Originally posted by Μιχάλης
Quote:
[i]Originally posted by Lenaki[/
Αναφερεις πως τα ladose στα χορηγησε παθολογος. Δεν ειμαι ειδικος και δεν πασχω απο βουλιμια η ανορεξια. Θαθελα απλα να εκφρασω τον προβληματισμο μου...Σε αυτες τις περιπτωσεις ο αρμοδιος γιατρος για να χορηγησει τετοιου ειδους φαρμακα δεν ειναι ο ψυχιατρος;
Λενάκι, έγινες αιτία μίας αντιπαράθεσης που ακολούθησε στην συνέχεια με αφορμή την χορήγηση αντικαθλιπτικών από παθολόγο...
Καταρχήν δεν νομίζω να υπάρχει κάποια διάταξη η οποία και να απαγορεύει στους παθολόγους να συνταγογραφούν αντικαθλιπτικά.
Συμφωνώ και εγώ ότι το σωστό θα ήταν ο παθολόγος να παραπέμψει την ασθενή του σε ψυχίατρο ή σε ψυχολόγο.
Για να κατηγορήσουμε όμως τον εν λόγο παθολόγο θα έπρεπε τουλάχιστον να γνωρίζουμε και άλλες παραμέτρους.
Η patoylini ανέφερε το κύριο πρόβλημά της. Ο γιατρός ίσως εντόπισε και συνυπάρχουσα κατάθλιψη...
Ίσως ακόμη η ασθενής όπως πολλοί άνθρωποι στην αρχή - συμπεριλαμβανομένου και εαυτού μου- να έχει κάποιο πρόβλημα να επισκευτεί ψυχίατρο πολύ περισσότερο αν ζεί σε μία επαρχιακή πόλη.
Δεν νομίζω ότι πρέπει να είμαστε τόσο απόλυτοι Νίκο με τον συγκεκριμένο παθολόγο.