Παω πασο τοτε!
Printable View
Κακώς! Πολύ κακώς! Γιατί εγώ ήθελα να σπάσω πλάκα με την απώλεια σου! Είναι τόσο αστείο να χάνεις το παιδί που περιμένεις που γελάω ακόμη!
Τώρα ναι, σπάω πλάκα μα με την υπερβολή της ALIA! Sorry Alia, σίγουρα ήμουν ψυχρός ως προς την Άρκτο λέγοντας της ότι είναι θέμα πιθανοτήτων αλλά δεν είμαι τόσο αναίσθητος!
Δεν είναι πλάκα, ο θάνατος είναι κομμάτι της ζωής μας (όσο βέβαια δεν βρίσκει εμάς). Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε, ακόμα και στον πιο κοντινό μας άνθρωπο. Απλά μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο πιστεύουμε ότι δεν μας αφορά. Αυτό έλειπε βέβαια, να ζουμε με τον φόβο του επικείμενου θανάτου.
ΥΓ: Ρε Broken, οκ εσύ μην κάνεις παιδί (αν και κάτι μου λέει ότι θα κάνεις δυο τρία :D) αλλά μην δαιμονοποιείς έτσι την εγκυμοσύνη, έχει πολύ λίγες πιθανότητες να είναι τόσο οδυνηρή και επικίνδυνη. Πάντως αν είναι τόσο επικίνδυνη προτιμώ την γυναίκα μου σκέτη, χωρίς παιδί και επιπλοκές.... :D
δεν φοβαμαι να κανω παιδι θελω να κανω. καποιο που να το θελω! αμα δεν κανω θα μαι μιση. μακαρι να μαι ακομα γερη για να μπορω να κανω. προς το παρον δν ειμαι ετοιμη για τετοια ειμαι μικρη ακομα
ΑΛΙΑ θενκς για την υποστηριξη! αρκτος ;p
αλια, μν τον βλεπεις ετσι, κατά βάθος ( πολυ βαθος ομως ),
καλος ειναι!
ολα καλα!!!
Ούτε ΓΕΣ ούτε κατσαρόλες. Όλα έτοιμα στο πιάτο.
Άλλωστε το αρχικό μήνυμα είναι πολύ επιθετικό, σαν να σου λέει πήγαινε εκεί που είναι χειρότερα για σένα.
στις ειδησεις ειπε οτι ο παπανδρεου θα κανει την κυηση 18μηνο ως προσωρινο μετρο για την αντιμετωπιση της ανεργιας
ο,τι μπορεί κανει ο καθενας....