Τοσο δυσκολο σου φαινεται το οτι αυτο που ειδα αυτο εκρινα? Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Μπαν ?? Νομιζω οτι μπερδευεσαι .... Αν νομιζεις οτι θα με ειχαν διωξει απο καπου και θα ξαναγυρνουσα γελιεσαι.... Επειδη εσυ δε μπορεις να δεις τι γινεται και ποιες ειναι οι επιπτωσεις των πραξεων σου επειδη τυφλωνεσαι απο αυτο που αποκαλεις ΕΣΥ εξυπναδα . Δε παει να πει οτι ενα 3ο ματι δε μπορει να δει τα πραγματα διαφορετικα απο εσενα και να εκφρασει μαλλον με το ονομα τους .... GET A LIFE και υποκοριστικα τυπου καποιος εφαγε μπαν και ξαναγυρισε για εκδικηση μαλλον μου καθονται λιγο αστεια σαν κωμωδια ......
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.(Αν κατά λάθος συμπεριέλαβα λάθος άτομα, μπορούν να ενημερώσουν).
> Btw, Rain μου έλειψες, μήπως ήρθε η ώρα για ένα δυναμικό comeback?
Yποψιάζομαι, μας ανακοινώνεις την επιστροφή από διακοπές... ;)
εεεε?
τι άσχετο είναι αυτό?
Δεν ξέρω ποιο είναι το "θέμα" σου αλλά ούτε και με νοιάζει. Αν, όπως καταλαβαίνω, δεν συμπαθείς την rain γιατί μου τα λες αυτά? Γράψε σε ένα τετράδιο 100 φορές "δεν συμπαθώ την Rain" να ξεθυμάνεις.
Η Rain για τους παλιούς και όσους θυμούνται είναι γνωστό ότι ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα ρατσισμού.
Ποια υποστήριξή μου και σε ποιό club άνθρωπα?? Άλλο φόρουμ διαβάζεις?
Τέσπα, επειδή εγώ θυμάμαι καλύτερα και έχω δει και φωτο σου σε ένα ελεεινό thread που είχε ανοιχτεί κάποτε, σέβομαι την ηλικία σου και δεν θα πω τίποτα άλλο.
υ.γ. δεν εχω αναφέρει ποτέ που μένω (άλλο άσχετο κι αυτό).