-
αχ ρε αγγελινα..πραγματικα ειναι ολα στο μυαλο σου και αφου βλεπεις οτι στο τελος δεν παθαινεις τιποτα!δοκιμασε τουλαχιστον μια δυο φορες οταν ζαλιστεις να μην φας,ειναι βλακειες αυτες.καντο για να δεις οτι δεν θα σου συμβει τιποτα.μονο ετσι θα το ξεπερασεις.Και μου λες οτι ησουν και χορευτρια και τωρα χαλας το σωμα σου?σε καταλαβαινω παντως που λες αν σου αρεσε περισσοτερο ο εαυτος σου θα προσπαθουσες περισσοτερο,παντα οταν νιωθουμε ωραια με τον εαυτο μας εχουμε πιο πολυ ορεξη γοα τα παντα. δεν αξιξει να παχυνεις για αυτο.γιατι δεν συνεχιζεις το χορο?
εγω ναι λαρισα ειμαι.εσυ απο που?
-
-
Αυτό με το πιεσόμετρο το παθα και εγώ μια εποχή. Σκέψου αγγελίνα ότι εμένα η πίεση μπορεί να είναι η μεγάλη και 7,δεν έχω ιδιαίτερες ζαλάδες. Εξάλλου ύστερα απο γνώμες γιατρών κατάλαβα πως η πίεση δεν παίζει τοσο μεγαλο ρόλο στις ζαλάδες κλπ. Από την άλλη αυτο που λες για το φάγητο ξέρω ότι ζαλίζονται κυρίως οσοι διαβητικοί εχουν να φάνε πολλες ώρες(λόγω υπογλυκαιμίας) και σπάνια το έχω ακούσει για την πίεση,οπότε καταλαβαίνεις πως αυτα ειναι θέμα μυαλού! Κάτι που μου είπε ο παθολόγος για αυτές τις ζαλάδες ειναι οτι λογω του αγχους σου \'χαλαει\' το στομαχι οποτε οταν θα φας κατι αυτο το ηρεμει και επομένως υποχωρουν και οι ζαλάδες. Παντως γελασα πολυ με τη μηχανη που μετραει το σακχαρο γιατι το ειχα σκεφτει και εγω!αν την παρεις πες μου ποσο εχει(μεταξυ σοβαρου κι αστειου ηταν αυτο). Πάντως αν η πιεση σου ειναι μεταξυ 10 και 13 εισαι καλα και πρεπει να χαιρεσαι που ειναι στα κανονικα επιπεδα για την ηλικια σου(την υποθετω). Απλα το πιεσομετρο πετα το οπως εκανα και εγω!
-
To \"Sabbath Bloody Sabbath\" ειναι το αγαπημενο μου album απο Black Sabbath εποχης Ozzy, αλλα το καλυτερο album που εβγαλαν ποτε ειναι κατα τη γνωμη μου το \"Heaven And Hell\".
-
Heepster o Ιοmmi φοβερος !!! :)
-
SPIRAL ARCHITECT,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ
Η ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 11-12... ΚΑΛΗ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ 9 ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ 13,5.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ, ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΥ.. ΕΧΕΙ 45 ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 79 ΚΑΙ 75.
Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 65-110. ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ?
ΖΑΛΑΔΕΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ...
ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.. ΟΛΕΣ!! Ο,ΤΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΒΓΕΙ, ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ.. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ..
ξερει κανεις τα συμπτωματα οταν εχεις προβλημα με το ζαχαρο? ειτε πολυ υψηλο ειτε πολυ χαμηλο???
εχει ασχοληθει κανεις αλλος με το θεμα μηπως να με βοηθησει??
-
Τον τελευταιο μηνα νιωθω παρα πολυ ενα συγκεκριμενο \'\'συμπτωμα\'\'.Αυτο ειναι το οτι \'χανομαι\' εντελως,ειναι στιγμες που νομιζω οτι θα με ρωτησει καποιος πως με λενε και δεν θα ξερω τι να απαντησω,σαν να μην υπαρχω,σαν ενα σωμα να κινειται μονο του ενστινκτοδως...Τι ειναι αυτο το πραγμα πια! Ειναι πολυ ασχημο ιδιαιτερα οταν εμφανιζεται οταν ειμαι εκτοσ σπιτιου,γιατι ταυτοχρονα νιωθω ξενος στο ιδιο μου το σωμα και ξενος με το περιβαλλον,εκει μπλοκαρω! Προφανως θα σχετιζεται με το αγχος αλλα μηπως εχει να κανει και με τιποτα αλλο? Αν καποιος μπορουσε να με βοηθησει...
-
Ναι εχω ασχοληθει με το σακχαρο αγγελινα!(οχι που θα το αφηνα). Ηρεμησε οποιος εχει σακχαρο οι τιμες του ειναι πανω απο 130-140. Δεν εχει συμπτωματα,στην αρχη δεν αντιλαμβανεσαι το κρυο,συχνουρια(ιδιαιτερα οταν τρως γλυκα κλπ),υπερταση ΑΛΛΑ τι καθομαι και στα λεω. δεν υπαρχει ΟΥΤΕ μια περιπτωση να χεις τετοιο πραγμα με τετοιες τιμες,ξερω γιατι εχει ενας θειος μου. Και εγω αυτες τισ τιμες εχω οσες φορες το εχω μετρησει,ειναι οι απολυτα φυσιολογικες. Σε παρακαλω...μην το ξανασκεφτεις το σακχαρο γιατι θα ρθω εκει ε!
-
πες μου οτι τουλαχιστον εσυ εισαι απο
Αθηνα γιατι ολοι ειναι απο αλλες πολεις!!
αυτο το \"ξεκομμα\" που περιγραφεις, το εχω κι εγω, σαν να μην παταω στην γη σαν να αιωρουμαι, να ειναι το σωμα μου αδειο.. σαν ζαλαδα, σαν ασταθεια ,αποπροσανατολισμος, δυσκολια συγκεντρωσης..
η ψυχολογος μου λεει γι αυτο οτι ξεκοβει στην ουσια η ψυχη απο το σωμα.. δεν ζω τη στιγμη, ταξιδευω αλλου.
πρεπει εκεινη την ωρα να λες στον εαυτο σου \"ζω το τωρα, ειμαι ψυχη και σωμα εδω\"
κι εγω οταν το νιωθω, κανω πραγματα τελειως μηχανικα, που μετα ισως δεν τα θυμαμαι ξεκαθαρα (που πηγα, με ποιους μιλησα κτλ)
να σου πω, μπορει την ωρα που πειναω, να ειναι το ζαχαρο μου πολυ χαμηλο για αυτο να ζαλιζομαι? δεν εχω πεινασει ποτε ετσι απλα... παντα με ζαλαδα γι αυτο κουβαλαω συνεχεια μαζι μου φαγητο...
-
καπως ετσι νιωθω και εγω...τελευταια αρχισα να σκεφτομαι το σακχαρο..θα κανω εξετασεις..και θα κανω και θυρεοειδη..κατα πασα πιθανοτητα τιποτα μπορει να μην φταιει...θα δουμε σε καμια εβδομαδα..
-
καπως ετσι νιωθω και εγω...τελευταια αρχισα να σκεφτομαι το σακχαρο..θα κανω εξετασεις..και θα κανω και θυρεοειδη..κατα πασα πιθανοτητα τιποτα μπορει να μην φταιει...θα δουμε σε καμια εβδομαδα..
-
εσυ τωρα γιατι να κανεις εξετασεις για ζαχαρο και θυροειδη? τι νιωθεις??
-
εγω εδω και 6 χρονια δεν αισθανομαι καλα τελειως...αν δεις το πρωτο μου μηνυμα θα καταλαβεις..για να μην τα ξαναγραφω..τελευταια παλι νιωθω ασχημα..ειμαι σχεδον μονιμα με ενα κεφαλι σαν να μην ειναι δικο μου..πολλες φορες μεσα στη μερα νιωθω αδυναμια,τρεμουλο στα ποδια,νιωθω οτι θα πεσω κατω.πριν μερες εκανα ακτινογραφια αυχενα και πλατης και εχω μονο ευθειασμο..δεν φταιει αυτο παντως..κρυωνω πολυ ευκολα..οταν οι αλλοι δεν κρυωνουν.οταν ειμαι εξω μονη νιωθω συχνα φοβο οτι θα παθω κατι.Οταν πχ μπαινω στο μπανιο νομιζω οτι θα πεσω κατω..κανω στα γρηγορα μπανιο να βγω..πολλα τετοια...
-
εγω εδω και 6 χρονια δεν αισθανομαι καλα τελειως...αν δεις το πρωτο μου μηνυμα θα καταλαβεις..για να μην τα ξαναγραφω..τελευταια παλι νιωθω ασχημα..ειμαι σχεδον μονιμα με ενα κεφαλι σαν να μην ειναι δικο μου..πολλες φορες μεσα στη μερα νιωθω αδυναμια,τρεμουλο στα ποδια,νιωθω οτι θα πεσω κατω.πριν μερες εκανα ακτινογραφια αυχενα και πλατης και εχω μονο ευθειασμο..δεν φταιει αυτο παντως..κρυωνω πολυ ευκολα..οταν οι αλλοι δεν κρυωνουν.οταν ειμαι εξω μονη νιωθω συχνα φοβο οτι θα παθω κατι.Οταν πχ μπαινω στο μπανιο νομιζω οτι θα πεσω κατω..κανω στα γρηγορα μπανιο να βγω..πολλα τετοια...
-
Αγγελινα σου χω στειλει μεηλ γιατι το φορουμ μια το βλεπω μια μου λεει οτι κατι γινεται με τον provider μου.
Δοκιμασε οταν θα ζαλιστεις οπως λες και πεινασεις να μετρησεις το σακχαρο να δεις τι γινεται με τα επιπεδα. Παντως πιστευω οτι ολα αυτα ειναι αγχος. Το στρες δημιουργει ευκολα συμπτωματα και επιβαρρυνει τον οργανισμο και το ολο συστημα.
Ε βρε secret αγχος δεν ειναι ολα αυτα? και εγω τον πρωτο καιρο π.χ στο μπανιο τρελλαινομουν,εγω παντως εκανα εξετασεις και βγαλανε αυτην την ουσια που εκρινει ο θυρεοειδης αυξημενη,αλλα ο παθολογος μου λεει να μην κανω τωρα περαιτερω εξετασεις για αυτον γιατι το αγχος προκαλλει παραπανω εκκριση αυτης της ουσιας για τον θυροειδη οποοτε πιθανως να μην εχω τιποτα.