Ηρεμησε βρε!:)
Ωσπου να διορθωθει το προβλημα,κι επειδη και γω δεν μπορω να διαβασω greeklish, κανε κοπυ πεϊστ τα μνμτα σου
εδω ,μετετρεψε τα μ ενα κλικ και μετα ποσταρισε τα στο φορουμ.
Λοιπον δεν εχω καποιο περιβαλλον
vista να δω το προβλημα ιδιοις ομμασι -τα μισω ειναι η αληθεια-, κι ετσι θα πρεπει να μου δωσεις καποιες παραπανω πληροφοριες.Δλδ οταν λες οτι δεν αλλαζει εννοεις ουτε απο την μπαρα εργασιων?Ή μονο το alt-shift δεν δουλευει? Στον υπολογιστη σου εχεις εναν λογαριασμο χρηστη ή δυο?Αν εχεις 2,σαν admin δουλευει κανονικα η εναλλαγη γλωσσας? Το MsOffice που χρησιμοποιεις τι εκδοση ειναι (Xp ή νεότερη εκδοση)?
Ανεξαρτητα απ τις απαντησεις τσεκαρε στις ρυθμισεις γλωσσας τον συνδυασμο εναλλαγης και αλλαξε τον συνδυασμο.Μετα προσπαθησε να γραψεις ελληνικα χρησιμοποιωντας τον καινουριο συνδυασμο πληκτρων.Δεν νομιζω οτι φταει αυτο αλλα συνηθως ετσι ξεκιναμε:)
Αν δεν λειτουργησει και δεν ειμαι εδω να σου απαντησω* μπες στο task manager (ctrl + alt + del) και απ το tab των διεργασιων ελεγξε αν τρεχει το ctfmon.exe. Εαν οχι,τοτε πηγαινε "Εναρξη/Start" ----> "Εκτελεση/Run" και στην γραμμη εντολων πληκτρολογησε ctfmon.exe και μετα enter. Τωρα δοκιμασε την εναλλαγη γλωσσας.Αν δουλεψει τοτε θα σου πω πως θα το κανεις μονιμο.
*Πρεπει να το κανουμε μεχρι κ αυριο γιατι μετα φευγω ταξιδι και δεν θα μπορω να σε βοηθησω για καποιο διαστημα - αλλωστε αυτος ειναι κι ο λογος που σου τα γραφω μαζεμενα.
Φιλε μου Πυθαγορα στην περιπτωση που καποιος ηξερε τεχνικες phishing δεν νομιζω οτι θα τις ποσταρε εδω:)
Οσο για το sandbox οντως θα ηταν υπερβολη. Αυτος που χρησιμοποιει κατι τετοιο απλα δεν χρειαζεται προγραμματα antivirus. Γι αυτο και ειπα "εαν χρειαστεις ποτε..." Επισης τα αντιβιοτικα προγραμματα και ο ελγχος της κινησης του δικτυου ειναι απαραιτητα σ εναν χρηστη των win,ανεξαρτητα απ το αν πρεπει να προσεχει και ο ιδιος στην πλοηγηση του.