-
πολυ ασχημο αλλα καταλαβαινω επειδη το παθαινω κ εγω. εχω καιρο να το παθω 2-3 βδομ, αλλα δεν το μετανιωνα μετα οταν ηρεμουσα αυτο με κανει κακο ανθρωπο δν ξερω
παλιοτερα που ειχα τα πολλα ξεσπασματα ανησυχουσα χωρις πραγματικα να ανησυχω (αν καταλαβαινεις τι εννοω) μην τυχον πιασω κατι σε ενα τραπεζι για να πεταξω που δεν πρεπει (ενα μαχαιρι πχ) , γιατι ειχα θεματα με τα πραγματα που πεταγα δεν κοιτουσα τι ηταν οταν τα αρπαζα παρα μονο οταν τα πετουσα. αμα γινει κανα κακο τρεξε να ξεμπλεξεις μετα
-
broken σε καταλαβαινω κι εγω εχω πολλα ξεσπασματα αλλα γενικα προσπαθω να το ελεγχω απ το λυκειο ειδικα τοτε που συνεχως εμπλεκα σε φασαριες κ καυγαδες κ ημουν στον διευθυντη καθε τρεις κ λιγο κ μου λεγε "παλι εσυ ??" λολ αλλα ηταν καλος κ μονο 1 φορα μου δωσε αποβολη πηγαινα στην ενισχυτικη του κ ημουν πολυ καλη μαθητρια γι αυτο ισως τεσπα ξεφυγα τι ελεγα α ναι, απο το λυκειο μεχρι τωρα στο θεμα των εκρηξεων θυμου κ των νευρων εχω κανει τεραστια προοδο κ εχω μαθει να το διαχειριζομαι αν κ πολλες φορες ξεσπαω ειτε σε αλλους ειτε σε μενα κυριως σε μενα αλλα οταν ειμαι high episode μου βγαινει σε πολυ μεγαλο βαθμο ολο αυτο !!!
-
ρωτα ρε τον γιατρο σου για τα φαρμακα που παιρνω κ εγω, αμα πιανουνε και σε μενα ισως πιασουν κ σε σενα
-
οκ θα ρωτησω αν κ ειμαι οκ κ μ αυτα που παιρνω !!! :)
-
χεχεχε! Ενταξει, το αδειο κουτακι δεν νομιζω να μπορει να χτυπισει κανεναν... Αν ειναι γεματο, τοτε υπαρχει προβλημα! :P Το παγακι που με πετυχε μαλλον το ειχαν πεταξει με δυναμη, ειναι και σκληρος ο παγος γενικα, ηταν και τετραγωνο το παγακι (η ουλη μου κανει μια λιγο κουτσουρεμενη ορθη γωνια! χαχα).. Νομιζα οτι μου ειχαν ριξει μπουνια πριν καταλαβω τι ηταν! :P
-
Αχ βρε Ghost !!! :) Αυτο με την κουτσουρεμενη γωνια λολ ρε συ μαλλον αυτος που το πεταξε θα ασχολουνταν με την σκοποβολη εμενα ευτυχως δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο προς το παρον ουτε εχω κανει κατι αναλογο με παγακια προς το παρον χεχεχεχ !!! :)
-
γαρυφαλο στο ματι εχετε φαει?
-
Ναι !!! Εσυ ?? Περυσι μια φορα στα μπουζουκια με αλλες 2 φιλες μου!! Αλλα οχι στο ματι, στο μαλλι κ μετα ειχα τσαντιστει γιατι δεν ηξερα αμα μου το ειχε χαλασει !!
-
αμα το φας στο ματι πριζεται απ το υγρο! κ εγω στα μπουζουκια το χα φαει στην 5ημερη και ειχε γινει τουμπανο απο το χυμο του σκατολουλουδιου
-
ωχχχ... δεν θα θελα να ζησω κατι τετοιο.. γενικως στα μπουζουκια οταν πηγαινω δεν θελω να εχω τραπεζι στον εξωστη (πανω δλδ) γιατι πετανε διαφορα ειχανε πεταξει αποτσιγαρα περυσι κ ηρθαν μες στη μαπα μου κ αντε μετα να βρεις ποιος το εκανε οποτε κλεινω τραπεζι κατω κ εχω την ησυχια μου !!!
-
Πας και μπουζούκια; Εγώ για ροκά σε είχα.
-
στην 5ημερη αναγκαστικα πηγαμε. ροκ δεν ακουω καν. σπανια!
-
Καλέ για την Λάκρυ το είπα. Εχθές άκουγε metallica και iron maiden ταυτόχρονα! Άλλο και τούτο! :D
-
ααααα οκ.
νταξ ειναι ωρες ωρες στο λυκειο ακουγα μεταλικα και μπουγα (ελα μουνι στον τοπο σου)
μισω τον μπουγα αλλα μαρεσε το μπηκα τα γιδια στο μαντρι και μαρεσε και το nothing else matter μαζι με το diesel power των prodigy, οποτε ειχα μαζι μου στην τσαντα το ντισκμαν με 5 cd μαζι και τα ακουστικα τα τεραστια-στεκα και αλλαζα cd μεσα στο τρολει
-
χαχαχα! Ρε συ το nothing else matters είναι κορυφαίο τραγούδι μαζί με μπουγά;; έλεος!