Μπορει να ειναι διχασμενη προσωπικοτητα, η julias 40 ετων να ειναι καθηγητρια πανεπιστημιου, και η 36 ετων καθηγητρια γυμνασιου.
Printable View
βρε Remedy, η κοπέλα δεν θα μπορούσε να είναι καθηγήτρια πανεπιστήμιου, αφού λέει ότι κάνει διδακτορικό. Εκτός αν κάνει δεύτερο διδακτορικό σε άλλο αντικείμενο, ούσα ήδη πανεπιστημιακός, οπότε πάσο.
παλι μας δουλευουνε τα τρολς γμτ και καθομαστε δυο μερονυχτα τωρα να μιλαμε για οτι ναναι στην πονεμενη??????
βρε, ρεμ, να τον φατε τον άλλον. Δουλευω σε γυμνασιο, κανω το διδακτορικο μου και ειχα περσι αποσπαση στο πανεπιστημιο, οπου δουλευα βοηθος καθηγητη, και εκανα μαθηματα στο πανεπιστημιο. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΔΡΑ γιατι δεν εχω. Στο αλλο θεμα μου αλλαξα λιγο τα προσωπικα δεδομενα για να μην με καταλαβουν καποιοι άλλοι. παιδια ελεος!!!
sorry remedy, δεν είχα προσέξει την ανακολουθία. Είχα απορροφηθεί μάλιστα από το πρόβλημα της κοπέλας με τον καθηγητή και είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι η julia δεν είχε καθόλου πείρα από πανεπιστημιακά παρασκήνια. Αν είναι/ήταν καθηγητήρια πανεπιστημίου πάντως, λογικά θα τα είχε φάει με το κουτάλι ... δυστυχώς.
Έλεος παιδια!!
Πραγματικα δεν ξερω κανεναν αξιοπρεπη ανθρωπο που για αυτους τους λογους θα δηλωνε οτι ειναι καθηγητης πανεπιστημιου εστω και για πλακα, εκτος κι αν η ματαιοδοξια και το κομπλεξ ξεχειλιζανε απο τα μπατζακια, τυπικο φαινομενο βεβαια για ελληνες που κυνηγανε μια θεση σε Πανεπιστημιο. ΔΥστυχως.