Originally Posted by
giorgos panou
Οσο και να το τραβαμε απο εδω τραβαμε απο εκει το θεμα δεν βγαινει ακρη .Αν και τα δεδομενα μιλαν μονα τους , οτι οι πιο πολλοι ανθρωποι του πνευματος ( αλλο πνευμα αλλο εξυπναδα ), και μαλιστα οσο πιο υψυλο επιπεδο τοσο και πιο συχνα υπαρχουν οι χρηστες ναρκωντικων , με τα ναρκωντικα αναφερομαι και στα σπιντ ,στις αμφεαταμινες και γενικα οχι μονο στο μαυρο και στην πρεζα , σε πολλες αλλες ουσιες που βοηθαν πολλους επιστημονες στην σκεψη τους οποως πολλους φοιτητες στις εξετασεις τους! δεν ειναι μονο η μαστουρα και η ντακλα !
γιωργο αυτα που που λες ειναι εντελως αυθαιρετα. εχεις καμια στατιστικη για να στηριξεις αυτο το "οι πιο πολλοι ανθρωποι του πνευματος" και ειδικα το "οσο πιο υψηλο νεπιπεδο τοσο πιο πολλοι χρηστες"???? εγω δενε χω καμια τετοια στατιστικη, κι αν υπαρχει θα ηθελα να την δω.
αν δεν υπαρχει ομως μην διαδιδεις τετοιες αυθαιρεσιες, ειναι κριμα.
στην ζωη μου και στις σπουδες μου εχω γνωρισει παρα πολυ αξιολογο κοσμο και λαμ[πρους επιστημονες, και ελαχιστους χρηστες. μαλιστα απο οσους χρηστες γνωρισα, χωρις κανενας να ειναι χαζος η ρηχος, δεν ηταν κανενας με αξιολογο εργο ειτε τεχνης ειτε επιστημονικο. δνε ηταν μαλιστα κανενας τους επιστημονας.
ετσι λοιπον παρα πολλοι ανθρωποι ,σε μεγσλες στιγμες πνευματος , τεχνης η επιστημης ακομα και σε πολεμους , ποσοι στρατιωτες υποχρεωθηκαν σε διαφορες ουσιες για να πολεμαν σαν δαιμονισμενοι! η στους αθλητες , ξερετε κανενα πρωταθλητη η ολυμπιονικη που να μην εχει κανει χρηση παρανομων ουσιων? ουσιων που ειναι που πιο βλαβερες απο το χασισ η απο την ηρωινη. ΤΟ μετα βεβαια ολων αυτων ειναι πολλες φορες ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ! και ασ μην το μαθαινουμε παντα εμεις , οι απλοι ανθρωποι.
φυσικα και υπαρχουν πολλες καταστροφικες ουσιες, που μαλιστα καποιες απο αυτες καποτε ηταν νομιμες. οι περισσοτερες ναρκωτικες ουσιες αλλωστε ξεκινησαν σαν φαρμακα. δεν υπαρχει καμια αποδειξη ομως οτι τα επαιρναν σε μεγαλες στιγμες πνευματος οπως διατεινεσαι. ξερεις εσυ,αν χωρις τα ναρκωτικα ειχαν ακομα πιο σημαντικο εργο???? ΟΧΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!
Το νοημα δεν ειναι να σας αλλαξω εγω εδω μεσα -μερικων βεβαια οχι ολων --τις πουριτανες ηλιαχτιδες οπου λουζουν το μυαλο σας χρονια τωρα! δεν ειμαι ικανος αλλα και ουτε θελω κατι τετοιο ,το συμαντηκο ΕΙΝΑΙ οσοι εχετε παιδια η οσοι ασχλολειστε με παιδια να τους μαθετε πως να ειναι δυνατοι χαρακτηρες , ελευθερα πνευματα και να αγαπαν την ζωη τους με την υγεια μεσα της! οχι με φοβους και με κομπλεξ , ουτε με τον τρομο και με ψεματα οπως κανουν τοσα χρωνια εως τωρα και τα αποτελεσματα ειναι αυτα που ειναι !
οσοι εχουν παιδια, αλλα και οσοι δεν εχουν αλλα διαπαιδαγωγουν παιδια, η ενδιαφερονται να βοηθησουν παιδια, Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΖΩΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕ'ΙΕΣ, ειναι ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΖΩΗΣ.
τα παιδια δεν ακουνε τπτ απο καποιον που τους μιλαει για ωραια ζωη και υγεια οταν ο ιδιος ειναι βουτηγμενος στην αρρωστια απο προσωπικες του επιλογες.
τα διδαγματα δεν χουν καμια αξια για τα παιδια. μπορουν μονο να εκτιμησουν μια συνεπη σταση ζωης που τους αρεσει και να την μιμηθουν.τα μπλα μπλα, τα γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια.