Originally Posted by
Ναταshα
''Δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι'' Μεγαλος μυθος. Μη με παρετε με τις πετρες, απλα παρτε το αποφαση.
Αποθημενα με αντρες? ουυυυυ, να φαν' και οι κοτες! Και τα χω και απο μικρη απο τον πατερα μου, τι λετε τωρα... Αλλα και σχεσεις πολλες ειχα, και σημαντικες μαλιστα. Και η πρωτη μου σχεση ηταν μια χαρα, 2 χρονια και, ε ηρθε η ωρα μας να χωρισουμε, ενταξει. Και εχουν περασει χροοονια απο τοτε, και βρισκομαστε συχνα να λεμε τα νεα μας, στο φιλικο και χυμα.. Και εμαθα μετα απο τοσα χρονια απο τον ιδιο οτι με κερατωσε κι οχι μια και 2 φορες :) Και οχι δε θυμωσα. Αλλα ναι, εχω χασει την ελπιδα να βρω τον κυριο Πιστο. Δεν υπαρχει, Ειναι η φυση αυτου του φύλου που τόσο λατρεύουμε και τόσο μισουμε. ΑΚομα και με εναν που δεν του σηκωνόταν καν απο τα ψυχολογικα ημουν, πολυ καλο παιδι, μια χαρα ομως επαιζε το ματακι xD Κοριτσια.. μην τρελενεστε.. Ο αντρας εχει χιλια καλα, πιστος δε θα ναι. Βρειτε ενα καλο παιδι για συντροφο ζωης, να πορευτειτε μαζι και να ζησετε πραγματικα, και μη ζαλιζετε το μυαλο σας. Ο ανθρωπος φαινεται. Και κανεις δεν ειναι τελειος, δεν μπορει να τα εχει ολα τα καλα πανω του. Αρα καλυτερα ενα καλο παιδι κι ας ξενοκοιταει ή αλλιως ας μη κανουμε σχεσεις. Σιγά καλέ.
Υ.Γ Προσωπικά για μενα απιστια ειναι και το να ξενοκοιτας και να λιγουρευεσαι, και να σκεφτεσαι καποιον αλλον, και το διαδυκτιακο... Γαμησε τα και αφησε τα