσφατο η 100% σωστο. ενα αρθρο ειναι. μπορει να λεει μερικες αληθειες κ μερικα ψεμματα. η ανθρωπινη συμπεριφορα δεν καλουπωνεται 100% σε μοντελα. τεσπα, ανεξαρτητα απο ολα αυτα τετοια διαταραχη μαλλον υπαρχει. εχει κ η wiki αρθρο στα αγγλικα.
απο εκει κ περα ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ τι εχει η δεν εχει η γουαιτ.
τωρα το τι εχεις γουαιτ κ συμπεριφερεσαι ετσι, δεν το ξερω, ουτε ειμαι γιατρος, ξερω ομως οτι δεν προσπαθουμε ολοι να σου την πουμε κακοπροαιρετα κ εσυ ολους κακους μας βλεπεις. κ αυτο εχει γινει χιλιαδες φορες. σκεφτηκα οτι ισως ο παντ να ειχε καποιο δικαιο σε αυτα που εγραψε.