o.k. καταλαβα! Δε νομιζω οτι θα συνεχισω απο μερους μου αυτην την παρωδια!
@ Κυκνε για να μπορεσω να σου απαντησω στα προσωπικα μηνυματα που μου στελνεις, πρεπει πρωτα να αραιωσεις το γραμματοκιβωτιο σου γιατι ειναι γεματο!
Printable View
καλημέρα σε όλους, όπως διάβασα ανάψανε τα αίματα...ειρήνη ειμήν..... Uriel λιγο προσοχή σε αυτά που λές, και εσύ όπως και εγώ είμαστε καινούργιοι στο φόρουμ και δεν ξέρουμε τον κόσμο και τι προβλήματα έχει...
Καλημέρα Κίμι! :) Νωρίς νωρίς βλέπω...πώς κι έτσι;
καλησπέρα Κύκνε, πώς είσαι σήμερα; πιστεύω καλύτερα.... :)
Λαθος καταλαβες φιλτατε ΕΣΥ νιωθεις την απειλη γι αυτο κ εκανες εγγραφη εδω περα μονο κ μονο για να την πεις στην Κυκνος κ να την συκοφαντησεις με τερατα-αποκυηματα της αρρωστημενης σου φαντασιας. Φαινεται απο το γεγονος οτι ΟΛΑ σου τα ποστ ειναι στο θεμα της, το οποιο καταστρεφεις με συκοφαντιες. Κι επειδη η Κυκνος ειναι ευαλωτο κ ευαισθητο ατομο πας ετσι να της φερεις υπουλο χτυπημα, λοιπον το καλο που σου θελω κοψε τις ψευτιες μην σε παρει ο διαολας.
Ναι, είμαι καλύτερα γιατί ξεκουράστηκα, σ' ευχαριστώ! :) Αν και πάγωσα απ' το κρύο έξω...Εσύ πώς είσαι;
Όσο για το καινούριο φρούτο αν θέλετε να μην χαλάσουμε το θέμα, μην ασχολείστε καν μαζί του...εγώ έχω πάψει εδώ και καιρό...το μόνο που κάνει είναι να με ενοχλεί και βαρέθηκα...κι αν θεωρεί ότι με ξέρει πρόβλημα του. Εγώ δεν το ξέρω...εκτός κι αν νομίζει ότι μπορεί να ξέρει έναν άνθρωπο που δεν έχει δει προσωπικά...εγώ δεν το πιστεύω αυτό...οπότε θα το εκτιμούσα αν συνεχίζαμε να συζητάμε για μένα αγνοώντας το. Μην του δίνετε σημασία, αυτό θέλει να πετύχει, να χαλάσει τη συζήτηση...και σας το λέω από τώρα ότι εγώ δεν πρόκειται να μπω σε διάλογο ούτε άμεσα ούτε έμμεσα...οπότε ή θα μιλάτε μ' αυτό ή μ' εμένα...αποφασίστε παιδιά...
Γειά σου Κύκνε βλέπω τρώμε και γλυκάκια....καλά κάνεις ετσι να γλυκαίνεσαι κάνει καλό :)
Σουσαμόπιτα δεν έχω φάει ποτέ, πώς είναι; Έχεις συνταγή; Αν ναι, τη θέλω, λατρεύω το σουσάμι! Τρώω ακόμα κι αυτό που μένει στο πιατό όταν τρώω κουλούρι κι η μαμά μου με πειράζει: "κότα είσαι;" :p Κουραμπιέδες αγόρασα να φάω αύριο για πρωϊνό καθώς και μελομακάρονα με σοκολάτα αλλά είδα ότι αγόρασε και ο πατέρας μου...και μελομακάρονα και κουραμπιέδες...θα τα τσακίσω! Εγώ πίνω καφέ με σοκολάτα τώρα... Είναι μιαμ! :p
Χαχαχα έχεις πλάκα τελικά. Είναι απλά τα πράγματα, όποιος έχει λίγο μυαλό και προσέξει καλά τι γράφει ο... Κύκνος, θα καταλάβει ότι μπάζει από παντού η ιστορία. (Αλήθεια, έχει παραδεχτεί σε κάποιο ποστ τι "της έχει συμβεί" ή απλά αφήνει να εννοηθούν?)
Οι υπόλοιποι που ένιωσαν θιγμένοι αναρωτιέμαι αν τελικά τους αξίζει να τους κοροϊδεύει έτσι.
Υ.Σ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να με παρασύρεις σε βρισιές κλπ, οπότε μην το προσπαθείς καν.
Θα πω απλά ότι εγώ δεν κοροϊδεύω κανέναν και καλά θα κάνει αυτό να σταματήσει να διαδίδει συκοφαντίες επειδή δεν μπορεί πια να το κάνει αλλού...και Λακρυμόζα, μην απαντάς, άστο να λέει...τάχα μου ήρθε να επιτελέσει κοινωνικό έργο και να σας προστατέψει από την ψεύτρα που σας κοροϊδεύει αλλά η πραγματική του πρόθεση είναι άλλη...ακριβώς το να μου προκαλέσει πρόβλημα όπως έχει και κάνει και στο παρελθόν...αυτά για να ξέρουμε τι λέμε...
http://www.mirsini.gr/sre_images/sesamepie.gif
Ετσι ειναι η σουσαμοπιτα, ειναι πολυ νοστιμη! Εμας στη Χαλκιδικη η γιαγια μου τα Χριστουγεννα βαζει κ ενα φλουρι μεσα, οπως στη βασιλοπιτα! Την συνταγη την εψαξα στο βιβλιο συνταγων που εχουμε, αλλα δεν την βρηκα!
Ναι, με ψέματα...μην κουράζεσαι, δεν με ανησυχείς...αν δεν έχετε με τι άλλο να παίξετε και συκοφαντείτε τον κόσμο πρόβλημα σας, πρόσεξε όμως γιατί υπάρχουν και συνέπειες πιο σοβαρές από μια αναφορά ή ένα μπαν...όσο για το αν ξέρω ποιος είσαι το ότι ξέρω ένα ψευδώνυμο δεν σημαίνει ότι σε ξέρω, ούτε εσύ εμένα. Αυτά μόνο είχα να σου πω...δεν σε παίζουμε άλλο, συνέχισε μόνο σου...
εγώ έχω μια τελευταία ερώτηση για τον Uriel...... ας πούμε ότι σε ξέρει....πού θες να καταλήξεις για πες μας ρε παλικάρι...