Originally Posted by
Lou!
ρειν θενκς για την εμπειρια σου! δε νομιζω να τα χρειαστω χρονια, αλλα εχω κ μια υποχονδρία με τη γνωση κ αν μου μπει απορια στο μυαλο θελω απαντησεις! λολ! αν υπαρχουν! :D
(αλλοι εχουν υποχονδρία με τα μικροβια, εγω που τρωω σοκολατες απο τα πατωματα πώς θα εκφρασω τις καταπιεσμενες μου νευρωτικες/ψυχαναγκαστικες ορμες? εεεεεεεεεεεε? :rolleyes:)
επισης, σχετικα με τα αντιψυχωσικα αυτο που μου εχει τυχει real life ειναι το εξης: οταν ειχα κανει την πρωτη αποπειρα κ με κλεισανε στο νοσοκομειο, ο πρωτος ψυχιατρος μου ειχε πασαρει το αλοπεριντιν για την περιπτωση μου (πραγματικα δεν ξερω γιατι, καταθλιψη ειχα, ψυχωσικα δεν ειχα ποτε μου, ισως να φταιγε το γεγονος οτι το κτιριο ηταν ισογειο κ μια μερα πηδηξα απο το παραθυρο για να την κοπανησω! :p)
αλλα οι γονεις μου φεραν κ ενα δευτερο γιατρο να με κοιταξει, γιατι εχουν κ μια στοιχειωδη κριση κ τοτε κανεις απο την οικογενεια μου δεν ηξερε τπτ για τις ψυχικες ασθενειες, κ σκεφτηκαν, ας ακουσουμε κ μια δευτερη γνωμη, αφου δεν γνωριζουμε τπτ σχετικα κ δεν μπορουμε να κρινουμε αν ο πρωτος γιατρος λεει μαλακιες.
ο δευτερος γιατρος κατ ευθειαν μου εκοψε το αλοπεριντιν κ μου εδωσε αντικαταθλιπτικα κ ειχε πει τοτε το εξης περιεργο: οτι θα μπορουσα να παθω ζημια απο το αλοπεριντιν αν μου το δινανε για πολυ καιρο, δεδομενου οτι δεν ειχα ψυχωση! δεν ξερω αν αυτο ισχυει. εγω τοτε ψαρωνα κ πανικοβαλλομουνα κ τα επαιρνα ολα πολυ καταστροφολογικα κ ειχε φοβηθει το ματι μου τους ψυχιατρους, αλλα κ αυτος ο νο2 ψυχιατρος, επειδη ηταν κ καπως αλαζονας κ ειχε το συνδρομο του σωτηρα (πολυ ευκολα ελεγε οτι ειχε σωσει σχεδον ολους τους ασθενεις του!!!!), αναρωτιεμαι αν αυτο που ειπε εχει αληθινη βαση, ή ηθελε να δημιουργει μελοδραματικα σεναρια του στυλ: "κοπελα μου, κοντεψανε να σε καταστρεψουνε, αλλα ευτυχως που βρεθηκες στο δρομο μου κ εγω σε εσωσα, ο σωτηρας του κοσμου!!!" κ αμολαγε τις παπαριες του για να ικανοποιησει τα δικα του ψυχικα ελλειμματα! :cool:
..... ο καθενας με τη βιδα του σε αυτον τον κοσμο!