ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ! ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ http://orchideophagus.blogspot.com/
Printable View
ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ! ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ http://orchideophagus.blogspot.com/
ευχαριστω αλλα δεν ειμαι τιποτα σπουδαιο για να γνωρισω κοσμο απο δω μεσα. δε πηγαινω καν στις συναντησεις του φορουμ γιατι σιχαινομαι τη πολυκοσμια. και στο παρελθον οσα μελη επιμεναν να με γνωρισουν ειμαι σιγουρος οτι με αντιπαθησαν. ακομα κι αυτες που γραφουν οτι με γουσταρουν πιστευω πως εξω ουτε που θα με συμπαθουσαν.
ρε ΚΕΝΟ σε όλους χυλόπιτες δίνεις, τι είναι αυτό ρε παιδί μου...
KENO, έκανες κάτι από αυτα που σου ειπε στα πιο πάνω μνμτα του ο Retro G.? πολύ καλά και ευστοχα τα όσα σου λέει. ή έστω κατι απ αυτα που σου ειχα πει πιο παλιά? επειδή μια χαρά ανθρωπος είσαι, κι αυτος ο υπέροχος άνθρωπος που εισαι να μην τον αφησεις να πάει χαμένος. Είσαι ικανότερος από πολλά χαηβάνια εκεί έξω που παριστάνουν τους σπουδαίους. Πως το ανέχεσαι εσύ να εισαι στο περιθωριο? Μην επιτρέπεις στήν απαισιοδοξία και την απογοήτευση να σ εχουν αδρανή και στασιμο. Αμα θες εσυ εισαι ικανος για πολλά. Από πολλή καιρο σε διαβαζω εδω και ξέρω τι λέω.
απλα προσπαθω να μη κανω γνωριμιες μεσω φορουμ, γιατι στο παρελθον με ειχαν κατηγορισει και γι'αυτο, ενω ποτε μου δεν εστειλα μηνυμα να τη πεφτω παντου οπως κανουν αλλοι. εκει εξω δεν εχω επιλογες για να δινω χυλοπιτες αφου ειμαι ενας ανθρωπος παρα πολυ μονος, που ισως τα χει λιγο χαμενα και δε ξερει ποιος ειναι που παει τι κανει λογο της καταστασης της χωρας. μπορει αθελα μου να επιλεγω κι ολας τη μοναξια μου αφου θελω ησυχια. απο εκει και περα τι αλλο να κανω, να γινω πανσεξουαλ να ικανοποιω ολο το κοσμο ? αφου τα γουστα μου μοιαζουν συγκεκριμενα. εσενα παντως θυμαμαι σε ειχα ρωτησει αν εχεις να μου γνωρισεις κανα τραβελακι αλλα ειπες δεν εισαι το χρυσο κουφετο, πλακωσαμε μετα τα περι δικαιωματων επειδη χρησιμοποιω κακες λεξουλες που δηθεν προσβαλλουν, μαθαμε πεντεξι επιστημονικους ορους και οκ μπορουμε να το παιζουμε ψαγμενοι εμπειροι γαμιαδες με μουνακι, χανωντας το υπολοιπο νοημα.
ευχαριστω παρα πολυ αλλα δεν αλλαζει φιλε μου κατι προς το καλυτερο εδω στην αθηνα (και υπολοιπη ελλαδα θα ελεγα). οι πιο δυνατοι που εχουν τα κονε/γνωριμιες/λεφτα σηκωνονται και φευγουν. αυτοι που δεν εχουν μενουν και σαπιζουν σαν εμενα. η κατασταση μοιαζει να ειναι απιστευτα κολλημενη, και δε μιλαω μονο για τα επαγγελματικα και οικονομικα τωρα. και ψυχολογικα να το δουμε, δεν υπαρχει δυναμη για τιποτα πλεον. ο κοσμος δεν εχει αλλο κουραγιο, δε μπορει να κανει υπομονη. και ειναι φυσιολογικο, ακομα και σε ψυχιατρο να παει κανεις να τον μπουκωσει φαρμακα και να νιωσει για λιγο καλα, παλι θα ξαναγινει σκατα γιατι παραμενει στο ιδιο περιβαλλον. αυτες οι λυσεις ειναι προσωρινες, δε λυνεται κανενα προβλημα ετσι, η κριση παραμενει γυρω μας.
Λατρεμένο αγοράκι, αν δεν απατώμαι εσύ ήσουν αυτός που ανέφερες τα περί Buck Α.,
όχι εγώ. Πάντως ότι και να λές, το μοιράζεις χυλόπιτο.
εσυ ανεφερες πρωτος τους τρανσμεν, εγω δε γνωριζα καν την υπαρξη τους εκτος αυτου. τεσπα μη το γαμησουμε κι αυτο το θεμα, αν σου φαινεται χυλοπιτο οκ, πεστω και κακια και βγαλε με κακο, εχω συνηθισει να μου κολλανε ταμπελες εδω μεσα.
Φοβερή λογική λατρεμένε....και επειδή ανέφερα τα transmen άτομα τι έγινε;
Ένας όνος έχει ώτα;
Anyway! Αν πάντως τη βρίσκεις με το να σου λένε κακές λεξούλες , ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτώ.
κακό - κακό αγόρι!
άντε φιλάκια, άλλωστε και 'γω έχω τα γούστα μου και post δεν πολυγαμώ ;)
Και εγω καπως ετσι αισθανομαι αυτον τον καιρο, απο την αθηνα εδω ηρθα στην χαλκιδικη εδω κ ενα 3 μηνο (ενα κωλοχωριο μου φαινεται παρολο που ειναι πρωτευουσα της χαλκιδικης) υστερα απο μια αποτυχημενη σχεση και δυσκολευομαι αρκετα να προσαρμοστω, το μεγαλυτερο θεμα που περναω ειναι οτι δεν εχω παρεες, μια ασχολια κλπ κλπ. Καταλαβα οτι ισως... να μην μου φταιει η χωρα αλλα ο εαυτος μου, ή τελος παντων να τα βλεπω ετσι τα πραγματα.
Και μαλλον ετσι ειναι, μολις αρχισα να κανω παρεες εδω, να βγαινω για καφεδακια με γνωστους.. τα πραγματα γινονται καλυτερα.
Σε αυτες τις περιπτωσεις, οταν με πιανει παραπονο, σκεφτομαι καμια φορα για τα τοσα εκατομμυρια ανθρωπους που ζουνε σε χωρες τριτοκοσμικες, πχ Καζαξταν, ιρακ κλπ κλπ που οι περισσοτεροι δεν εχουν ουτε ρευμα, αλλα βρισκουν τον τροπο να περνανε ΚΑΛΑ, αστειο ισως.. αλλα ειναι καλο να σκεφτομαστε τα χειροτερα.
Ακομα μου εχει μεινει ενα συναισθημα που με πιανει το βραδυ κυριως, οταν μενω μονος, ενα συναισθημα βαθιας στεναχωριας που σου πνιγει το στηθος, δεν σε χωραει ο τοπος, κ συνηθως με πιανει οταν σκεφτομαι ποσο ωραια ημουν πριν, πιστευω & ελπιζω με τον καιρο θα περασει.
Υγ. Ειπες οτι "αυτος ειναι ο χαρακτηρας μου πλεον", και πιστευω οτι κανεις λαθος, ο χαρακτηρας σου δεν μπορει να ειναι να αισθανεσαι απεχθεια προς ολες τις κατευθυνσεις, εξαλλου μη ξεχνας οτι τα παντα αλλαζουν, συνεχεια. Αν το θελεις, ολα γινονται. :)
Αγαπητέ ΚΕΝΟ, μου θυμίζεις εκπληκτικά έναν παλιό φίλο που είχα, ο οποίος επίσης είχε λυσσάξει να φύγει στο εξωτερικό και συνήθιζε να αφορίζει με μίσος και εμπάθεια το ελληνικό κράτος και ο,τιδήποτε είχε σχέση με αυτό. Μέχρι και για τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και την ιστορία μας είχε τη χειρότερη αντίληψη, επικαλούμενος τις σφαγές του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την κλασσική ιστορική μορφή, για την οποία πλέκουν το εγκώμιο οι θαυμαστές της ένδοξης πορείας του έθνους. Ξέρεις τι κοινό στοιχείο έχετε όμως; Όπως εσύ ισχυρίζεσαι ότι οι βιολογικοί σου γονείς ήταν Γάλλοι, έτσι και εκείνος είχε μητέρα από το Πουέρτο Ρίκο και πατέρα έναν φυσικό με μεταπτυχιακούς τίτλους και επιστημονικό έργο στην Αμερική που μετά γύρισε Ελλάδα. Βεβαίως, αυτό δεν αναιρεί το εύλογο των τάσεων φυγής από τα ξένα για τα γονίδιά σας ελληνικά δεδομένα, αλλά δείχνει ότι ακόμα και πίσω απ' αυτές υποβόσκει μια ορθολογική γενετικά ερμηνεύσιμη βάση.
Όπως ειπε και ο Αινσταιν, <<Εάν θέλεις να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, τότε συνδεσε την επιθυμία σου με ένα στόχο, και όχι με ανθρωπους ή αντικείμενα>>
Φυσικά απογοητεύεσαι από όσα συμβαίνουον γύρω σου , το ίδιο και ο καθένας από εμάς , άλλος σε μεγαλύτερο βαθμό άλλος σε μικρότερο βαθμό.
Ομως,στ αλήθεια δεν μπορείς να ξέρεις πόσο δυνατός είσαι, έως ότου το να εισαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή .
Οπότε, εάν διαβάζεις αυτό το κείμενο, έχεις επιβιώσει ήδη μέχρι σήμερα και κατάφερες -παρά τα προβλήματα και τις συνθήκες που επικρατούν- να φτάσεις μέχρι εδώ, μέχρι το σήμερα .Επιβίωσες από τραυματικές καταστάσεις, από θλίψη, από καταστροφές, από τις διάφορες φάσεις της ζωής .Εξ αλλου δεν έχει σημασία πόσες φορές πέφτουμε αλλα το πόσες φορές καταφέραμε να σηκωθούμε .
Επίσης, αν θέλεις για τον εαυτό σου κάτι που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχες( ευτυχία, επικοινωνία, αυτοπραγμάτωση,) τότε ίσως πρεπει να ξεκινήσεις να κάνεις πραγματα που δεν εχεις κάνει ήδη μέχρι σήμερα .-
Ξεκίνα !
Οτι έγινε μέχρι σήμερα, οι απογοητεύσεις, οι ματαιώσεις, η δυσαρέσκεια , όλα αυτά τα αρνητικά πραγματα και συναισθήματα, είναι μόνον μια σελίδα , και σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν .Γύρνα σελίδα, αλλά μην κλεινεις ποτέ το βιβλίο!Μην φοβάσαι την αλλαγή .Μπορεί όταν κάνεις αλλαγές στη ζωή σου να νομίζεις πως αρχικά χάνεις κάτι, αλλά στη πορεία θα διαπιστώσεις ότι κέρδισες περισσότερα από όσα αφησες πίσω .Στο τελος, μάλλον θα μετανιώνουμε για όλα όσα δεν κάναμε, όσα καινούργια δεν τολμήσαμε , τις σχέσεις που φοβηθήκαμε να επιδιώξουμε, και τις αποφάσεις που αργήσαμε τόσο πολύ να λάβουμε !
Μην εισαι συνεσταλμένος ούτε άτολμος .Η ζωή όλη εξάλλου είναι ένα πείραμα .
Και μην ξεχνάς ποτέ.Η ζωή μας προσφέρει πάντα μια δεύτερη ευκαιρία .
Λέγεται <<αύριο >>.
Κάνε το καλύτερο που μπορείς μέσα στις συνθήκες που έχεις. Ότι δεν σου αρέσει άλλαξε το .Ξεκίνα από τα μικρά .
Αυτή είναι η ζωή σου και από ότι φαίνεται ζούμε μόνο μια φορά .
Ξεκίνα να ασχολείσαι με πραγματα που αγαπάς .Εαν δεν έχεις χρόνο σταμάτα να βλέπεις τηλεόραση.Η ζωή είναι απλή .Ταξίδεψε όσο μπορείς .Καποιες ευκαιρίες ερχονται μόνο μια φορα, γι αυτό αξιολόγησε καλά ότι φέρνει η μέρα .
Η ζωή ίσως είναι πολύ σύντομη για να ξυπνάμε το πρωί νιώθοντας τύψεις για ότι δεν πετύχαμε .Ξεκίνα να γνωρίζεις ανθρώπους , γνώρισε τα ενδιαφέροντα τους και ξεκίνα να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου .Δημιούργησε .
Εκτίμησε τους ανθρωπους που σου φέρθηκαν καλά, και ξέχνα αυτούς που φέρθηκαν λάθος .Το μόνο προσωπο που ίσως θάπρεπε να προσπαθούμε να ξεπεράσουμε σε ικανότητες είναι αυτό που είμασταν εμείς οι ίδιοι χθές.
Θυμήσου, ένα ταξίδι χιλίων μιλίων ξεκινά με ένα μικρό βήμα .Κάνε το σήμερα.
Πιστεύεις αλήθεια ότι μπορεί κάποιος να καταστρέψει την ψυχή σου , εάν εσύ δεν το επιτρέψεις?Σκέψου θετικά, είναι πιο εύκολο από το να σκέφτεσαι αρνητικά.Συνέχισε να μαθαίνεις καινούργια πράγματα.Προσπαθησε να γυμνάζεσαι κάθε μέρα έστω και μόνο περπατώντας αν δεν μπορείς αλλιώς.Θέσε στοχους και υποστήριξε τα όνειρα σου.Προσπάθησε να κατανοήσεις και να ενθαρρύνεις αυτούς που βρίσκονται γύρω σου .Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο , το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αξίζει τον κόπο.Θυμήσου ¨:Η ζωή δεν εχει να κάνει με το να περιμένεις να περάσει η μπορα, αλλά από το να μάθεις να χορεύεις μέσα στη βροχή και να απολαμβάνεις την στιγμή .Μην τα παρατάς.Ο Mark Twain είπε :Οι πιο σημαντικές μέρες στη ζωή μας είναι δύο .Η μέρα που γεννηθήκαμε, και η μέρα που καταλάβαμε τον αληθινό λόγο της ύπαρξης μας .Ζήσε απλά .Ειναι καλύτερα να ανάβουμε ένα πολύ μικρό κερί παρα να στεκουμε άπραγοι και να καταριόμαστε το σκοτάδι .
Καλή επιτυχία στη ζωή σου
FRACTAL
Προσδοκώωωωω αναααστασσηηηη τωων threaaaaad
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α αχ θεε μου τι αλλο μπωρει να ακουσω http://1.bp.blogspot.com/-0u7OSONiE6.../s320/moon.jpg